- Reaction score
- 12.850
Ισχύει το παραπάνω που σου έγραψα. Πάνω από 2Κ, οπότε με το κατάλληλο woofer.
Στις μονάδες υψηλών είναι εύκολο να πετύχεις υψηλής ευαισθησία, όπως εύκολο είναι και να την ρίξεις.H ευαισθησια ενος ηχειου οριζεται απο αυτην της μοναδας των χαμηλων , οποτε ποιος ο λογος να μπλεξει καποιος με τοσο υψηλης ευαισθησιας μεγαγωνα υψηλων με ολα τα κακα που κουβαλουν;;
Σκεφτόμουνα να βάλω αυτά τα οικονομικά με κάνα Τουίτερακι έχω κάτι mdrive.Εγω είμαι ακόμα στο μαθένω,και αν κατάλαβα καλά μπορεί να θέλω ότι νομίζω ότι θέλω αλλά πρέπει να τα προσαρμοσο και στο χόρο που θα πέζουν ,τώρα πέζουν δύο ηχειακια... αυτά ,το Τουίτερ... είναι σαν να μην υπάρχει και θέλω να κάνω κάτι καλύτερο
Εγω είμαι ακόμα στο μαθένω,και αν κατάλαβα καλά μπορεί να θέλω ότι νομίζω ότι θέλω αλλά πρέπει να τα προσαρμοσο και στο χόρο που θα πέζουν ,τώρα πέζουν δύο ηχειακια... αυτά ,το Τουίτερ... είναι σαν να μην υπάρχει και θέλω να κάνω κάτι καλύτερο
Σκεφτόμουνα να βάλω αυτά τα οικονομικά με κάνα Τουίτερακι έχω κάτι mdrive.
Μου έχει στηλεί ο Πέτερ μενή ένα λινκ για ένα κιτ ,θα φτιάξω την καμπίνα που την προχοραω,έχω δύο mdrive Τουίτερ,ήρθαν και τα γουφερακια,είναι ωραία και βαριά φενονται για το μέγεθός τους 1100 γραμμάρια τεσπά ,έχω παραγγείλει και τους σωλήνες από το AliExpress δεν τα έβρισκα εδώ. Ωραία δουλίτσα θα γίνει.
Μου έχει στηλεί ο Πέτερ μενή ένα λινκ για ένα κιτ ,θα φτιάξω την καμπίνα που την προχοραω,έχω δύο mdrive Τουίτερ,ήρθαν και τα γουφερακια,είναι ωραία και βαριά φενονται για το μέγεθός τους 1100 γραμμάρια τεσπά ,έχω παραγγείλει και τους σωλήνες από το AliExpress δεν τα έβρισκα εδώ. Ωραία δουλίτσα θα γίνει.
M-Drive PL8 TW tweeter 1" Ισχύος 100 Watt / 92dB - Tweeters
M-Drive PL8 TW Στρογγυλό Tweeter 1” με ισχύ 100Watt και αντίσταση στα 8Ω Απόκριση συχνότητας από 3000Hz έως 18kHz και ευαισθησία 92dB Τεχνικά Χαρακτηριστικά Tweeter 1 Ισχύς 100Watt Αντίσταση 8Ω Ευαισθησία 92dB Απόκριση συχνότητας 3-18kHz Διάμετρος Βίδα - Βίδα 9cm Διάμετρος εξωτερική 10 5cmdbmelectronics.gr
624GLFD Woofer Μαλακού Κώνου 6.5" Ισχύος 150Watt Max / 8Ohm - Μεγάφωνα 6 ~ 6.5"
624GLFD Woofer 6 5’’-16 5cm μαλακής ανάρτησης μεγάφωνο χαμηλών και μεσαίων συχνοτήτων με τετράφωνη μπασκέτα Ιδανικό για επαγγελματικά αλλά και Hi-Fi ηχεία Ισχύος 70Watt RMS 150Watt Max με εύρος απόκριση συχνότητας 45Hz – 6KHz και ευαισθησία 87dB Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπος Woofer Ισχύς RMSdbmelectronics.gr
Να πάρω τα υλικά και να το φτιάξω?Το φίλτρο που έχει στο κιτ δεν σου κανει;
Αλήθεια πες μου, τη δεν κατάλαβα..?Σοβαρά τώρα αυτά που γράφαμε τα διάβασες καθόλου;
Οκ κατάλαβα, ότι έπρεπε να πάρω το Κιτ για τα κουτιά που έφτιαξα.Αλήθεια πες μου, τη δεν κατάλαβα..?
Ολόκληρο το κιτ. Μεγάφωνα, crossover συν τις καμπίνες. Αυτά συνδυάστηκαν για να βγει αυτό το κιτ.Αλήθεια πες μου, τη δεν κατάλαβα..?
Οκ κατάλαβα, ότι έπρεπε να πάρω το Κιτ για τα κουτιά που έφτιαξα.
Οι καμπίνες είναι αυτές που έχει στο σχέδιο το Κιτ.Και με αυτές τις καμπίνες όπως τις φτιάχνεις θα έχεις θέμα αλλά αυτό πες το ξαναφτιάχνεις αργότερα
Αυτό δεν είναι δύο δρόμων, είναι μόνο το φίλτρο για το tweeter!Να του μπουμπουνησω και αυτό το κρος? Η να το αφήσω ελεύθερο το γουφερακι? Και να βάλω ένα πυκνωτή στο Τουίτερακι? Τη πρότεινε πάνω κάτω κροσομοντο ?
CX380 Επαγγελματικό Παθητικό Crossover 2 Δρόμων Ισχύος 400 Watt RMS - Crossovers - Πυκνωτές
CX380 Επαγγελματικό παθητικό Crossover 2 δρόμων με πολύ καλή ποιότητα κατασκευή Ισχύος 400Watt RMS / 800Watt MAX στα 8Ω Εξοπλισμένο με αντίσταση PTC για την προστασία της κόρνας όταν αυτή υπεροδηγείτε Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπος Παθητικό Crossover 2 Δρόμων Ισχύς 400Watt RMS / 800Watt MAXdbmelectronics.gr