- Reaction score
- 2.459
Πολυ χαιρομαι οταν καποιοι φτανουν και κανουν το ονειρο τους πραγματικοτητα.
Πολλα μπραβο
Πολλα μπραβο
Πάντως από τότε που μπαίνω πιο συστηματικά στο forum, ο EAR, έχει φτάσει πολλές φορές "στο τέρμα"!!Πολυ χαιρομαι οταν καποιοι φτανουν και κανουν το ονειρο τους πραγματικοτητα.
Πολλα μπραβο
Κοίτα, μικρόφωνο θα ξανα-βάλω κάποια στιγμή, για να πάρω μερικές επιπρόσθετες μετρήσεις αποκλειστικά και μόνον για τα σάμπζζζζζ, ώστε να γίνει "υπερπλήρες" το calibration του waveforming.επιφυλάσσομαι πως στο μέλλον θα ξαναέχουμε νέα για το σετάπιον!
Το λες και εξέλιξη.
Εδώ κάποιοι άλλοι μας λένε ότι δεν είναι ικανά ούτε μπουγάδα να απλώσεις .ΥΓ. Καλώδια. Μη χαίρεστε χαλιεντάδες μου, με τα ταπεινά mogami θα παραμείνω. Φορεβε.
Νο & Νο.Triinov 32; Buttkicker;
Ας έρθουν από δω να κάνουν μπουγάδα τις "απόψεις" τους.Εδώ κάποιοι άλλοι μας λένε ότι δεν είναι ικανά ούτε μπουγάδα να απλώσεις .
Ναι, φυσικά.
Τα τριξιματα δεν εφυγαν ..... μεταφερθηκαν στον επανω οροφο!!Ετριζαν εκει που πατουσε το sub η ετριζαν πραγματα στο χωρο πριν? Δηλαδη μπορουσες να εντοπισεις και τα sub απο τους τριγμους? Αν ισχυε αυτο πως ακουγες τοσο καιρο και δε ξενερωνες? Η ειχες τοση υπερβολικη ενεργεια στο μπασο που μπουκωνε ο χωρος και τελικα ετριζαν διαφορα? Και παλι ομως γιατι ειχες τοση πολλη εφοσον εβλαπτε το τελικο αποτελεσμα?
Wizzy, έχω πρόβλημα. Εχω πάθει σοκ. Δακρύζω μαλάκα μου ακόμα και τώρα που τα σκέφτομαι. Πήγα για μία μέρα, και γύρισα 8 χρόνια αργότερα.Τι έγραφα πριν για το "φως το αληθινό"; Ε, να τα μας!
@Hans of Matrix, νέε μου, για περιέγραψέ μας την εμπειρία σου. Με όσο περισσότερες λέξεις μπορείς, δεν θα βαρεθούμε να διαβάζουμε.
...και να μας πεις και τις μουσικές ακούσατε.
Εσύ κι ο Rip Van Winkle!Πήγα για μία μέρα, και γύρισα 8 χρόνια αργότερα.
ΚόταΕγώ δεν ασχολούμαι άλλο, έχω κρεμάσει το μικρόφωνό μου.
Day 5 μετά από την "ανοίκεια εμπειρία" που έζησα στο κάστρο του Costas Ear και το νευρικό μου σύστημα προσπαθεί αδιάκοπα να δώσει κάποιες ερμηνείες για αυτά που βίωσα. Με άλλα λόγια, να εκλογικεύσω το σεξ που έκαναν τα αυτιά μου, αν και κατά βάθος είμαι σαν μια νεαρή παρθένα που βίωσε για πρώτη φορά στη ζωή της 19 οργασμούς στη σειρά και έπεσε σε παράλυση.Εσύ κι ο Rip Van Winkle!
Συνέχισε, καλά το πας! Μετά τις a capella φωνές, τι ακούσατε; Είχες πάρει κάποιο δικό σου άκουσμα;
Σιγουρα μιλας για τον ηχο που ακουσες? Μηπως συνεβει κατι αλλο? Τα @@ σου τα πηρες φευγοντας η τα ξεχασες? Αυτο με τις καμπανες με εβαλε σε υποψιες στο τελοςDay 5 μετά από την "ανοίκεια εμπειρία" που έζησα στο κάστρο του Costas Ear και το νευρικό μου σύστημα προσπαθεί αδιάκοπα να δώσει κάποιες ερμηνείες για αυτά που βίωσα. Με άλλα λόγια, να εκλογικεύσω το σεξ που έκαναν τα αυτιά μου, αν και κατά βάθος είμαι σαν μια νεαρή παρθένα που βίωσε για πρώτη φορά στη ζωή της 19 οργασμούς στη σειρά και έπεσε σε παράλυση.
Δεν είναι η ίδια μετά. Ποτέ δε θα είναι.
Λύγισα παίδες. Σεξ στα αυτιά. Αχαλίνωτο, πολυδιάστατο, immersive σεξ.
Ρωτάει ο Wizzy τι ακούσαμε. Ο Κώστας άκουγε τη μουσική που έβαζε και έπαιζε. Εγώ άκουσα τις καμπάνες