Το σύστημα μου

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.606
Καλώς τα παιδιά! Καλώς τα 3-0!
δεν φτάνει που είσαι ζαίος του όντιο....
νομίζεις ότι είσαι και γκολτζής παναθεμασε.... :lol:

Reaction score
1.469
δεν φτάνει που είσαι ζαίος του όντιο....
νομίζεις ότι είσαι και γκολτζής παναθεμασε.... :lol:
Υπαρχουν και χειρότερα.Να είσαι Βαρουφάκης του audio.Οι πολυκαναλοι ανήκουν στη Νέα Αριστερά.Δεν βρίσκουν ούτε την ψήφο τους.
Αυτό ήταν δοκάρι.Γλυτωσες την τεσσάρα!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.606
Υπαρχουν και χειρότερα.Να είσαι Βαρουφάκης του audio.Οι πολυκαναλοι ανήκουν στη Νέα Αριστερά.Δεν βρίσκουν ούτε την ψήφο τους.
Αυτό ήταν δοκάρι.Γλυτωσες την τεσσάρα!
ησωπαιδωτηκώς :roflmao: :lol:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
56.764
Σωστά.Εχω ήδη χρησιμοποιήσει μερικά απ' αυτά όμως δε γράφω τι άκουσα διότι υπάρχουν κι ευσυγκινητα μέλη και η συγκίνηση τους με κάνει να συγκινούμαι κι εγώ περισσοτερο απ' ότι συγκινούμαι συνήθως.
Τον υποφαινόμενο να δεις πόσο συγκινούν τα ροδάκια στο ικρίωμα... Δεν είναι και τόσο περίεργο μετά να βελτιώνεται η απόδοση προσθέτοντας διάφορα αποσβεστικά στο περίβλημα των συσκευών.
Ο ήχος του συστήματος είναι φωτεινός κι αυτό αποτυπώνεται στη φωτογραφία.

Είναι θέμα δονήσεων οι οποίες όμως δε μπορούν να εξαλειφθούν πλήρως αλλά μόνο στα εικονιζόμενα τμήματα της συσκευης.
Πράγματι, so bright that even the camera requires sunglasses.8-)

Reaction score
991
Γενικές παρατηρήσεις :

1. Ο πολύς κόσμος εντυπωσιάζετε με το immersive σε ταινίες για να πάρει Sonos έως εκεί ..

2. Το θέμα eq λύνεται με παθητική φροντίδα και active bass traps ( πχ psi Ava)

3. Οι δικαναλοι χαιεντάδες δεν είναι νορμαλ άνθρωποι και θέλουν τον ήχο που θέλουν .

4. Δεν αλλάζει αυτό . Έως τώρα το Μόναχο που απευθύνεται σε αγοραστές cost no object με δυνατότητα dedicated room δείχνει την προτίμηση στο δικαναλο παρά τις οικονομικές και χωροταξικές προϋποθέσεις

5. Το πολυκαναλο υψηλής ποιότητας είναι το niche του niche και προτιμάται μόνο όταν αναπαράγει ειδικές εγγραφές από τους πιουριστες

Reaction score
1.469
Τον υποφαινόμενο να δεις πόσο συγκινούν τα ροδάκια στο ικρίωμα... Δεν είναι και τόσο περίεργο μετά να βελτιώνεται η απόδοση προσθέτοντας διάφορα αποσβεστικά στο περίβλημα των συσκευών.

Πράγματι, so bright that even the camera requires sunglasses.8-)
Δεν είναι ροδάκινα.Ειναι υπερμεγέθεις ακίδες με ενσωματωμένα "πιάτα" και προστατευτικα που σε ξεγέλασαν.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
83.671
Έως τώρα το Μόναχο που απευθύνεται σε αγοραστές cost no object με δυνατότητα dedicated room δείχνει την προτίμηση στο δικαναλο παρά τις οικονομικές και χωροταξικές προϋποθέσεις
Υπάρχουν και άλλες εκθέσεις, με διαφορετικό αντικείμενο και κοινό. Δεν είναι μόνο το Μόναχο.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
56.764
Απλά έχω κάνει κάποιες αλλαγές .
(πολυκάναλο έχω ρε και πάρα πολύ καλό, τι δουλειά έχει αυτό με το στέρεο? Στο στέρεο τα φαντάζεσαι όλα εκεί που πρέπει στο άλλο σκύβεις όταν γαζώνουν από πίσω τα ελικόπτερα. Γαμώ και τα δύο)😀
Απορία... Άμα είσαι τόσο ικανοποιημένος και δεδομένων των αβανταδόρικων συσκευών προς τι η ανάγκη γι αλλαγές;;;
...νικά, κι όλα τα σκατά σκορπά.
Επομένως, μόνον ένα διάγραμμα χρειάζεται:

Διάγραμμα πλήρωσης βόθρου.
Αποπλήρωσης θες να πεις...:sneaky:

βοθροι τέλος.png

Υπάρχουν και άλλες εκθέσεις, με διαφορετικό αντικείμενο και κοινό. Δεν είναι μόνο το Μόναχο.
Μην τους το λες τόσο... απότομα και πάθουν σοκ.:roflmao:
Δεν είναι ροδάκινα.Ειναι υπερμεγέθεις ακίδες με ενσωματωμένα "πιάτα" και προστατευτικα που σε ξεγέλασαν.
I stand corrected... Είπα κι εγώ, ολόκληρος Π.Α.Η. και να έπεφτε σε τέτοιο ατόπημα... :sneaky:

Reaction score
18.191
Για πες καμιά …
Το NAMM Show λέει ... αλλά είναι για επαγγελματίες. :D

Απορία... Άμα είσαι τόσο ικανοποιημένος και δεδομένων των αβανταδόρικων συσκευών προς τι η ανάγκη γι αλλαγές;;;
Πως τολμάς να κάνεις έστω και σαν υοπονοούμενο τέτοια ερώτηση στον @kanakiani που ποστάρει πια, μια στο τόσo ; Θα τον τρομάξεις και δεν θα γράψει. Ή ακολουθείς αντίστροφη ψυχολογία πειράζοντας τον , ακριβώς για να αναγκαστεί να ποστάρει ; :D:D Καλή σκέψη σε εσένα έχει αδυναμία και θα απαντήσει αναγκαστικά. :D

Kanakiani μας λείπεις. 😍

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.414

Reaction score
8.608
:biggrin: :biggrin:
Μήπως είναι ΠΑΣΟΚ ο φίλος μας? :lolsign:
1730048207955.jpeg

Reaction score
3.174
Λοιπόν,χθες το βράδυ έκανα πράξη μια ιδέα που είχα πριν από λίγο καιρό.Επειδη πενία τέχνας κατεργάζεται διοτι δε βρίσκω τα πόδια που θέλω για τον τελικό ενισχυτή σε προσιτή τιμή..
No problem
Μανέστρο στειλε στον ΠΑΗ πόδια για τον ενισχυτή του. Έχει κραδασμούς ο έρμος.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.261
Members
38.166
Νεότερο μέλος
giannis600