Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Reaction score
784
Απάντηση: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

προχθες κοιταξα και δεν ειχε βγει!
Ωραιος παντως!
Να ρωτησω αν πλεον βγαινουν οι surround επιλογες σε μη δικαναλες πηγες?

Reaction score
784

το εβαλα, σκ@τουλες παλι με τα surround modes...

Reaction score
784

Εχει βαλει κανεις αλλος το τελευταιο fw?
Εχει δει καποιες σοβαρες αλλαγες (που εγω μαλλον τις χανω) ?

Reaction score
0
Εγώ πάντως φίλε vadergr δε μπορώ να εκφέρω άποψη αφού αμέσως μετά την παραλαβή του ενισχυτή (με το FW93) το αναβάθμισα χωρίς να το τεστάρω.
Είμαι κατά της λογικής του διάσημου πλέον σύντεκνου Σωτήρη ό,τι "ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ"
Αρρωσταίνω με την ιδέα ότι έχω κάτι προηγούμενης έκδοσης αφού σχεδόν πάντα το νέο λογισμικό (δεν έχω την ίδια άποψη για το hardware) είναι καλύτερο από το παλιό. Αλήθεια πες μου κάτι, τι δεν διόρθωσαν όσον αφορά τα surround modes... που ανέφερες προηγούμενα;

Reaction score
0
Αν δε το γνωρίζετε ήδη φίλοι μου υπάρχει και 2η έκδοση Setup code table από την Harman. Αν λοιπόν δεν καταφέρατε να κάνετε τις υπόλοιπες συσκευές σας να λειτουργήσουν με τους κωδικούς του 1ου τεύχους(που πήρατε με την αγορά του ενισχυτή) δοκιμάστε κι αυτούς που προστέθηκαν σε κάποιες συσκευές στη 2η έκδοση. Κάπως έτσι έλυσα το πρόβλημα με το SONY S-300 BR που ενώ για τα SONY DVD το πρώτο μέρος είχε 2-3 κωδικούς και κανείς δε δούλεψε, στο 2ο μέρος έχει 8 και επιτέλους βρήκα τον κατάλληλο.

1ο και 2ο μέρος εδώ
http://rapidshare.com/files/216249988/kodikoiRemoteControlHarman.rar

Reaction score
14

σωστός ... ο Γιώργος αλλά όποιος μου βρεί κωδικό τηλεόρασης για την Panasonic PLASMA 50PZ700 θα τον ευλογώ μια ζωή...!!!

Reaction score
0
Ρε παιδιά έχω θέμα με το Blu-Ray (PS3).

Και το PS3 και το HPTC τα έχω με HDMI στον 255 και απο κει πάει HDMI στον προβολέα (720p).

Το θέμα είναι ότι όταν παίζει blu-ray το σήμα που πάει στον προβολέα είναι 480p. Ενώ απ' το HTPC στέλνει 720p κανονικά....

Απ τα settings του PS3 του έχω βάλει να στέλνει 720p και 1080p και στα Source Settings του 255 τον έχω βάλει να στέλνει στον προβολέα 720p. Όμως όταν παίζω bluray ενώ το input σήμα είναι 1080p η έξοδος γίνεται 480p και αν προσπαθήσω να την αλλάξω απ΄το Source Setup του 255 μου χει όλες τις άλλες επιλογές γκριζαρισμένες εκτός απ' την 480p...

Τι μπορεί να συμβαίνει??? Από ματρόσκες παίρνω 5 φορές καλύτερη εικόνα απ' ότι απ' το blu-ray :/

Reaction score
0
Κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις και τις αναβαθμίσεις του PS3. Εγώ στέλνω από το BlueRay S-300 και από το POP CORN χωρίς πρόβλημα άρα το βρίσκω χλωμό να φταίει ο Harman. Δοκίμασε αν μπορείς με κάποιο άλλο BR player για να δεις αν κάνει το ίδιο.Τουλάχιστον τότε θα ξέρεις την αιτία του κακού.Δοκίμασε και αναβάθμιση με τα τελευταία firmware των συσκευών σου και το HDMI καλώδιο.

Reaction score
0
εκανα το τελευταιο update του 255 σχεδον ταυτοχρονα πηρα 3 ηχεια monitor audio rs-6 και παρατηρω οτι εκτος τα θετικα δηλ μεγαλη διαφορα ποιοτητας ηχου συνολικα οτι το κεντρικο ηχειο παιζει τους διαλογους χαμηλοφωνα! εγινε με το μικροφωνο η ρυθμιση των ηχειων μου βγαζει το frr 4db το frl 5db το κεντρικο -1db τα πισω -4 και -5b τα 3 μπροστα σαν large και τα πισω 60hz. τι κανουμε? δεν ταιριαζουν οι διαλογοι με τον υπολοιπο ηχο συνολικα,παιζουν χαμηλα και σε blu-ray και σε mkv.

Reaction score
0
εκανα το τελευταιο update του 255 σχεδον ταυτοχρονα πηρα 3 ηχεια monitor audio rs-6 και παρατηρω οτι εκτος τα θετικα δηλ μεγαλη διαφορα ποιοτητας ηχου συνολικα οτι το κεντρικο ηχειο παιζει τους διαλογους χαμηλοφωνα! εγινε με το μικροφωνο η ρυθμιση των ηχειων μου βγαζει το frr 4db το frl 5db το κεντρικο -1db τα πισω -4 και -5b τα 3 μπροστα σαν large και τα πισω 60hz. τι κανουμε? δεν ταιριαζουν οι διαλογοι με τον υπολοιπο ηχο συνολικα,παιζουν χαμηλα και σε blu-ray και σε mkv.
ακυρο κανενα προβλημα ειχα κανει μ@...@

Reaction score
784

πες μα τι ειχες κανει μη μας συμβει και εμας καμμια φορα...

Reaction score
8
τι άκυρο πες μας.:111:Εγώ όποτε κάνω ρύθμιση μικροφώνου πάντα μου βγάζει κεντρικό μπροστά χαμηλό.

τι μ@..@ έχω κάνει δηλαδή:121::141::139:;

Reaction score
207

Αν και η αγορά του ήταν προγραμματισμένη προς τα μέσα καλοκαιριού,αλλά επειδή τα καινούργια μου ηχεία δεν πολύ βλέπω να θέλουν τον παλιό μου ενισχυτή:139:
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σαν υποψήφιος αγοραστής.
Το ύψος τον 15.1εκ. που δίνουν στα τεχνικά χαρακτηριστικά των 255 και 355 είναι το ίδιο και είναι αυτό ακριβώς;
Και κάτι ακόμα,αν έχει κάποιος φίλος έναν από τους δυο να συνοδεύουν klipsch,μπορεί να πει εντυπώσεις;

Reaction score
784

το υψος ειναι οντως αυτο.Για τα ηχεια δεν μπορω να σου απαντησω.

Reaction score
0
Για τα ηχεία θα σου απαντήσω σύντομα (μόλις έρθει και το 2ο ηχείο), για Klipsch RF-52. Πάντως η υψηλή ευαισθησία που έχουν γενικά τα Klipsch είναι αν μη τι άλλο ένα καλό πρώτο σημάδι για ταίριασμα με τον συγκεκριμένο ενισχυτή.

Reaction score
207
Απάντηση: Re: Harman Kardon AVR 355, AVR 255 & AVR 155 Receivers

Για τα ηχεία θα σου απαντήσω σύντομα (μόλις έρθει και το 2ο ηχείο), για Klipsch RF-52. Πάντως η υψηλή ευαισθησία που έχουν γενικά τα Klipsch είναι αν μη τι άλλο ένα καλό πρώτο σημάδι για ταίριασμα με τον συγκεκριμένο ενισχυτή.
Οκ θα περιμένω εντυπώσεις.
Εγώ έχω τα RF-62,και δεν ξέρω μήπως θα έπρεπε να δώσω τα παραπάνω χρήματα για να πάω στον 355;Προφανώς έχεις τον 255;

Reaction score
0
τι άκυρο πες μας.Εγώ όποτε κάνω ρύθμιση μικροφώνου πάντα μου βγάζει κεντρικό μπροστά χαμηλό.

τι μ@..@ έχω κάνει δηλαδή;
το χρυσαφι μεταλλικο που υπαρχει στο κεντρικο μου και ενωνει τα πανω βυσματα με τα κατω πατουσε μονο στο πανω κοκκινο βυσμα κατω ηταν στον <αερα>.μολις το εβαλα στην θεση του το ηχειο απογειωθηκε?

Reaction score
0

Τελικά παιδιά παίζουν usb σε serial αντάπτορες εδώ ελλάδα που να είναι συμβατοί με τον ΗΚ255 για να τον αναβαθμίσω?

Reaction score
0
Ναι φίλε μου, εγώ χρησιμοποίησα έναν PL-2303 USB-Serial αντάπτορα σαν κι αυτόν http://www.bafo.com/products_bf-810_F.asp αφού το PC μου δεν έχει Serial (motherboard DFI). Είναι της Prolific Technology Inc
http://www.prolific.com.tw/eng/Products-2.ASP?ID=10

Μόλις το συνέδεσα εγκαταστάθηκαν οι drivers για PL-2303 (USB-Serial Driver) και όλα αναβαθμίστηκαν με τα ΧΡ με τη γνωστή διαδικασία.Βεβαιώσου μόνο ότι είναι καλά συνδεδεμένα τα καλώδια με τον αντάπτορα γιατί σε ενδεχόμενη διακοπή (που συνέβη σε μένα από βιασύνη) θα .....αλλάξεις πολλά χρώματα:107::107:
Το κακό είναι πως δε θυμάμαι από που το πήρα και πόσο γιατί είναι αγορασμένο τουλάχιστον μια 3ετία πριν. Ψάξε σε μαγαζιά και internet και σίγουρα θα βρεις κι αυτόν και την καινούργια σειρά γαι USB 2. Πάντως θεωρώ ότι αν δει τον ενισχυτή και ο ενισχυτής το PC δεν θα υπάρξει πρόβλημα με οποιονδήποτε αντάπτορα αν και η καλύτερη λύση, για μένα, είναι να βρεις απευθείας καλώδιο από usb σε serial 232 για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Υπάρχουν πολλές και φτηνές επιλογές.

http://www.google.gr/search?hl=el&q=usb+to+serial&meta=&aq=0&oq=usb+to+

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.374
Members
38.306
Νεότερο μέλος
Vasilis67