Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Μιλάς καθόλου με νέους 15-25;Αυτό με τα πρότυπα... πόνεσε.
Ποια πρότυπα?!!! Οι τραγουδιστές της ποπ??!!! Για όνομα πια!!! Διαφωνώ κάθετα.
Μυρτώ διαφωνείς ή όχι έτσι είναι η κατάσταση.Όχι μόνο βεβαίως σε αυτή τη γενιά (15-25).Όσοι μεγαλώσαμε με το MTV,στην εφηβία μας ήταν πολύ σπάνιο να έχουμε πρότυπα εκτός των μίντια(στην γενιά μου ο Cobain ήταν τεράστιο icon καλώς ή κακώς),πόσο μάλλον σήμερα που τα μίντια είναι ισχυρότερα και περισσότερα.Το χειρότερο δεν είναι τα καλλιτεχνικά πρότυπα,αλλά τα πολιτικά πρότυπα,δλδ λαμόγιαρε παιδι μου να δεις άσπρη μέρα:121:Αυτό με τα πρότυπα... πόνεσε.
Ποια πρότυπα?!!! Οι τραγουδιστές της ποπ??!!! Για όνομα πια!!! Διαφωνώ κάθετα.
Συμφωνω στο δετερο σκελος, δλδ των πολιτικων προτυπων, αλλα και στα "καλλιτεχνικα"(τελος παντων), δεν θα επρεπε να υπηρχαν τετοιου ειδους προτυπα.Μυρτώ διαφωνείς ή όχι έτσι είναι η κατάσταση.Όχι μόνο βεβαίως σε αυτή τη γενιά (15-25).Όσοι μεγαλώσαμε με το MTV,στην εφηβία μας ήταν πολύ σπάνιο να έχουμε πρότυπα εκτός των μίντια(στην γενιά μου ο Cobain ήταν τεράστιο icon καλώς ή κακώς),πόσο μάλλον σήμερα που τα μίντια είναι ισχυρότερα και περισσότερα.Το χειρότερο δεν είναι τα καλλιτεχνικά πρότυπα,αλλά τα πολιτικά πρότυπα,δλδ λαμόγιαρε παιδι μου να δεις άσπρη μέρα:121:
Αυτό είναι λυπηρό και όχι μια πιτσιρίκα που θέλει να γίνει Βίσση ή Πετρούλα...
Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα.Μιλάς καθόλου με νέους 15-25;
Επειδή το κάνω συνέχεια σου λέω να μην επιμένεις...:107:
Όλα τα πρότυπά τους είναι από το χώρο του θεάματος (μουσικοί, ηθοποιοί, αθλητές, παρουσιαστές κλπ).
Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν τέτοια πρότυπα,το θέμα είναι να μην προβάλονται ΜΟΝΟ αυτά.Συμφωνω στο δετερο σκελος, δλδ των πολιτικων προτυπων, αλλα και στα "καλλιτεχνικα"(τελος παντων), δεν θα επρεπε να υπηρχαν τετοιου ειδους προτυπα.
Aυτό όμως το ότι η ζωή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πρόοδο της τεχνολογίας δεν συνάδει πάντα με την ποιότητα και γενικότερα στον τρόπο ζωής μας....έτσι δεν είναι?Η σημερινή ζωή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πρόοδο της τεχνολογίας.
Το διαδίκτυο και η τηλεόραση έχει φέρει τα πάνω κάτω σε αξίες, ιδέες, επαγγέλματα κλπ περασμένων δεκαετιών.
Έτσι είναι.Aυτό όμως το ότι η ζωή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πρόοδο της τεχνολογίας δεν συνάδει πάντα με την ποιότητα και γενικότερα στον τρόπο ζωής μας....έτσι δεν είναι?
ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΙΣ ΤΣΟΥΛΕΣ !!!!!
TΣΟΥΛΕΣ & GIVE IT TO ME / ΜADONNA + VISSI REMIX
[youtube]LAk6EN6moxU[/youtube]
Ενα μικρο διαλλειματακι μετα απο guetta για να χαλαρωσουμε λιγο...και παμε ξανα..
Αφού το κάνεις συνέχεια δεν επιμένω. :114:Μιλάς καθόλου με νέους 15-25;
Επειδή το κάνω συνέχεια σου λέω να μην επιμένεις...:107:
Όλα τα πρότυπά τους είναι από το χώρο του θεάματος (μουσικοί, ηθοποιοί, αθλητές, παρουσιαστές κλπ).
Να σου πω την αλήθεια...Πιστεύω όμως ότι δεν είναι οι ίδιοι οι καλλιτέχνες τα πρότυπά τους αλλά η ιδέα των καλλιτεχνών και πιο συγκεκριμένα ο τρόπος ζωής τους. Χρήμα, "δόξα" αναγνωρισιμότητα.
Τώρα όμως θα απαντήσω σοβαρά. Καλή και η πλάκα δε λέω αλλά και λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει.Να σου πω την αλήθεια...
κι εγώ που δεν είμαι νέος αυτά θαυμάζω. Κυρίως το χρήμα δηλαδή, τα άλλα δεν τα έχω πια σε μεγάλη εκτίμηση.
Τι να θαυμάσω δηλαδή; Τον "σούπερ" καλλιτέχνη που δεν έχει σπίτι να μείνει και ρούχα να βάλει και "ζει" για την τέχνη του;
Πρότυπο θεωρώ αυτόν που θα ήθελα να είμαι στη θέση του κι όχι αυτόν που λυπάμαι. :138: