- Reaction score
- 6.190
1/6 Smoothing (80hz cros 24 LR) τα Left + Right + 4 σαμπ.
Ότι πρότεινε ο Κώστας. Πάτωμα λαμινειτ, και διάτρητη γύψο σανίδα με μόνωση στους τοίχους. Μετά σιγά σιγά το σύστημα από 2.2 θα μεγαλώσει.Τι δομικές εργασίες θα κάνεις;
Μετα την μόνωση και την γυψοσανίδα τι ελεύθερος ωφέλιμος χώρος θα μείνει?Ότι πρότεινε ο Κώστας. Πάτωμα λαμινειτ, και διάτρητη γύψο σανίδα με μόνωση στους τοίχους. Μετά σιγά σιγά το σύστημα από 2.2 θα μεγαλώσει.
Όλα αυτά με τον καιρό βέβαια.
Υπέθεσα ότι πίσω απ την γυψοσανίδα θα μπει απορροφητικό υλικό όπως πετροβαμβακας ικανού πάχους.Μείον 5 με 12 πόντους ανάλογα την πλευρά περίπου.
Ναι σωστά θα μπει απορροφητικό υλικό. Η γύψο σανίδα 1 πόντο πάχος έχει. Το υπόλοιπο θα είναι ηχοαπορροφηση.Υπέθεσα ότι πίσω απ την γυψοσανίδα θα μπει απορροφητικό υλικό όπως πετροβαμβακας ικανού πάχους.
Το πολυκαναλο είναι ένα θέμα σε τέτοιο μικρό χώρο αλλά νομίζω με τα κατάλληλα ηχεία πχ ομοαξονικα γίνεται.
Πως;Το volume στον προ ήταν στο 100%...
Τα Arendal θεωρώ ότι δεν θα έχουν πάθει ζημιά... Για τα δε Klipsch ίσως θα έπρεπε να το δεις και ως ... ευκαιρία για να τα άλλαζες με κάτι άλλο.Πήρα μια μέτρηση αρχικά να δω τι γίνεται.
Οκ τα Τουίτερ έχουν πεθάνει πάνε για αντικατάσταση.
Τα σαμπ δείχνουν οκ.
Στο υπόλοιπο φάσμα δεν βλέπω καμμία τρελή διαφοροποίηση. Είναι πολύ κοντά η παλιά καμπύλη με τη φρέσκια που πήρα.
Πράγμα που σημαίνει η υπάρχει μια Χ διαφοροποίηση στα μέσο ψηλά επειδή το Τουίτερ είναι οφ, ή υπάρχει μερική ζημιά στα μεγάφωνα και κάπου χάνει/παίρνει.
Μπορεί να την έφαγε κ ο τελικός και να κάνει τα δικά του.
Οι εντασεις που πιάνει είναι ίδιες πάντως, καμιά τρελή παραμόρφωση στο sweep δεν άκουσα.
Όπως και να έχει είναι καλύτερη η κατάσταση από ότι φανταζομουν.
Θα τα πάω όλα για έναν έλεγχο. Ενισχυτικά στον east, για τα ηχεία αναμένω απάντηση από την polk πώς να κινηθώ.
Τα σαμπ για τσεκαρισμα, καμιά ιδέα που να τα πάω;
Η να μιλήσω με arendal να μου πουν αυτοί τι να κάνω;
Καμιά γάτα ;Δεν έχω ιδέα. Σπίτι δεν ήταν κανείς.
Polk r700 έχει όχι klipschΤα Arendal θεωρώ ότι δεν θα έχουν πάθει ζημιά... Για τα δε Klipsch ίσως θα έπρεπε να το δεις και ως ... ευκαιρία για να τα άλλαζες με κάτι άλλο.
Από αυτήν την παραδρομή και μόνο κατανοούμε πόσο μπούχτισμα πρέπει να έχω φάει με διάφορες περιπτώσεις όπου προσπαθεί ο εκάστοτε ταλαίπωρος χρήστης να συμβιβάσει ασυμβίβαστους παράγοντες.Polk r700 έχει όχι klipsch
Κάτσε να τα πάω για ένα τσεκαρισμα όλα.πρωτα και μετά ανάλογα τη ζημιά βλέποντας και κάνοντας.Από αυτήν την παραδρομή και μόνο κατανοούμε πόσο μπούχτισμα πρέπει να έχω φάει με διάφορες περιπτώσεις όπου προσπαθεί ο εκάστοτε ταλαίπωρος χρήστης να συμβιβάσει ασυμβίβαστους παράγοντες.
Όπου Klipsch και ταλαιπωρία - σε αναλογία με τους στίχους ΄΄όπου λιμάνι και καημός΄΄ από παλιό λαϊκό τραγούδι.
Για τα Polk πράγματι είναι λίγο πιο στενόχωρη η κατάσταση... Αλλά προτιμότερο να καίγονταν συσκευές και ας μένουμε εμείς καλά στην υγεία μας.