AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Reaction score
0
Απάντηση: AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Πρώτη και τελευταία φορά που αγοράζω no name προϊόν.
Άσε που τόσο καιρό προσπαθώ να δικαιολογήσω στους επισκέπτες το λόγο που επέλεξα μη επώνυμη τηλεόραση.
Αν πάρω τηλέφωνο την αντιπροσωπεία και μου αρχίσουν τα "μα" "μου", θα τους αρχίσω στα καντήλια...
............:141:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

............:141:
Εδω εχει δικιο ο danaos και κοκκινιζει...

Η Amoi εχει ονομα δεν ειναι no name. Ασε που τα no name καμια φορα δεν βγαζουν προβληματα ενω με την Amoi εχεις μια σιγουρια οτι κατι θα παθει.

Η σωστη εκφραση λοιπον ειναι: δεν αγοραζω ποτε ξανα Amoi.

Ελπιζω να απεκατεστησα το λαθος...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Εδω εχει δικιο ο danaos και κοκκινιζει...

Η Amoi εχει ονομα δεν ειναι no name. Ασε που τα no name καμια φορα δεν βγαζουν προβληματα ενω με την Amoi εχεις μια σιγουρια οτι κατι θα παθει.

Η σωστη εκφραση λοιπον ειναι: δεν αγοραζω ποτε ξανα Amoi.

Ελπιζω να απεκατεστησα το λαθος...
:142:

Reaction score
0
Καλησπερα, και εγω μετα απο μερικους μηνες λειτουργιας το ειχα αυτο (την γραμμη στην μεση), λογω δουλειας δεν του εδωσα σημασια, και 2 μηνες πριν την ληξη της εγγυησης τους ειχα καλεσει και τους το ειπα, τους εστειλα και τις φωτογραφιες με email, στις δε φωτογραφιες δεν βλεπανε και καλα τιποτα (παρεπιπτοντως ειμαι φωτογραφος), στο δε τηλεφωνο μετα μου ειπαν και μενα αυτα που ακουσαν και οι αλλοι οτι γινεται με στατικες εικονες κλπ, παρεπιπτοντως δεν εχω παιχνιδομηχανη, οποτε ακουγοντας και απο τους αλλους τα ιδια μαλλον με ελλαττωμα της AMOI μοιαζει, παντως ακομα και το οτι ημουν μεσα σε εγγυηση δεν τους εκανε να αγχωθουν (για διορθωση ουτε λογος) και μου ειπαν να προβαλω μια ασπρη εικονα για να φτιαξει μονο του :139:
Επισης σημερα φευγοντας απο το σπιτι την ειχα βαλει στο standby, περνωντας το μεσημερι απο το σπιτι δεν ανοιγε καθολου, σε λιγες ωρες θα ξαναπαω και θα δω αν αφησε πνευμα εντελως.
Η τηλεοραση μου ειναι 42 ΑΜΟΙ και ειχε αγοραστει απο τις τελευταιες του POWER BUY.

Reaction score
0
Η τηλεοραση παρεδωσε πνευμα, αγοραστηκε στις 20/4/2007. Δεν υπηρχε καποια πτωση τασης σιγουρα γιατι στην ιδια πριζα ειναι 2 DVD ,2 δορυφορικοι, modem και sagem της ΟΝ telecoms, και διαφορα αλλα ακομα, ο δορυφορικος δεκτης ηταν ολη την μερα ανοιχτος και δουλευει κανονικα, επισης ρολογια κουζινας κλπ που χανονται με την παραμικρη διακοπη ολα οκ.

Η τηλεοραση εκλεισε απο το standby το πρωι και το μεσημερι ηταν νεκρη. Αν εχει κανενας καμια ιδεα εως την Δευτερα που θα ανοιξει το service και θα τους παρω, ευπροσδεκτος.

Reaction score
0
ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ POWER BUY πρέπει να μαζευτείτε όσοι έχετε πρόβλημα και σας έληξε η εγγύηση στον χρόνο να κάνετε μια POWER ΑΓΩΓΗ ;;;

Reaction score
0
ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ POWER BUY πρέπει να μαζευτείτε όσοι έχετε πρόβλημα και σας έληξε η εγγύηση στον χρόνο να κάνετε μια POWER ΑΓΩΓΗ ;;;
Χαχαχα! Σωστός!

Reaction score
4.817
GUY 100 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .
ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΤΗΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΜΕΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ .

ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΣ ΦΩΣ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ ΣΤΟ 6973039009 ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ .

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΜΟΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΣ.

Reaction score
0
Σε ευχαριστω πολυ makis1973, εχω δοκιμασει διαφορα, λογω και καποιων γνωσεων ειμαι σιγουρος οτι ειναι θεμα τροφοδοτικου, οποτε λογω εγγυησης δεν ασχοληθηκα αλλο. Τελικα πηρα τηλεφωνο πρωι πρωι Δευτερας και λογω διακοπων δεν ειχαν τεχνικους να στειλουν, οποτε την φορτωσαμε και την πηγα εγω στο SERVICE που ισως την παρω αυριο.
Μπορει και λογω ζεστης να τα επαιξε κανενας πυκνωτης στο τροφοδοτικο, σε κεινους τους VISIONNET εχω αλλαξει σε διαφορα μηχανηματα τα γνωστα 3 πυκνωτακια.

Reaction score
2
Καλημερα
εχω παρει την amoi 37 μτε το powerbuy. Τωρα τελευτεα αρχιζει το τηλεκοντρολ να παραδιδει το πνευμα. Εχει τυχει το ιδιο σε κανεναν . Εαν χρειαστει αλλαγη ξερει κανεις που μπορω να βρω τηλεκοντρολ (που να υποστηριζει PIP,PAP κτλ).
ευχαριστω

Reaction score
0
Γεια σας,

Ειμαι καινουργιος εδω και σας γραφω για ενα προβλημα.
Πηρα μια ΑΜΟΙ 32" πριν δυο μηνες (τις 20 μερες ελειπα διακοπες).
Σημερα ενω εβλεπα δορυφορικη χαθηκε το σημα και προφανως μαυρισε η οθονη της ΑΜΟΙ οταν επανηλθε το σημα η ΑΜΟΙ παρεμεινε μαυρη. Την εκλεισα και την ξανανοιξα αλλα τιποτα... ενω δειχνει να δεχεται εντολες απο το τηλεκοντρολ παραμενει μαυρη. Αυτο που μου κανει εντυπωση (και με ανησυχει ιδιαιτερα) ειναι οτι οταν την ανοιγω δεν εμφανιζει ουτε την αρχικη μπλε οθονη που γραφει ΑΜΟΙ (μπλε φοντο ασπρα γραμματα).
Εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι???

Φιλικα
Στελιος

PS: στο μαγαζι εχω αλλες δυο ΑΜΟΙ ιδιες και δουλευουν περιφημα

Reaction score
14
εμένα εχθές απέθανε η AMOI 20" που εχω στην κρεβατοκάμαρα... και ευχομαι να εχει 2 χρονια εγγύηση αλλιως θα τους κράξω ασχημα...

Reaction score
0
Οταν μου παρουσιασε και εμενα το προβλημα με την γραμμη στην μεση μου ειπαν οτι το προκαλεσε η παιχνιδομηχανη......εγω ομως δεν ειχα!!!!,πηρα μετα ομως ενα wii, το οποιο σε πολλα παιχνιδια εχει καταλευκη οθονη στα ορια του κουραστικου!,το εντονο λευκο μαλλον εκανε δουλεια,η γραμμη στην μεση εξαφανιστικε,ολα μια χαρα.βεβαια πολλα παραπονα βλεπω και το μελλον δεν μου μοιαζει ροδινο.Αληθεια και στις αλλεσ μαρκες υπαρχουν προβληματα ?

Reaction score
164
Οταν μου παρουσιασε και εμενα το προβλημα με την γραμμη στην μεση μου ειπαν οτι το προκαλεσε η παιχνιδομηχανη......εγω ομως δεν ειχα!!!!,πηρα μετα ομως ενα wii, το οποιο σε πολλα παιχνιδια εχει καταλευκη οθονη στα ορια του κουραστικου!,το εντονο λευκο μαλλον εκανε δουλεια,η γραμμη στην μεση εξαφανιστικε,ολα μια χαρα.βεβαια πολλα παραπονα βλεπω και το μελλον δεν μου μοιαζει ροδινο.Αληθεια και στις αλλεσ μαρκες υπαρχουν προβληματα ?
Ε, είδες; Η παιχνιδομηχανή φταίει. Αν την είχες από την αρχή δεν θα παρουσιαζόταν κανένα πρόβλημα... :141:

Λυπάμαι που θα το πω, αλλά νομίζω ότι ποντάρατε (ή μάλλον ποντάραμε, γιατί και εγώ έτοιμος ήμουν, τη συνιστούσα και σε φίλους-ευτυχώς δεν την πήρε κανένας) σε κουτσό άλογο.
Θα περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από την αντιπροσωπεία. Στο κάτω-κάτω, τις περισσότερες εδώ μέσα τις πούλησε.

Reaction score
0
Γεια χαρα σε ολους!

Εχω μια amoi 37 εδω και 2 χρονια. Το μονο προβλημα ηταν το τηλεκοντρολ που μπλοκαρε καπου καπου.
Η τηλεοραση εκλεισε απο το standby χθες βραδυ και σημερα το μεσημερι ηταν νεκρη.
Αν εχει κανενας καμια ιδεα εως την Δευτερα που θα ανοιξει το service μηπως και τη φτιαξω δεχτη.

Reaction score
0

Σήμερα πήγα και πήρα την AMOI απο το SERVICE.
Γενική καταστροφή της πλακέτας του τροφοδοτικού και αλλαγη αυτης.
Τώρα παίζει μια χαρα ( προς το παρον ).
Η τιμή επισκευής λίγο τσιμπημένη αλλα τα παιδιά του service άψογα.
(ιδιαίτερα ο Εκτορας).
Ελπίζω να κρατήσει 2μιση χρόνια ακόμα.

Reaction score
14

ξέρει κανείς αν οι 20άρες ΑΜΟΙ εχουν 1 ή 2 χρόνια εγγύηση??

Η 20άρα που εχω στην κρεβατοκάμαρα πέθανε..

ανάβει το κόκκινο φωτάκι μόλις βάλω το τροφοδοτικό 12V στην τηλεόραση αλλά μετά είναι νεκρή και αρνείται να ανάψει

Αυριο την πάω στην ΤΕΛΕΚΤΡΟΝ. Που είναι στην Ελ. Βενιζέλου?

Reaction score
0

Ελ. Βενιζέλου 48 στη Ν. ΣΜΥΡΝΗ οχι στη ΚΑΛΛΙΘΕΑ.
ΤΗΛ. 2109311200

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.033
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic