- Reaction score
- 84.148
Και γράφουν και ακουστικές εντυπώσεις τα ταγάριαΑς δούμε πώς μεταφράζεται αυτή στον χώρο του John Atkinson απουσία sub:
Και γράφουν και ακουστικές εντυπώσεις τα ταγάριαΑς δούμε πώς μεταφράζεται αυτή στον χώρο του John Atkinson απουσία sub:
Σπρώχνουν τόσο ... όσοτρία οκτάιντζα
Τέσερρα πόσο (ανά ηχείο) ; Μου το είχε πεί ο Bhutia αλλά το ξέχασα.Σπρώχνουν τόσο ... όσο
... περίπου ένα 14ιντσο.
16'Τέσερρα πόσο (ανά ηχείο) ; Μου το είχε πεί ο Bhutia αλλά το ξέχασα.
Νομίζω μου είχαν πεί λίγο λιγότερο απο 15 ...αλλά έχω και το Αλτσχάιμερ.
Η ακτίνα στο τετράγωνο επί τον αριθμό των γούφερς και η ρίζα αυτού του γινόμενου μας δίνει την ισοδύναμη ακτίνα ενός κύκλου.Νομίζω μου είχαν πεί λίγο λιγότερο απο 15 ...αλλά έχω και το Αλτσχάιμερ.
Σε παρακαλώ μη μου τα θυμίζεις, νυστέρι στην ψυχή μου μπήκε εκείνη την ημέρα. Ποια παραμόρφωση να καταλάβω... τον Οδυσσέα και τις Σειρήνες κατάλαβαΠιο πολλά σαμπ από μένα, δεν νομίζω να έχεις ακούσει.
Με απόκριση έως τα 13 Hz.
Διέκρινες έστω και ίχνος παραμόρφωσης;
Που είσαι και μουσικός, με εκπαιδευμένο αυτί σε φυσικά όργανα.
Ή για να το θέσω αλλιώς: άκουσες ποτέ λιγότερη παραμόρφωση από τα πολλά δικά μου σαμπ;
Είναι χρησιμότατα ηχεία, εάν έχεις μεγάλη απόσταση ακρόασης.
Πάντα με σαμπ θα παίξουν καλύτερα, και το καλύτερα σημαίνει με χαμηλότερες ολικές αρμονικές παραμορφώσεις σε όλο το φάσμα.
Που ακούγεται, είναι καλύτερα.
Αυτό που κατάλαβες ήταν η... διαχρονική κομψότητα.Σε παρακαλώ μη μου τα θυμίζεις, νυστέρι στην ψυχή μου μπήκε εκείνη την ημέρα. Ποια παραμόρφωση να καταλάβω... τον Οδυσσέα και τις Σειρήνες κατάλαβα
Σταύρο δεν τους χρειάζομαι . 300/8 550/4 100/8,160/4 είναι αυτοί που έχω . Είναι υπερ επαρκείς για τα μεγάφωνά μου .Μετα θελεις και τους αντιστοιχους monoblocks.
View attachment 351008
View attachment 351010
View attachment 351009
Ναι δε το πρόσεξα καλά στην αρχή . Οκ δεκτή η εμπειρία σου …Δεν γίνεται ν'απαντήσω σα να είχες προσέξει την πιο πρόσφατη σημείωση,
Δε με λενε Σταυρο!Σταύρο δεν τους χρειάζομαι . 300/8 550/4 100/8,160/4 είναι αυτοί που έχω . Είναι υπερ επαρκείς για τα μεγάφωνά μου .
Εάν θελήσω κάτι παραπάνω για τα woofers έχω τον JBL 2χ800/8, 2χ1400/4 . Δεν το συζητώ καν , θα τα ξεκωλιάσει , και δεν μπορώ πλέον να βρω άλλα. Για τα woofer μιλάω.
Η Ψωράλ τα δίνει 150 continuous 300 max.
Το κατάλαβα ! Σιγά δε πειράζει … Για πλάκα το παΧίλια συγνώμη . Νόμιζα ότι ήταν ο Λαγκαδιανός.