- Reaction score
- 136.776
Τότε, στο σπιτάκι εκεί έξω, είχε εξαιρετικές στάθμες, ιδίως για μπιτάδικη μουσική, σε μεσοχαμηλές, αλλά το αποτέλεσμα συνολικά δεν ήταν στα πλαίσια του "μουσικού" (περιγραφικού, χαμηλών παραμορφώσεων) χαμηλού που με ενδιαφέρει.Στου termatogazi δεν σου άρεσε το αποτέλεσμα στο σημείο που το είχε φτάσει;
Για μπιτάδικη μουσική ή κινηματογράφο με γκρεμίσματα, ήταν μοναδικό το σεταπ αυτό, εξ ου και το όνομα που του βγήκε (τερματογκάζης).
Η προσθήκη του τρινοβ στο σεταπ αυτό, έδωσε έναν "αέρα" υψηλής ποιότητας ήχου, σε ένα κατεξοχήν PA σεταπ.
Εγώ μπορεί να μιλάω συχνά για Μόμπι, αλλά τα ακούσματά μου εμπεριέχουν πολύ Philip Glass, φυσικά όργανα, φωνές, κλπ, δηλαδή έχω άλλη κατεύθυνση, προερχόμενος από δεκαετίες στον αναλυτικό ήχο των μαγκνεπαν.
Θέλω ανάλυση, περιγραφή στις χαμηλές, ώστε να βγαίνουν σωστά (με αληθοφάνεια) τα φυσικά μουσικά όργανα που τις εμπεριέχουν, και να συμπληρώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μεσαίες, χωρίς ουρές, συντονισμούς και παρασιτικές συνιστώσες, πράγματα που δεν απασχολούν τις τυπικές PA εφαρμογές και υλοποιήσεις.
Last edited: