Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
ακυρο κανενα προβλημα ειχα κανει μ@...@εκανα το τελευταιο update του 255 σχεδον ταυτοχρονα πηρα 3 ηχεια monitor audio rs-6 και παρατηρω οτι εκτος τα θετικα δηλ μεγαλη διαφορα ποιοτητας ηχου συνολικα οτι το κεντρικο ηχειο παιζει τους διαλογους χαμηλοφωνα! εγινε με το μικροφωνο η ρυθμιση των ηχειων μου βγαζει το frr 4db το frl 5db το κεντρικο -1db τα πισω -4 και -5b τα 3 μπροστα σαν large και τα πισω 60hz. τι κανουμε? δεν ταιριαζουν οι διαλογοι με τον υπολοιπο ηχο συνολικα,παιζουν χαμηλα και σε blu-ray και σε mkv.
Οκ θα περιμένω εντυπώσεις.Για τα ηχεία θα σου απαντήσω σύντομα (μόλις έρθει και το 2ο ηχείο), για Klipsch RF-52. Πάντως η υψηλή ευαισθησία που έχουν γενικά τα Klipsch είναι αν μη τι άλλο ένα καλό πρώτο σημάδι για ταίριασμα με τον συγκεκριμένο ενισχυτή.
το χρυσαφι μεταλλικο που υπαρχει στο κεντρικο μου και ενωνει τα πανω βυσματα με τα κατω πατουσε μονο στο πανω κοκκινο βυσμα κατω ηταν στον <αερα>.μολις το εβαλα στην θεση του το ηχειο απογειωθηκε?τι άκυρο πες μας.Εγώ όποτε κάνω ρύθμιση μικροφώνου πάντα μου βγάζει κεντρικό μπροστά χαμηλό.
τι μ@..@ έχω κάνει δηλαδή;