Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear


wnet

Nearfieldένιος
Μηνύματα
4.488
Reaction score
15.323
Πολυ χαιρομαι οταν καποιοι φτανουν και κανουν το ονειρο τους πραγματικοτητα.

Πολλα μπραβο
Πάντως από τότε που μπαίνω πιο συστηματικά στο forum, ο EAR, έχει φτάσει πολλές φορές "στο τέρμα"!!
Οπότε, όσο τέλεια και να παίζει, επιφυλάσσομαι πως στο μέλλον θα ξαναέχουμε νέα για το σετάπιον! :p
Το λες και εξέλιξη.
 

Μηνύματα
1.352
Reaction score
672
εχθρός του καλού είναι το καλλίτερο και μάλιστα σε μια τεχνολογία η οποία κάνει άλματα δεν μπορείς να λές τελείωσα..............................
 

Μηνύματα
581
Reaction score
426
Ετριζαν εκει που πατουσε το sub η ετριζαν πραγματα στο χωρο πριν? Δηλαδη μπορουσες να εντοπισεις και τα sub απο τους τριγμους? Αν ισχυε αυτο πως ακουγες τοσο καιρο και δε ξενερωνες? Η ειχες τοση υπερβολικη ενεργεια στο μπασο που μπουκωνε ο χωρος και τελικα ετριζαν διαφορα? Και παλι ομως γιατι ειχες τοση πολλη εφοσον εβλαπτε το τελικο αποτελεσμα?
 



costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
52.564
Reaction score
129.251
επιφυλάσσομαι πως στο μέλλον θα ξαναέχουμε νέα για το σετάπιον! :p

Το λες και εξέλιξη.
Κοίτα, μικρόφωνο θα ξανα-βάλω κάποια στιγμή, για να πάρω μερικές επιπρόσθετες μετρήσεις αποκλειστικά και μόνον για τα σάμπζζζζζ, ώστε να γίνει "υπερπλήρες" το calibration του waveforming.

Χωρίς να είναι αναγκαίο.

Και όντως δεν είναι αναγκαίο, διότι κατά βάση και by the book αρκούν οι μετρήσεις που έχω ήδη κάνει. Η διαφορά στον ήχο αναμένεται να είναι ανεπαίσθητη. Πιο πολύ θα μπω στη διαδικασία του μικροφώνου για να βγουν οι τελικές μετρήσεις decay, τα γνωστά σχεδιαγράμματα spectro και RT 60.

Μετά, θα σπάσω στην πλάτη του τρινοβ το βύσμα του μικροφώνου, δε ξαναμπαίνει, ποτέ. Έχει βαρεθεί η ψυχή μου τα μικρόφωνα. 😜🤣😁

Ο χώρος, που ήταν εξ'αρχης με τα υλικά όπως περίσσεψαν από το προηγούμενο σπίτι που ήμουν, πλέον ολοκληρώθηκε απ'ακρη σ' άκρη, και οι μετρήσεις RT 60 έχουν τερματίσει, οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνω τίποτα, ποτέ.

Ηχεία έβαλα σε όσες εξόδους έχει ο trinnov, 20 ηχεία συνολικά, έκλεισε κι αυτό το θέμα, μιλάμε για 15 δορυφόρους Neumann, 10 στο bed layer και 5 στο ταβάνι, φτάνει, νισάφι. Τα αγαπάω τα Neumann αυτά, είναι και σφραγισμένα κουτιά (ακουστικής ανάρτησης, πολύ σημαντικό για μένα), με σοβαρή υποστήριξη, οπότε δεν πρόκειται να προβώ σε αλλαγή τους, σε καμία περίπτωση.

Τα σαμπ, είναι πλέον κλειστής καμπίνας (ακουστικής ανάρτησης κι αυτά), όλα όμοια, με ατελείωτο max SPL για τόσο μικρό δωμάτιο (certified THX Dominus), οπότε δεν τίθεται θέμα αλλαγής τους σε καμία περίπτωση.

Μια "αναβάθμιση" μένει όντως να γίνει, η αναβάθμιση των πλακετών του τρινοβ, τόσο αυτής των DAC (πλακέτα εξόδων), όσο και αυτής των HDMI (πλακέτα εισόδων), πακέτο με νέα εγγύηση - γενικό σέρβις.

Δε λέω όχι στην υποστήριξη hardware της trinnov.
Δεν παίζει να το προσπεράσω αυτό.

Τι θα κερδίσω;

Θα αποκτήσει στον ήχο λίγο παραπάνω sinad, και στην εικόνα θα είναι συμβατό με την τελευταία έκδοση HDMI. Ok. Καλοδεχούμενα.

Δεν πρόκειται να συμβεί οτιδήποτε άλλο, με μόνη εξαίρεση τις αναβαθμίσεις software της trinnov, τις OTA, σα το Tesla ένα πράμα.

Κι αυτές σημαντικές είναι, περιμένουμε βελτιώσεις στο 3D upmixing (από την Dolby), βελτιώσεις στο streaming (το Auro CX codec), και ότι άλλο σκαρφιστούν οι τρινοβαδες. Σημαντικό πράγμα αυτή η υποστήριξη software, σε μια εποχή που όλα αυτά συνεχώς βελτιώνονται. 😎

ΥΓ. Καλώδια. Μη χαίρεστε χαλιεντάδες μου, με τα ταπεινά mogami θα παραμείνω. Φορεβε. 😁
 



costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
52.564
Reaction score
129.251
Triinov 32; Buttkicker;
Νο & Νο.
Άσε που ήδη βαράει σα να έχεις buttkicker..😜🤣

Εδώ κάποιοι άλλοι μας λένε ότι δεν είναι ικανά ούτε μπουγάδα να απλώσεις . :headbang:
Ας έρθουν από δω να κάνουν μπουγάδα τις "απόψεις" τους. 🤣
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.396
Μηνύματα
2.901.655
Members
38.036
Νεότερο μέλος
ChristosM
Top