300

Reaction score
59
ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΟ "ΕΚΕΙ ΕΞΩ" ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ !!!!!

Reaction score
5
Πάντως ειλικρινά, για μια ακόμη φορά, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας εξιτάρει, ή να μας κάνει ένα θέμα "δύσκολο" ή 'ταμπού', όταν μια κινηματογραφική ΤΑΙΝΙΑ (δηλαδή είδος τέχνης), που έχει στόχο την ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ και το κόψιμο όσο το δυνατόν περισσότερων ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ, φτιαγμένη από ΜΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ, και (surprise-surprise) με κοινό τα εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων που δυνητικά θα την δουν, εκ των οποίων οι Έλληνες είναι πολύ μικρό ποσοστό, ΔΕΝ ακολουθεί το γράμμα της Ελληνικής ιστορίας. :-?
Υπέγραψε κανα συμβόλαιο με το Ελληνικό Κράτος και το αθέτησε; :p

Επειδή έχουμε μόνο τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό να επιδείξουμε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε αρχαιολάγνοι. Πρέπει να προσπαθούμε να φτιάξουμε δικό μας πολιτισμό, νέο. Νεοελληνικό. :cool_4:
Ίσως και νεές ταινίες. Δικές μας. Με δικά μας λεφτά, που θα δείχνουν την ιστορία όπως εμείς θέλουμε. Μέχρι τότε, καλημέρα σας...

VG

Reaction score
0
Δεν ξερω εαν ειμαστε αρχαιολαγνοι, παντως πιστευω οτι στις μερες μας τα σεναρια ειναι πολυ πιο κοντα στην ιστορία.Παλια κατι ιταλο-αμερικανικες παραγωγες, ο Ηρακλης και οι 7 νανοι,ολα τα σφαζανε-ολα τα μαχαιρωνανε.
Προσωπικα θα δεχομουνα ευκολα τις ανακρίβειες μια ταινιας οπως οι 300,λογω της φυσεως της,αλλα κατι "Τροία" κτλ, ουτε για φτύσιμο...

Reaction score
5
Καλά, το "Τροία" ήταν χάλια σαν ταινία έτσι κι αλλιώς. Και το μόνο που έκανα όταν είδα την πλοκή ήταν να γελάσω. Μιλάμε για μερικές ταινίες που τουλάχιστον έχουν κάποιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Reaction score
5
ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΟ "ΕΚΕΙ ΕΞΩ" ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ !!!!!
Βεβαιως βεβαιως Δημητρη μου και ελπιζω μεχρι τοτε και η "ποιοτητα" να εχει ανεβει :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

PS
Αυτο ειναι το χιλιοστο μου post.Αν και απο τον Οκτωβριο του 2004 φαινεται να ειναι μικρη η ενεργη συμμετοχη μου στο forum μας ελπιζω ολα αυτα που ειπα να ηταν ουσιας και να βοηθησα αρκετους φιλους μας.
Αντε και εις ανωτερα :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
59
KAI STA 10000 POSTS ME TO KALO EYXOMAI!!

Φιλε σωτηρη κατ εμενα δεν εχει σημασια το "ποσα" post εχεις γραψει αλλα το περιεχομενο αυτων.

Εσυ εχεις προσφερει πααααααρα πολλλααα στο forum και το ξερεις !!!

SOTIRIS : A HD PIONNER HERE AND NOW !!!

Reaction score
3
KAI STA 10000 POSTS ME TO KALO EYXOMAI!!

Φιλε σωτηρη κατ εμενα δεν εχει σημασια το "ποσα" post εχεις γραψει αλλα το περιεχομενο αυτων.

Εσυ εχεις προσφερει πααααααρα πολλλααα στο forum και το ξερεις !!!

SOTIRIS : A HD PIONNER HERE AND NOW !!!
AND FOREVER (Το παρέλειψες:cool_4: )

Reaction score
59
Οπωσ ηταν αναμενομενο μετα την μεγαλη επιτυχια της ταινιας η αγορα θα γεμιζε αναμνηστικα προιοντα !!

δειτε μερικα απο αυτα που κυκλοφορουν !

300 Tonight We Dine In Hell Lunchbox

Reaction score
6
Απάντηση: Re: 300

Πάντως ειλικρινά, για μια ακόμη φορά, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας εξιτάρει, ή να μας κάνει ένα θέμα "δύσκολο" ή 'ταμπού', όταν μια κινηματογραφική ΤΑΙΝΙΑ (δηλαδή είδος τέχνης), που έχει στόχο την ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ και το κόψιμο όσο το δυνατόν περισσότερων ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ, φτιαγμένη από ΜΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ, και (surprise-surprise) με κοινό τα εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων που δυνητικά θα την δουν, εκ των οποίων οι Έλληνες είναι πολύ μικρό ποσοστό, ΔΕΝ ακολουθεί το γράμμα της Ελληνικής ιστορίας. :-?
Υπέγραψε κανα συμβόλαιο με το Ελληνικό Κράτος και το αθέτησε; :p

Επειδή έχουμε μόνο τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό να επιδείξουμε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε αρχαιολάγνοι. Πρέπει να προσπαθούμε να φτιάξουμε δικό μας πολιτισμό, νέο. Νεοελληνικό. :cool_4:
Ίσως και νεές ταινίες. Δικές μας. Με δικά μας λεφτά, που θα δείχνουν την ιστορία όπως εμείς θέλουμε. Μέχρι τότε, καλημέρα σας...

Δεν θα με συγχυσεις δεν θα με συγχύσεις.:happy_5:

Πάντως όλα αυτά που λες έχουν μια λογική που όμως βασίζετε στην στρεβλή εικόνα που εχεις διαμορφώσει για κάποια πράγματα.
Δεν είναι όμως η ωρα, και ουτε το τοπικ που προσφέρεται για τέτοιες κουβέντες.

Reaction score
5
Προπαντώς...μην μου συγχύζεσαι!!! :lol:

Εγώ είμαι ανοικτός πάντα για κουβέντα. :)

Και επειδή ξέρω και Ελληνικά και (surprise-surprise!) Αγγλικά, θα μου επιτρέψεις να πιστεύω ότι η εικόνα που έχω για μερικά πράγματα είναι αυτή ακριβώς που ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ από αυτά τα 'πράγματα'...

Να ψάξεις για διαστρεβλωμένες/λειψές/ημιμαθείς όψεις της πραγματικότητας εκεί που 'η τροφή' είναι μόνο από τη μια μεριά, και αυτή δεν είναι καν σοβαρού επιπέδου...;-)

Ενδιαφέρον πάντως το ότι κόσμος και κοσμάκης ΠΡΙΝ να δει την ταινία την έθαβε κυριολεκτικά ως ΠΡΟΔΟΣΙΑ, και ΤΩΡΑ το κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο (πώς το έχω μάθει το ελληνικό ε;).

Τώρα φωνάζουν οι Ιρανοί! ΝΑΙ, το είδα στην TV!!! Τους απαξιώνει τον πολιτισμό λέει η ταινία!!!
Εμ βέβαια, τριτοκοσμικά μυαλά έχουν κι αυτοί, τι θα έλεγαν...

Reaction score
6
Απάντηση: Re: 300

Ποιος το εκανε αυτό ο videomix.

Ε μα για αυτό λεω πως τα βλεπεις στρεβλά.
Ποιοι ηταν μωρέ αυτοι που μιλούσαν για προδοσία;
Οσοι γκρίνιαξαν για τους τριακόσιους πριν ακόμα τους δουν (πράγμα που κάνεις και συ για άλλες ταινίες και ας μην το παραδέχεσαι) το έκαναν με βάση τα παραδείγματα που είχαν στο παρελθόν ( βλεπε Troy και Αλεξανδρο).

Αλλα για προδοσία και αλλα τέτοια , εκτος από τον φιλο σου τον videomix που ακομα δεν μπορείς να ξεχάσεις και ξυπνάς για χάρη του ιδρωμένος τα βράδια ,δεν μίλησε κανείς.:cool_3:
Αλλα εσυ είπαμε,δεν μπορεις να τον ξεχάσεις για αυτό και συνεχίζεις…

…και συνεχίζεις…..

….και συνεχίζεις.

Για αυτό σου ελω βαλε Star.
Αυτην την στιγμή παίζει το
ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

:crazy_3:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: 300

Θελησα να παω αποψε στους "300" στα εδω Ster (για να ξεχασω λιγο την στεναχωρια μου απο τον τρακο της Alfa μου - Τριτη και 13 γμτ!) αλλα γινοταν χαμος.Οποτε την Πεμπτη οι εντυπωσεις.

Παιδες, παρακληση : μην αρχισετε κι εδω την ...γκρινια - υπαρχουν αλλοι πιο καταλληλοι...χωροι εδω μεσα!

Reaction score
0
Εγω παντως θελω να βρω μπουζακι σαν αυτα που ανεβασε ο Jim!!!:happy_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.256
Members
38.296
Νεότερο μέλος
Alexis P