- Reaction score
- 79.606
δεν φτάνει που είσαι ζαίος του όντιο....Καλώς τα παιδιά! Καλώς τα 3-0!
νομίζεις ότι είσαι και γκολτζής παναθεμασε....
δεν φτάνει που είσαι ζαίος του όντιο....Καλώς τα παιδιά! Καλώς τα 3-0!
Υπαρχουν και χειρότερα.Να είσαι Βαρουφάκης του audio.Οι πολυκαναλοι ανήκουν στη Νέα Αριστερά.Δεν βρίσκουν ούτε την ψήφο τους.δεν φτάνει που είσαι ζαίος του όντιο....
νομίζεις ότι είσαι και γκολτζής παναθεμασε....
ησωπαιδωτηκώςΥπαρχουν και χειρότερα.Να είσαι Βαρουφάκης του audio.Οι πολυκαναλοι ανήκουν στη Νέα Αριστερά.Δεν βρίσκουν ούτε την ψήφο τους.
Αυτό ήταν δοκάρι.Γλυτωσες την τεσσάρα!
Τον υποφαινόμενο να δεις πόσο συγκινούν τα ροδάκια στο ικρίωμα... Δεν είναι και τόσο περίεργο μετά να βελτιώνεται η απόδοση προσθέτοντας διάφορα αποσβεστικά στο περίβλημα των συσκευών.Σωστά.Εχω ήδη χρησιμοποιήσει μερικά απ' αυτά όμως δε γράφω τι άκουσα διότι υπάρχουν κι ευσυγκινητα μέλη και η συγκίνηση τους με κάνει να συγκινούμαι κι εγώ περισσοτερο απ' ότι συγκινούμαι συνήθως.
Πράγματι, so bright that even the camera requires sunglasses.Ο ήχος του συστήματος είναι φωτεινός κι αυτό αποτυπώνεται στη φωτογραφία.
Είναι θέμα δονήσεων οι οποίες όμως δε μπορούν να εξαλειφθούν πλήρως αλλά μόνο στα εικονιζόμενα τμήματα της συσκευης.
...
5. Το πολυκαναλο υψηλής ποιότητας είναι το niche του niche και προτιμάται μόνο όταν αναπαράγει ειδικές εγγραφές από τους πιουριστες
περίεργα πράγματα ψάχνεις στο ίντερνετ
Σιμφονό κε εγό.Όταν διαφωνούν άγνωστοι μεταξύ τους στο site συμφωνώ με αυτόν που ξέρει ορθογραφία !!!!
Δεν είναι ροδάκινα.Ειναι υπερμεγέθεις ακίδες με ενσωματωμένα "πιάτα" και προστατευτικα που σε ξεγέλασαν.Τον υποφαινόμενο να δεις πόσο συγκινούν τα ροδάκια στο ικρίωμα... Δεν είναι και τόσο περίεργο μετά να βελτιώνεται η απόδοση προσθέτοντας διάφορα αποσβεστικά στο περίβλημα των συσκευών.
Πράγματι, so bright that even the camera requires sunglasses.
Υπάρχουν και άλλες εκθέσεις, με διαφορετικό αντικείμενο και κοινό. Δεν είναι μόνο το Μόναχο.Έως τώρα το Μόναχο που απευθύνεται σε αγοραστές cost no object με δυνατότητα dedicated room δείχνει την προτίμηση στο δικαναλο παρά τις οικονομικές και χωροταξικές προϋποθέσεις
Απορία... Άμα είσαι τόσο ικανοποιημένος και δεδομένων των αβανταδόρικων συσκευών προς τι η ανάγκη γι αλλαγές;;;Απλά έχω κάνει κάποιες αλλαγές .
(πολυκάναλο έχω ρε και πάρα πολύ καλό, τι δουλειά έχει αυτό με το στέρεο? Στο στέρεο τα φαντάζεσαι όλα εκεί που πρέπει στο άλλο σκύβεις όταν γαζώνουν από πίσω τα ελικόπτερα. Γαμώ και τα δύο)
Αποπλήρωσης θες να πεις......νικά, κι όλα τα σκατά σκορπά.
Επομένως, μόνον ένα διάγραμμα χρειάζεται:
Διάγραμμα πλήρωσης βόθρου.
Μην τους το λες τόσο... απότομα και πάθουν σοκ.Υπάρχουν και άλλες εκθέσεις, με διαφορετικό αντικείμενο και κοινό. Δεν είναι μόνο το Μόναχο.
I stand corrected... Είπα κι εγώ, ολόκληρος Π.Α.Η. και να έπεφτε σε τέτοιο ατόπημα...Δεν είναι ροδάκινα.Ειναι υπερμεγέθεις ακίδες με ενσωματωμένα "πιάτα" και προστατευτικα που σε ξεγέλασαν.
Για πες καμιά …Υπάρχουν και άλλες εκθέσεις, με διαφορετικό αντικείμενο και κοινό. Δεν είναι μόνο το Μόναχο.
Το NAMM Show λέει ... αλλά είναι για επαγγελματίες.Για πες καμιά …
Πως τολμάς να κάνεις έστω και σαν υοπονοούμενο τέτοια ερώτηση στον @kanakiani που ποστάρει πια, μια στο τόσo ; Θα τον τρομάξεις και δεν θα γράψει. Ή ακολουθείς αντίστροφη ψυχολογία πειράζοντας τον , ακριβώς για να αναγκαστεί να ποστάρει ; Καλή σκέψη σε εσένα έχει αδυναμία και θα απαντήσει αναγκαστικά.Απορία... Άμα είσαι τόσο ικανοποιημένος και δεδομένων των αβανταδόρικων συσκευών προς τι η ανάγκη γι αλλαγές;;;
Για πες καμιά …
ISE 2025: The World-Renowned Tech Show | Feb 4-7 Barcelona
Join industry leaders Feb 4-7 at ISE 2025 in Barcelona☀️ for the world-renowned annual tech show for the systems integration and audiovisual industrywww.iseurope.org
Απορία... Άμα είσαι τόσο ικανοποιημένος και δεδομένων των αβανταδόρικων συσκευών προς τι η ανάγκη γι αλλαγές;;;
No problemΛοιπόν,χθες το βράδυ έκανα πράξη μια ιδέα που είχα πριν από λίγο καιρό.Επειδη πενία τέχνας κατεργάζεται διοτι δε βρίσκω τα πόδια που θέλω για τον τελικό ενισχυτή σε προσιτή τιμή..