Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 29.436
Πάντως τα σαμπ δεν ήταν τόσο βαριά, πούπουλα ήταν.
Σιγά το πράμα.
Σιγά το πράμα.
Εχει το σκυλο και τη γατα. Τους δινει γαριδακια και καθονται φρονιμα!Ποιούς βάζεις στις 2 πίσω θέσεις;
Άντε Décorateur d'intérieur τελείωνε !να ολοκληρωθεί εκ μέρους μου το πρότζεκτ, κυρίως με τη διακόσμηση του χώρου και cable management.
Να πιάσει δουλειά μετά η διακοσμήτρια για τις τεχνικές λεπτομέρειες!Μετά, αναμένεται η υλοποίηση waveforming.
¨Αστο βαθυ κόκκινο θα βελτιωθεί το contrast των ματιών σου αλλά άλλα καλά αποτελέσματα στην υγεία των ματιών σου. Γιατί είσαι και γεράκος >40.Ο οποίος είναι ρυθμιζόμενος σε ένταση, αλλά και αλλάζει χρώμα, έχει επιλογές σε όλα τα χρώματα, βολεύει κόκκινο για εικόνα.
Όντως δεν ενοχλεί αυτός ο φωτισμός καθόλου στην εικόνα, εάν είναι σκούρο κόκκινο:
Ψήνεστε για ένα power buyMόμπι εδώ, Μόμπι εκεί, γιατί να μη λάβει ο άνθρωπος μια πρόσκληση να έρθει να ακούσει τα κομμάτια του στον Ιερό Ναό του αγίου Μπάσου; Στείλτε του και όλα τα γραφήματα μετά το τελικό καλιμπράρισμα και κάποιες teaser φωτό και γράψτε του "This is for your music". Να έρθει, να σερφάρει πάνω στα bass waves, να εμπνευστεί, να δακρύσει.
Πάτε τον και σε τίποτα ψαγμένα μέρη στη Θεσσαλονίκη, βάλτε τον και ως dj ινκόγκνιτο σε κάποιο διαλεχτό κλαμπ ένα βράδυ (το οποίο event θα γράψει ιστορία για δεκαετίες) και δείξτε του μία σπάνια ελληνική ( ; ) πλευρά πνεύματος, χιούμορ, πάθους και μερακΊου. Τη δική σας.
Μόνο με τις μπριζόλες θα υπάρχει πρόβλημα
Ναι, είναι γεγονός πως η σοβαρή ενέργεια στην πρώτη οκτάβα αποτελεί δοκιμασία ανθεκτικότητας των δομικών υλικών του σπιτιού. Χρειάζεται αρνητικό EQ (ισοσταθμιση) κάτω από 20 κύκλους, εάν αυτό αποτελεί πρόβλημα (εγώ είχα εφαρμόσει).Προς ενημέρωση.
Εμένα, το σπίτι με προειδοποίησε.
Έφυγε ένα ξύλινο διακοσμητικό, μήκους 2 μέτρων. Ευτυχώς ήταν στην εξωτερική πλευρά του σπιτιού. Και ότι σκεφτόμουν εκείνα τα genelec που σου περισσεύουν.....
Πέντε σαμπ έχω στο χώρο μου με ισοστάθμιση από το μηχάνημα του διαόλου.Ναι, είναι γεγονός πως η σοβαρή ενέργεια στην πρώτη οκτάβα αποτελεί δοκιμασία ανθεκτικότητας των δομικών υλικών του σπιτιού. Χρειάζεται αρνητικό EQ (ισοσταθμιση) κάτω από 20 κύκλους, εάν αυτό αποτελεί πρόβλημα (εγώ είχα εφαρμόσει).
Ωστόσο, η ύπαρξη πολλαπλών σαμπ, βελτιώνει την κατάσταση, διότι δε χρειάζεται ένα σαμπ να βαράει "τέρμα τα γκάζια" και να υπάρχουν (αναπόφευκτα) ισχυροί συντονισμοί σε κάποιες συχνότητες. Τα πολλά σαμπ, παίζουν "χαλαρά" το καθένα για την ίδια στάθμη στη θέση ακρόασης, και οι συντονισμοί του χώρου είναι σαφώς χαμηλότερης ισχύος. Με λίγο προσεκτική τοποθέτηση και έξυπνη χρήση του eq, μπορεί να περιοριστεί πάρα πολύ το όποιο πρόβλημα.
Δηλαδή, η "λύση" στο πρόβλημα δεν είναι "αδύναμα σαμπ", αλλά πολλά και ισχυρά, με σωστή τοποθέτηση και EQ.
Εξαρτάται από το μίγμα των σαμπ που έχεις, διότι φαντάζομαι πως δεν είναι όλα τα σαμπ σου το ίδιο ικανά σε υπόηχους, πιθανώς να έχεις 1-2 σαμπ πολύ "κακά" εκεί κάτω, πράγμα που δεν είναι "σοφό" για σπίτι (γενικώς οι υπόηχοι, όπως έχω ξαναπεί).Πέντε σαμπ έχω στο χώρο μου με ισοστάθμιση από το μηχάνημα του διαόλου.
Τι άλλο να κάνω;
Η ενέργεια των χαμηλών συχνοτήτων είναι εθιστική. Αυτά