Υπαρχει φτηνο Hi End?

Reaction score
2
RDoherty said:
Εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς.  Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο διασκεδάζω να διαβάζω αγγελίες του τύπου "πωλείται το state-of-the-art Shadowgriffin McAllister 3 Mk.II, σε άριστη κατάσταση, αγρατζούνιστο, τιμή αγοράς 20.000 ευρώ, MONO 5.000, έλεγχος δεκτός".

για να κανω το δικηγορο του διαβολου εχεις σκεφτει οτι αυτος που το πουλαει μπορει τα 20.000 να ειναι οτι ειναι για σενα 20 ευρω...????
και οτι δεν το νοιαζει..... απλα θελει το επομενο μηχανημα....???

αν δεις και αλλες τετοιες πες μου να τα παρω εγω...

Reaction score
297
Το έχω σκεφτεί, αλλά αν ίσχυε, γιατί τα πουλάει για 5 και μετά τα κατεβάζει στα 4, στα 3, και όλο ανανεώνει το θέμα? Τόση φασαρία για 3 ψωροευρώπουλα? 8)

Reaction score
2.156
Μηχάλη, εσύ έχεις έναν εξαιρετικό ενισχυτή της Gryphon αξίας 10.000 €

Ερώτηση:

Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάπου στον κόσμο έναν ολοκληρωμένος ενισχυτής  αξίας 3.000 € που στο σύστημά σου θα ακούγεται σχεδόν το ίδιο καλά με τον δικό σου και σε νορμάλ στάθμες έντασης ?

Reaction score
2.156
Εγινε ποτέ κάτι αντίστοιχο στο χώρο σας και στο δικό σας σύστημα, που μόλις  ακούσατε τον επισκέπτη να πάιζει καλύτερο από το δικό σας μηχάνημα στεναχωρηθήκατε ?

Μην μου πείτε ότι δεν είχατε ποτέ τέτοιες εμπειρίες στη ζωή αας 
:lol: :lol: :lol:

Reaction score
2
θα ημουν χαζος αν ελεγα οτι δεν υπαρχει περιπτωση....
αλλα ειναι πολυ απιθανο.......

Reaction score
297
Δεν έχω ζηλέψει ποτέ ούτε μηχανήματα ούτε δισκοθήκες. Γνώσεις και άποψη για τη μουσική έχω ζηλέψει.

Reaction score
2.156
Αυτές οι κοντρες μου αρέσουν πολύ.  Να κοντράρεις κάτω από τις ίδιες ακριβώς συνθήκες δύο διαφορετικά μηχανήματα και το κοινό να αποφασίζει για το ποιο ακούγεται καλύτερα.

Κάποτε είχε γίνει μια κόντρα μεταξύ ένος Discman γνωστής εταιρείας και ενός πανάκριβου CD player.
Οι 4 στους 10 ψήφισαν υπέρ του discman.
To δισκάκι που έπαιξαν ήταν το best seller της προηγούμενης εβδομάδας την εποχή που έγινε το τεστ.
Τα μέλη της ομάδας επιλέχτηκαν τυχαία  μέσα σε ένα μεγάλο δισκοπωλείο της Νέας Υόρκης.

Reaction score
2
Γιωργο η ερωτηση σου εχει να κανει με τον ανθρωπο πιο πολυ....αν ζηλευεις μηχανηματα θα ζηλευεις γενικως.......(ζηλεια με τη κακη εννοια ετσι....;))

Reaction score
2.156
RDoherty said:
Δεν έχω ζηλέψει ποτέ ούτε μηχανήματα ούτε δισκοθήκες. Γνώσεις και άποψη για τη μουσική έχω ζηλέψει.
Αλλο πράγμα συζητάμε εδώ.   Δεν συζητάμε ποια πράγματα ζηλεύουμε περισσότερο .

Reaction score
2.156
Παρατηρώ μια αδυναμία σε όλους όσους συμμετέχουν εδώ να προτείνουν καλές και οικονομικές λύσεις ηχητικού επιπέδου Hi-End .

Δεν υπάρχει δηλαδή φτηνό Hi-End ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
RDoherty said:
Δεν έχω ζηλέψει ποτέ ούτε μηχανήματα ούτε δισκοθήκες.  Γνώσεις και άποψη για τη μουσική έχω ζηλέψει.
Φαντάζομαι ότι αντίστοιχα δεν έχεις ζηλέψει ποτέ έναν καλό προβολέα, ένα τελευταίας τεχνολογίας dvd player και μια ταινιοθήκη της προκοπής, αλλά ζήλεψες την άποψη που είχε κάποιος κριτικός κινηματογράφου.

Extra ρομαντική η θεώρησή σου αλλά δεν σε πιστεύω. 8) Αλλιώς δεν θα βρισκόσουν σε ένα audio video portal τεχνολογίας... :lol:
Εγώ πάλι πολλές φορές ζήλεψα (με την σωστή - αν υπάρχει έννοια) και μηχανές και δισκοθήκες. Μπράβο σε όποιον τα έχει και να τα χαίρεται διότι μπορεί να έχει πιο ολοκληρωμένη άποψη από ότι αυτός που δεν τα έχει. Απλό είναι...

Reaction score
1
εχω να προτεινω νια εταιρια της οποιας τα προιοντα ( ηχεια) παιζουν πολυ καλυτερα, με το καταλληλο ταιριασμα, απο ηχεια ακριβοτερα εως πολυ ακριβοτερα
η κλασσικη σειρα της spendor
τα πιο τιμια ηχεια που εχω ακουσει ποτε
η σχεση αποδοσης και τιμης ειναι παρα πολυ καλη
υποκειμενικα βεβαια, περι κολοκυθοπιτας και ολα τα σχετικα

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
g.kar said:
Παρατηρώ μια αδυναμία σε όλους όσους συμμετέχουν εδώ να προτείνουν καλές και οικονομικές λύσεις ηχητικού επιπέδου Hi-End .
Δεν υπάρχει δηλαδή φτηνό Hi-End ?
Έτσι είναι. Φθηνό hi end δεν υπάρχει.
Συσκευές με ήχο που να προσεγγίζει hi end συσκευές υπάρχουν. Αλλά κι αυτές δεν είναι καθόλου φθηνές, άσχετα αν προέρχονται από diy υλοποιήσεις ή επαγγελματικά χωράφια. Άρα μην περιμένεις τζάμπα. :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Επίσης η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχουν γενικώς και αδιακρίτως αυτό που λέτε συσκευές hi end, τόσο για τον ήχο τους όσο και για τα υπόλοιπα κριτήρια. Αλλιώς ο FBI με τα πλαστικά lifestyle ασημί μου sony, θα έπαιζε παπάδες. Για ποιό hi end μιλάμε?

Συστήματα hi end φυσικά και υπάρχουν... Κατασκευαστικά σωστές μηχανές επίσης υπάρχουν...

Reaction score
2.156
Δεν λέμε τζάμπα ρε συ Νικο.  Τίποτα δεν είναι τζάμπα.  Ακόμα και η μα...κία κοστίζει σήμερα. Δες τι γίνεται στα περίπτερα και τα βιντεάδικα .

:oops: :oops: :oops:

Reaction score
2.156
NikosR said:
εχω να προτεινω νια εταιρια της οποιας τα προιοντα ( ηχεια) παιζουν πολυ καλυτερα, με το καταλληλο ταιριασμα, απο ηχεια ακριβοτερα εως πολυ ακριβοτερα
η κλασσικη σειρα της spendor
τα πιο τιμια ηχεια που εχω ακουσει ποτε
η σχεση αποδοσης και τιμης ειναι παρα πολυ καλη
υποκειμενικα βεβαια, περι κολοκυθοπιτας και ολα τα σχετικα
Να και κάποιος που τολμάει να πει τη γνώμη του.

Μπορείς να αναφερθείς σε συγκεκριμένα μοντέλα της Spendor ?

Reaction score
2.156
Νίκος Τσαρουχάς said:
Kαι μην κοιτάς τι κάναμε φαντάροι...
ένα περιοδικό το έπαιρνε όλη η μονάδα ...

Reaction score
297
Να με πιστέψεις, Νίκο. Τα έχω όλα τόσο καλά τακτοποιημένα στο μυαλό μου, που μερικές φορές αναρωτιέμαι αν είναι υγιές αυτό :shock: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.829
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025