H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Reaction score
3
Αυτό με τα πρότυπα... πόνεσε.

Ποια πρότυπα?!!! Οι τραγουδιστές της ποπ??!!! Για όνομα πια!!! Διαφωνώ κάθετα.

Και η κα Μαντόνα καιρός της είναι να αποσυρθεί κι αυτή. Καλύτερα τώρα παρά πιο μετά. Ε όχι και μις γιούνιβερς!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.746
Απάντηση: Re: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Μιλάς καθόλου με νέους 15-25;
Επειδή το κάνω συνέχεια σου λέω να μην επιμένεις...:107:
Όλα τα πρότυπά τους είναι από το χώρο του θεάματος (μουσικοί, ηθοποιοί, αθλητές, παρουσιαστές κλπ).

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.274
Όποιος συμβαδίσει με την αγορά θα επιβιώσει.Το αναφέρω ορμώμενος απ το άρθρο της Καθημερινής.Οι καλλιτέχνες και οι παρατρεχάμενοι που είχαν τα πρωτία στην αγορά μέχρι στιγμής φυσικά και προσπαθούν να αντιδράσουν αλλά μέχρι στιγμής δείχνουν ότι δεν μπορούν γιατί πολύ απλά είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν πραγματικά.
Το να σχολιάσω την οιαδήποτε ποιότητα του έν λόγω τραγουδιού είναι μάταιο και ανώφελο,διότι ούτε μουσικοκριτικός είμαι αλλά ούτε και η ουσία του είναι να παραμείνει κλασσικό.Απλώς απογοητεύομαι όταν βλέπω καταφανή αντιγραφή ιδεών (συγνώμη αλλά το εν λόγω κλιπ είναι concept Kylie Minogue και ντύσιμο Madonna).
Απ την άλλη όλοι ψάχνουν να βρούν τους νέους σταρ και λένε μα που είναι και δεν εμφανίζονται?Μάλλον ψάχνουν σε λάθος μέρος....Φυσικό είναι βέβαια γιατί οι μπουζουκοσταρ τους ταϊζουν πολλά χρόνια τώρα,οπότε αντί να μάθουν ξανά να ψάχνουν πάνε στα σίγουρα.Προφανώς δεν έχουν καταλάβει ότι ή η στάνη στέρεψε ή το τυρί τους δεν αρέσει πιά στον κόσμο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.274

Μυρτώ διαφωνείς ή όχι έτσι είναι η κατάσταση.Όχι μόνο βεβαίως σε αυτή τη γενιά (15-25).Όσοι μεγαλώσαμε με το MTV,στην εφηβία μας ήταν πολύ σπάνιο να έχουμε πρότυπα εκτός των μίντια(στην γενιά μου ο Cobain ήταν τεράστιο icon καλώς ή κακώς),πόσο μάλλον σήμερα που τα μίντια είναι ισχυρότερα και περισσότερα.Το χειρότερο δεν είναι τα καλλιτεχνικά πρότυπα,αλλά τα πολιτικά πρότυπα,δλδ λαμόγιαρε παιδι μου να δεις άσπρη μέρα:121:
Αυτό είναι λυπηρό και όχι μια πιτσιρίκα που θέλει να γίνει Βίσση ή Πετρούλα...

Reaction score
6
Μυρτώ διαφωνείς ή όχι έτσι είναι η κατάσταση.Όχι μόνο βεβαίως σε αυτή τη γενιά (15-25).Όσοι μεγαλώσαμε με το MTV,στην εφηβία μας ήταν πολύ σπάνιο να έχουμε πρότυπα εκτός των μίντια(στην γενιά μου ο Cobain ήταν τεράστιο icon καλώς ή κακώς),πόσο μάλλον σήμερα που τα μίντια είναι ισχυρότερα και περισσότερα.Το χειρότερο δεν είναι τα καλλιτεχνικά πρότυπα,αλλά τα πολιτικά πρότυπα,δλδ λαμόγιαρε παιδι μου να δεις άσπρη μέρα:121:
Αυτό είναι λυπηρό και όχι μια πιτσιρίκα που θέλει να γίνει Βίσση ή Πετρούλα...
Συμφωνω στο δετερο σκελος, δλδ των πολιτικων προτυπων, αλλα και στα "καλλιτεχνικα"(τελος παντων), δεν θα επρεπε να υπηρχαν τετοιου ειδους προτυπα.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Όλα τα πρότυπά τους είναι από το χώρο του θεάματος (μουσικοί, ηθοποιοί, αθλητές, παρουσιαστές κλπ).
Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.274
Συμφωνω στο δετερο σκελος, δλδ των πολιτικων προτυπων, αλλα και στα "καλλιτεχνικα"(τελος παντων), δεν θα επρεπε να υπηρχαν τετοιου ειδους προτυπα.
Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν τέτοια πρότυπα,το θέμα είναι να μην προβάλονται ΜΟΝΟ αυτά.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.746
Απάντηση: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Η σημερινή ζωή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πρόοδο της τεχνολογίας.
Το διαδίκτυο και η τηλεόραση έχει φέρει τα πάνω κάτω σε αξίες, ιδέες, επαγγέλματα κλπ περασμένων δεκαετιών.

Reaction score
38

Η σημερινή ζωή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πρόοδο της τεχνολογίας.
Το διαδίκτυο και η τηλεόραση έχει φέρει τα πάνω κάτω σε αξίες, ιδέες, επαγγέλματα κλπ περασμένων δεκαετιών.
Aυτό όμως το ότι η ζωή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πρόοδο της τεχνολογίας δεν συνάδει πάντα με την ποιότητα και γενικότερα στον τρόπο ζωής μας....έτσι δεν είναι?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.746

Aυτό όμως το ότι η ζωή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πρόοδο της τεχνολογίας δεν συνάδει πάντα με την ποιότητα και γενικότερα στον τρόπο ζωής μας....έτσι δεν είναι?
Έτσι είναι.
Απλά η πρόοδος είναι πολύ πιο γρήγορη από τη προσαρμογή των ανθρώπων σε αυτήν και τους "δυσκολεύει", ιδιαίτερα τους μεγαλύτερους.

Reaction score
58

ΔΩΣΤΕ ΤΟ :126: ΣΤΙΣ ΤΣΟΥΛΕΣ !!!!!

TΣΟΥΛΕΣ & GIVE IT TO ME / ΜADONNA + VISSI REMIX

[youtube]LAk6EN6moxU[/YOUTUBE]

:143::139::135:

Reaction score
1.213

ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΙΣ ΤΣΟΥΛΕΣ !!!!!

TΣΟΥΛΕΣ & GIVE IT TO ME / ΜADONNA + VISSI REMIX

[youtube]LAk6EN6moxU[/youtube]

Εννοειται οτι θα παιξει και μιξαρισμενο στα club.Ειδες τι ωραια ακουγεται τωρα ? Ενα μικρο διαλλειματακι μετα απο guetta για να χαλαρωσουμε λιγο...και παμε ξανα..:137:

Reaction score
38

Α...καλά...γκρανκάσα ρεμίξ του τίποτα και τα μυαλά στα κάγκελα με το απόλυτο μηδέν, κουλουράκι Ο

Reaction score
0

Δεν ντρέπεται λίγο λεω εγώ. ¨Εγινε εμπορική. Στίχος 0. Πουλήθηκε και αυτή

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Αφού το κάνεις συνέχεια δεν επιμένω. :114:

Πιστεύω όμως ότι δεν είναι οι ίδιοι οι καλλιτέχνες τα πρότυπά τους αλλά η ιδέα των καλλιτεχνών και πιο συγκεκριμένα ο τρόπος ζωής τους. Χρήμα, "δόξα" αναγνωρισιμότητα.
Γιατί ουσιαστικά αυτά τους κάνουν πρότυπα, ή μήπως είναι τα πιστεύω τους και η προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο??!!! Δε νομίζω.

Φυσικά δε φταίνε τα νέα παιδιά γι' αυτή την κατάντια. Το λέω κατάντια γιατί οι "καλλιτέχνες" ή οι αθλητές το μόνο που κάνουν είναι να καλυτερεύουν τη ζωή τους, να ζουν σα βασιλιάδες και στο τέλος να μην προσφέρουν και πολλά. ΄

Και άντε καλά οι τραγουδιστές/ηθοποιοί προσφέρουν κάποια διασκέδαση. Οι άθλητες τι προσφέρουν??? Εκτός από το να γυμνάζονται και να τα παίρνουν χοντρά?? (Δε θα αναφερθώ στο ποδόσφαιρο. Θα κρατηθώ...) Όσο για τους παρουσιαστές, που πολύ σωστά συμπεριέλαβες στα παραδείγματα, καλύτερα να μη γράψω τίποτα γιατί.... θα με αποβάλλουν από το φόρουμ!:142:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!!!

Πιστεύω όμως ότι δεν είναι οι ίδιοι οι καλλιτέχνες τα πρότυπά τους αλλά η ιδέα των καλλιτεχνών και πιο συγκεκριμένα ο τρόπος ζωής τους. Χρήμα, "δόξα" αναγνωρισιμότητα.
Να σου πω την αλήθεια...
κι εγώ που δεν είμαι νέος αυτά θαυμάζω. Κυρίως το χρήμα δηλαδή, τα άλλα δεν τα έχω πια σε μεγάλη εκτίμηση.

Τι να θαυμάσω δηλαδή; Τον "σούπερ" καλλιτέχνη που δεν έχει σπίτι να μείνει και ρούχα να βάλει και "ζει" για την τέχνη του;
Πρότυπο θεωρώ αυτόν που θα ήθελα να είμαι στη θέση του κι όχι αυτόν που λυπάμαι. :138:

Οι αθλητές που ανέφερες προσφέρουν θέαμα, ανάλογα με το τι αρέσει στον καθένα. Εγώ δε μπορώ με τίποτα το ποδόσφαιρο αλλά δεν κατηγορώ τους ποδοσφαιριστές που "τα παίρνουν χοντρά" αφού αυτό είναι αποτέλεσμα του μεγάλου target group που έχουν.

Οι δημοσιογράφοι (η αντιπαθέστατη κατηγορία ανθρώπων...) είναι ουσιαστικά οι κομματικοί εκπρόσωποι του απλού κόσμου γι' αυτό και έχουν απήχηση. Λένε αυτά που θα ήθελε να πει ή να ρωτήσει ο καθένας, ανάλογα με την πλευρά που υποστηρίζουν.

Reaction score
3
Κε Xfader, θα σας μιλήσω στον πληθυντικό γιατί αυτό που θα γράψω μάλλον δε θα σας αρέσει. :137:

Εχώ διαπυστώσει από τα γραφόμενά σας σε διάφορα θέματα ότι το χρήμα το θεωρείται αυτοσκοπό ενώ δεν είναι. Είναι ένα μέσο που πολλοί μπορεί να το έχουν αλλά λίγοι να ξέρουν να το χρησιμοποιούν για να περνούν καλά στη ζωή τους.

Υ.Γ. Εγώ που τα γράφω αυτά και δεν έχω πολλά χρήματα ένα έχω να πω........ τα θέλω!:411::411: Και ξέρω τι να τα κάνω!!

Reaction score
38

Ας μην μιλήσω καλύτερα και στους δυο σας:145:

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: H Αννα Βισση και οι ΤΣΟΥΛΕΣ - Στροφη στην ποιοτητα !!

Να σου πω την αλήθεια...
κι εγώ που δεν είμαι νέος αυτά θαυμάζω. Κυρίως το χρήμα δηλαδή, τα άλλα δεν τα έχω πια σε μεγάλη εκτίμηση.

Τι να θαυμάσω δηλαδή; Τον "σούπερ" καλλιτέχνη που δεν έχει σπίτι να μείνει και ρούχα να βάλει και "ζει" για την τέχνη του;
Πρότυπο θεωρώ αυτόν που θα ήθελα να είμαι στη θέση του κι όχι αυτόν που λυπάμαι. :138:
Τώρα όμως θα απαντήσω σοβαρά. Καλή και η πλάκα δε λέω αλλά και λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει.

Δύστυχως η απάντηση θα είναι εκτός θέματος.

Πρότυπο δε είναι νομίζω να είναι κάποιος στου οποίου τη θέση θα θέλαμε να βρισκόμαστε ή να βρεθούμε.

Πρότυπο νομίζω είναι ένα άτομο άξιο θαυμασμού για το έργο του και το χαρακτήρα του που θα θέλαμε να "μιμηθούμε" χωρίς υποχρεωτικά να γίνουμε σαν κι αυτό.

Τι να πω??? Αν η οικονομική άνεση κάποιου τον καθιστά πρότυπο τότε...... τα πρότυπα έχουν καταντήσει πολύ ευτελή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.530
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106