MARTIN LOGAN PURITY ----REVIEW

Reaction score
10
Καλα τραγουδα. Μαθε να διαβαζεις πρωτα και μετα αναλυεις και κανα διαγραμα.

Reaction score
10
Αποκοπτωντας φρασεις γελοιοποιησαι περαιτερω. Φτανει για σημερα. Μην το συνεχιζεις.

Reaction score
10
3,5 δεν ειπες, ειπες 3 (εκτος και αν εβαλες αλλα μεσα να το διορθωσεις).
Το διαγραμμα εχει +-5....Εχει 5 βυθιση 3-4 κορυφωση. Δεν το εχω και μπροστα μου συγγνωμη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.093
Ο γελοίος εδώ μέσα είσαι εσύ ρε άσχετε! Και πρόσεξε πως μου μιλάς, δεν είμαστε όλοι του λιμανιού... Άντε στη συγγρού τώρα, να τα κατεβάσεις να βρεις τη χαρά σου, γιατί πολύ σου έχει λείψει απ'όσο φαίνεται, και η αγαμία χτυπάει στο μυαλό που δε διαθέτεις!

Αν είχες μυαλό και το διάγραμμα θα έβλεπες, και τι έγραψα θα κοιτούσες, και τι λέει ο κατασκευαστής για το ηχείο θα έβλεπες, αλλά που τέτοια από άτομα του επιπέδου σου...
Δεν έχω διορθώσει τίποτα, μόνο εσύ πας να αλλάξεις τα αρχικά που έλεγες σε άλλα, άσχετε.
)(

Reaction score
10
χαχαχαχαχα....Μην μου εκνευριζεσαι σε παρακαλω.
Θα μου παθεις και τιποτα μεγαλος ανθρωπος. Το οτι εχεις αδικο ειναι εμφανες μην δυσχεραινεις τη θεση σου.

Οποτε το διαγραμμα τελικα ειναι οπως ειπες +-3db απο 41hz -23khz?
Mπορεις να το παρεις πισω ακομα, δειχνει ανδρισμο.

sk

Reaction score
499
Ρε παιδιά Έλεος...

Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν

Ότι παραπάνω, θα είναι κρίμα ....

:sad:

Μήπως κάποιος να το σταματήσει ?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.093
Οποτε το διαγραμμα τελικα ειναι οπως ειπες +-3db απο 41hz -23khz?
Mπορεις να το παρεις πισω ακομα, δειχνει ανδρισμο.

Αυτό βρε ανόητε λέει ο κατασκευαστής στις προδιαγραφές του ηχείου!
Αυτό έγραψα, αλλά πως να τα βάλουμε στο κεφάλι σου wall_1 αφού δε μπαίνουν? με το ζόρι?

:crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1"

Reaction score
10
Αντε καλο απογευμα να περναμε καλα να ακουμε τις μουσικουλες μας.
No hard feelings Costas.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.093
Το οτι εχεις αδικο ειναι εμφανες μην δυσχεραινεις τη θεση σου.
:happy_4:

α ρε sk, εγώ του τα λέω, αλλά το διασκεδάζει ο παλιο-διαχειριστής μας....:respect:

Reaction score
10
Αυτό βρε ανόητε λέει ο κατασκευαστής στις προδιαγραφές του ηχείου!
Αυτό έγραψα, αλλά πως να τα βάλουμε στο κεφάλι σου wall_1 αφού δε μπαίνουν? με το ζόρι?

:crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1"

Ειπες επι λεξη" Οι μετρησεις στο διαγραμμα ειναι +-3db κατι το οποιο συμφωνει και με τις μετρησεις του κατασκευαστη"

Αnyway χαλαρωσε δεν τρεχει και τιποτα εκανες ενα λαθος.

Reaction score
10
Το περιεργο ειναι πως δεν γνωριζεις οτι το +- βγαινει απο τη τιμη ευαισθησειας και οχι απο την αφαιρεση μεγιστης ελαχιστης. Ουτε σε μπακαλικο δεν κανουν τις πραξεις ετσι.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.904
Στο μεταξύ, μαζί με τον αχλαδόκαμπο, πάρτε κι ένα βυσσινόκηπο να παίζετε. Μόνο οι γνωστοί άσχετοι, των οποίων το μίσος και την απέχθεια διεκδικώ στο ακέραιο, (και ανταποδίδω εντόκως), ας προσέξουν πώς θα τον σχολιάσουν, (το βυσσινόκηπο).

Attachments

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.904
Ιδού και το σημείο αναφοράς. Και προσέξτε μέχρι πού κατεβαίνει.

Μηχανολόγοι της συμφοράς...

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Για να δούμε:
Αυτο που λετε ειναι απο γελοια (σορρυ δεν εχω τα smilies να βαλω και εγω ντοματες) εως υποπτα.-
Νικο διαγραμα ηχειου βαλε οχι grid Antennas.
To διαγραμμα που εβαλες δεν ειναι απο ηχειο.
Αχλαδόκαμπος:

Λοιπόν, το διάγραμμα αυτό που είναι πολύ πιο χάλια από το ML, είναι φυσικά από ηχείο. Είναι μάλιστα από πολύ καλό ηχείο που κοστίζει πολλά ζευγάρια ML...

Wilson WATT/Puppy 8, 1/6-octave, spatially averaged response in WP's listening room.

- Άρα Μιχάλη, η μελέτη ενός διαγράμματος σε έναν οποιοδήποτε χώρο, δεν είναι τόσο απλό πράγμα. Γι αυτόν τον λογο άλλωστε, φωνάζουμε εδώ μέσα ότι ο χώρος είναι το Α και το Ω. Να είσαι σίγουρος, ότι αν μετρήσουμε τα πολύ καλά ηχεία σου σε έναν οποιονδήποτε χώρο (μπορεί και στον δικό σου), θα θέλεις να τα πετάξεις. Με αυτήν την λογική, οι μετρήσεις του ML είναι πάρα πολύ καλές, φυσικά στα όρια των δυνατοτήτων των ηχείων, γι αυτό και παίζουν πολύ καλά. Όποιος δεν μπορεί να το κατανοήσει, δεν δικαιούται να βγάζει εύκολα συμπεράσματα. Τα γελοία και τα ύποπτα λοιπόν είναι σενάρια φαντασίας (μη επιστημονικής).

...

sk

Reaction score
499
Μόνο 8 λεπτά υπομονή....."happy_1"

Κι έπειτα απορείς που σε λενε Αιρετικό ! :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Καλό σας απόγευμα Κύριοι (και καλή σας Διασκέδαση) !
:cool_4:

PS
Ρε Νικόλα, αυτό το ξέχασες :

3,5 δεν ειπες, ειπες 3 (εκτος και αν εβαλες αλλα μεσα να το διορθωσεις).

Reaction score
5
Αν αυτή η απόκριση είναι στα πλαίσια του + - 3db στο φάσμα 40Hz έως 20ΚHz τότε, εγώ είμαι πύραυλος και πάω ..:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.904
Members
38.259
Νεότερο μέλος
kassius