- Reaction score
- 1.842
Απάντηση: Τυφλή δοκιμή καλωδίου ρεύματος
arvac 'σσσ ωραίος! :444:
Γουστάρω ανθρώπους με χιούμορ. :107:
arvac 'σσσ ωραίος! :444:
Γουστάρω ανθρώπους με χιούμορ. :107:
Black Rhodium Jazz Super Mains .Β. Έχω μεγάλη απορία να μάθω ποιο είναι, τελικά, αυτό το καλώδιο των 170 ευρώ που όλοι χαρακτηρίζετε ως best value for money και δεν αναφέρετε το όνομά του?
Δε χρειάζεται ενοικίαση υποσταθμού.Η εγκατάσταση ανεμογεννήτριας είναι οικονομικότερη κι επιπλέον οικολογική...Παιδιά, μην το ψάχνετε άλλο! Διαβάζοντας όλη τη συζήτηση σκέφτηκα την απόλυτη λύση για τους λάτρες της υψηλής πιστότητας. Με τόσα χρήματα γιατί δεν νοικιάζετε έναν υποσταθμό της ΔΕΗ?
Ωστόσο μου έχουν μείνει κάποιες απορίες:
Α. Είναι προτιμότερο το καλώδιο ρεύματος να είναι κοντό ή μακρύ? Εφόσον φιλτράρει το ρεύμα όπως ειπώθηκε, όσο μακρύτερο είναι, τόσο ποιοτικότερο ρεύμα δεν δίνει? Εάν πάλι πρέπει να είναι κοντό, τι μπαλαντέζα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εάν δεν φτάνουμε στην πρίζα?
Β. Έχω μεγάλη απορία να μάθω ποιο είναι, τελικά, αυτό το καλώδιο των 170 ευρώ που όλοι χαρακτηρίζετε ως best value for money και δεν αναφέρετε το όνομά του?
Γ. Επίσης, κάτι που δεν αναφέρθηκε πουθενά. Οι πρίζες έχουν σημασία ή κάνεις δουλειά και με τις κοινές Legrand?
Α, και κάτι τελευταίο. Η χρήση ποιοτικότερου καλωδίου ρεύματος, κανονικά, δεν θα βοηθούσε και στην καλύτερη απόδοση της εικόνας μιας τηλεόρασης ή εκεί δεν παίζει ρόλο?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
gpol ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Έτσι μου 'ρχεται να πάρω ένα ζευγάρι για τους τελικούς – κι ας έχουν ξεχωριστό τροφοδοτικό ελέω Cyrus. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα ακούσω...Black Rhodium Jazz Super Mains .
Χε χε χε, γιατί όχι και φωτοβολταϊκά που δεν σου τρώνε χώρο και από το οικόπεδο?Δε χρειάζεται ενοικίαση υποσταθμού.Η εγκατάσταση ανεμογεννήτριας είναι οικονομικότερη κι επιπλέον οικολογική...
Μιά και δε ζούμε εντός κλωβών Faraday,οι συσκευές είθισται να μην τοποθετούνται μακριά από κάποιες πρίζες.Έτσι δε σκοντάφτουμε κιόλας...
Το DIY αποτελεί ΄΄b e s t΄΄ value for money αλλά ενέχει σοβαρότατους κινδύνους όταν πρόκειται γιά ηλεκτρικό ρεύμα...
Τα πάντα(ακόμα και οι οπτικές παραστάσεις) δύνανται να έχουν σημασία προκειμένου να ικανοποιήσει ένας ακροατής το υποσυνείδητό του...Psychoacoustics rules...
Οι κατασκευαστές σύγχρονων TV και laptop τα εξοπλίζουν ήδη με καλώδια που έχουν φερίτες γιά την αποφυγή υψίσυχνων παρεμβολών...Από κει και πέρα,όρεξη και φαντασία χρειάζεται ώστε να ξεχωρίσουν τ'αστεία από τα σοβαρά...
:612:
Δεν υπάρχει ηχογράφηση που να μην εμφανίζει ΄΄ατέλειες΄΄ σε σχέση με την πραγματικότητα.Κατόπιν αναλαμβάνει δράση ο εγκέφαλος...Χε χε χε, γιατί όχι και φωτοβολταϊκά που δεν σου τρώνε χώρο και από το οικόπεδο?
και εγω στους τελικους θα τα εβαζα .... Μπορεις να τα παρεις και απο Αγγλια με τερματισμο Wattgategpol ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Έτσι μου 'ρχεται να πάρω ένα ζευγάρι για τους τελικούς – κι ας έχουν ξεχωριστό τροφοδοτικό ελέω Cyrus. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα ακούσω...
Ενημερωμένο σε βρίσκω! Προσωπικά θα αρκεστώ στο μη ευγενικής καταγωγής ρεύμα της ΔΕΗ. Εάν οποιοσδήποτε πάντως αποφασίσει για ανεμογεννήτρια, μπορώ να του συστήσω φίλο μου αντιπρόσωπο!Δεν υπάρχει ηχογράφηση που να μην εμφανίζει ΄΄ατέλειες΄΄ σε σχέση με την πραγματικότητα.Κατόπιν αναλαμβάνει δράση ο εγκέφαλος...
Οι λόγοι γιά τους οποίους τα φωτοβολταϊκά δ ε ν αποτελούν μέχρι στιγμής την ιδανική λύση γιά τη δεδομένη εφαρμογή,εκτίθενται στο παρακάτω λινκ:
http://www.iea-pvps.org/products/download/pap3_011.pdf
Η χώρα μας όμως,εκτός από ήλιο,χαρίζει απλόχερα και...αέρα...:612:
Το blog δημοσίευμα με τα συνοδά βίντεο είναι του 2019...2009
20092019
Αποκλείεται, placebo θα ήταν.Ενδιαφέρον thread! Εγώ από καραμπόλα έβαλα των Τσακιρίδιδων τη Μέδουσα (στους τελικούς ενισχυτές) και είναι σα να άλλαξα στερεοφωνικό! Άλλο πράμα... Και με τιμή σούπερ.
Το συνιστώ.
χαχ αλήθεια όμως, ειλικρινά δε το περίμενα. και εγώ στα τυφλά. μετά πήρα και 2ο καλώδιο!Αποκλείεται, placebo θα ήταν.
¨Ακου τώρα τι θα σου απαντήσουν οι γνώστες :χαχ αλήθεια όμως, ειλικρινά δε το περίμενα. και εγώ στα τυφλά. μετά πήρα και 2ο καλώδιο!
Τι θα τα κάνεις και συ τόσα sub πιά ; Τόσα έχεις.Η δικιά μου σκέψη για τα καλώδια ρεύματος είναι η εξής:
πόσο κάνει ένα "καλό" καλώδιο;;;
άντε ας πούμε 300€ (ας μην πάω στο 6000€)
θέλω 4 (2 ενεργά, 1 sub, 1 dac) ή 5 αν βάλω και την πηγή.... αλλά άντε 4...
Σύνολο 4x300 = 1200€
Με 1200 αγοράζω ακόμη ένα sub αν δεν πάρω τα καλώδια....
Ποιο θα κάνει μεγαλύτερη διαφορά;;;;; τα καλώδια;;;; προφανώς όχι....
Ο παραπάνω απλός συλλογισμός παύει να έχει αξία όταν το χρήμα δεν έχει σχέση....
Δηλαδή αν είχα πάρει όλα τα μπιχλιμπίδια (subs, dacs, streamer...) που μου έχουν γυαλίσει, οπότε δεν μπαίνει το δίλημμα "αυτό ή εκείνο με τα χρήματα που έχω" και δεν ήξερα τι άλλο να κάνω (υπάρχει και ο χώρος αλλά τέλος πάντων...).
Σε μια τέτοια περίπτωση (όπου το χρήμα δεν έχει σημασία) ...ε δε γ@μείς.... πάρε και καλώδια που είναι και ...εμφανίσιμα, δε βαριέσαι.... κάνουν δεν κάνουν διαφορά, τουλάχιστον είναι πιo ..."όμορφα"