Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.463
Αυτό παίζει σχεδόν πάντα στους αγώνες, γίνεται επίτηδες γιατί υπό αυτές τις συνθήκες θα κριθεί ο πχιο ικανός ;)
Ρε φίλε, στα λεγόμενα "βασιλικά" etape ή/και stages αγώνων της UCI, να το καταλάβω, εμείς οι πτωχοί πλην τίμιοι ερασιτέχνες/εραστές της ποδηλασίας, τι φταίμε;;; :biggrin:

Reaction score
23.347
Αυτό ναι όλοι οι τερματισμοί σε ανηφόρα όσο πάει γιατί μειώνεται και η ταχύτητα και ταυτόχρονα η πιθανότητα να γίνει τουρλουμπουκι στον τερματισμό με 10 νεκρούς και 25 τραυματίες. Άμα πατήσουν να φτάσουν σε ισωμα με καμιά 50αρια χλμ και γίνει μλκ δε θα βρει παπάς να θάψει. Όσους αγώνες έχω πάει σε ανηφορι τερματίζουν

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.463
Αυτό, ναι, έχει λογική - δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι. :thumbsup:

Reaction score
1.097
Υπάρχει κάποιο app για Garmin ή κάποιος τρόπος να καταγραφούν τα δεδομένα Di2 και να έχουμε κάτι χρήσιμο να εκμεταλλευτούμε; Κάτι είδα για Di2 stats...
Εάν κάποιος αφιερώσει χρόνο μπορεί να βγάλει συμπεράσματα τα οποία πιθανόν να του είναι ιδιαίτερα χρήσιμα.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.010
Γίνεται καταγραφή στο ίδιο το garmin σε κάθε προπόνηση. Εψέ πχ στη θκιάμ προπόνηση έκανα τις παρακάτ αλλαγές στα 70km προπόνησης.
Αυτό συνήθως συμβουλεύομαι όταν επαναλαμβάνω τις ίδιες προπονήσεις
IMG_20241119_093627.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.010
Εάν κάποιος αφιερώσει χρόνο μπορεί να βγάλει συμπεράσματα τα οποία πιθανόν να του είναι ιδιαίτερα χρήσιμα.
Κοίτα να δεις, ιγώ έχω σιάξει θκάμ segment στις σύνηθες προπονήσεις, κάποια τα έχω δημόσια, τα περισσότερα segment τα έχω κρυφά και δουλεύω πάνω σε αυτά. Σε αυτή τη περίπτωση η κατεγράφη στις αλλαγές ταχυτήτων είναι πολύτιμη για μένα, στις υπόλοιπες περιπτώσεις που κάνω ποδήλατο παρέα με φίλους και πιάνουμε κουβέντα δεν έχουν νόημα όλα αυτά.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.471
Members
38.188