Επειδη δεν υπαρχει περιπτωση για κουβεντα δεν σαν αρεσει ?στα παλια μου υποδηματα μπορει καποιος να διαβαζει και κατι να του πει αυτο που γραφω που ισως συμφωνει με αυτο που ακουει. Προσωπικα υποστηριζω καποια πραγματα οχι για να γινεται τζερτζελες αλλα γιατι ειναι κατι που καταλαβα ,ακουσα και μου το εξηγει καποια θεωρητικη τεκμηριωση που τυχαια βρηκα.Μήπως πρόσεξες ότι ολόκληρο το κείμενο αναφέρεται σε AES συνδέσεις; Γιατί ακριβώς είναι σύγχρονες και εκεί υπάρχει όντως πιθανότητα να υπάρχει jitter λόγω της απόκλησης των ρολογιών. Το ίδιο ισχύει και με τις SPDIF τις ομοαξονικές.
Το καλό όμως στο αφήνει για το τέλος με μια μικρή αναφορά:
"Οι USB και ethernet συνδέσεις είναι ασύγχρονες με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουν από jitter"
Για να το σώσει βέβαια, μιας και το 90% του κόσμου χρησιμοποιεί USB, σου λέει και ότι το jitter ξαναγίνεται θέμα μόλις το σήμα φτάσει στο DAC. Σαχλαμάρες δηλαδή. Και είναι ακόμα πιο σαχλαμάρες γιατί πουθενά δεν έχει σοβαρές μετρήσεις, παρά μόνο κάτι γραφήματα για παιδιά γυμνασίου.
Γιατί αν βάλει σοβαρές μετρήσεις, δε θα μπορέσει να σου πουλήσει το dac των 20k
Το βασικο ειναι το την καταλαβα-ακουσα και οχι οτι μου το ειπε καποιος . Αφου ολα αυτα που παρεθεσα τα θεωρειται απλα μπουρδες και η δια ζωσης εμπειρια σας δεν σας εχει δωσει παρομοια ερεθισματα καλα κανετε και περιμενετε τις μετρησεις να σας τα αποδειξουν η οχι.
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ....