- Reaction score
- 136.776
Ας ξεχάσουμε προς ώρας το waveforming.Αν δεν μεταφέρεις asap όλα τα 4 σαμπ μπροστά
Ποια ακριβώς προτείνεις να είναι η τοποθέτηση των 4 ή 5 σαμπ μπροστά;
Σε ποια ακριβώς θέση;
Εδώ σε θέλω.
Ας ξεχάσουμε προς ώρας το waveforming.Αν δεν μεταφέρεις asap όλα τα 4 σαμπ μπροστά
Το προτείνω μόνο για δημιουργία waveforming. Αλλιώς είναι σούπερ ως έχουν.Ας ξεχάσουμε προς ώρας το waveforming.
Ποια ακριβώς προτείνεις να είναι η τοποθέτηση των 4 ή 5 σαμπ μπροστά;
Σε ποια ακριβώς θέση;
Εδώ σε θέλω.
εννιοτε....ανθρωποθυσιες..θυσίες
Ποιες;θα έβαζα πρόχειρα τα 4 σαμπ μπροστά στις προβλεπόμενες θέσεις
Θέλει σκέψη, χαρτί-μολύβι και ίσως και προσομοίωση στο REW, γιατί ο εμπρός τοίχος σου είναι κάπως. Έχεις και μεγάλη οθόνη. 50 ευρώ δε φτάνουν ;-)Ποιες;
Ακριβώς θέλω.
Ε, να, αυτά λέω.Θέλει σκέψη, χαρτί-μολύβι και ίσως και προσομοίωση στο REW, γιατί ο εμπρός τοίχος σου είναι κάπως. Έχεις και μεγάλη οθόνη. 50 ευρώ δε φτάνουν ;-)
Αδιάφορο το ύψος. "Ακυρώνεται" με συμμετρικά τοποθετημένα σαμπς.Height 2.40 έχεις βάλει.
Έχεις δίκιο, το έβαλα στο REW και έκανε ελάχιστη διαφορά.Αδιάφορο το ύψος. "Ακυρώνεται" με συμμετρικά τοποθετημένα σαμπς.
-"Γέμισμα" του bay ώστε να σχηματιστεί ενιαίος, επίπεδος τοίχος.
Καμπινα να παρεις οταν πας Κρητη με πλοιο.λογικών διαστάσεων καμπίνα
Δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή, θα βαρανε υποχρεωτικά "μαζί", λόγω τρινοβ, με άψογη κρουστική στην mlp.Πιθανές λύσεις:
-Χρονοκαθυστέρηση των 2 πιο μπροστινών σαμπς ώστε να βαράνε μαζί με τα 2 (ή 4) πιο πίσω.
Αυτά τα τέσσερα είναι στο ίδιο ύψος ή μπορούν να μπουν και σε διαφορετικά? Τί είναι καλύτερο?Ο Ρυθμός στα 20, απλώς κάνει τα σαμπ να μετράνε φλατ ή ελάχιστα ενισχυμένα στους 20, ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχουν μια μικρή πτώση εκεί.
Δεν έχουν πτώση, οπότε παραμένει ο Ρυθμός.
Είναι μέσα στα σχέδια να δω εάν αυτό που λες, μπορεί να συνδυαστεί με 2 σαμπ πίσω για υλοποίηση waveforming.
Θα δούμε.
Προς ώρας, η τοποθέτηση των σαμπ είναι εγκεκριμένη (εκ των υστέρων), η d:
(Particularly c & d give good combination of efficiency and seat to seat variance)
View attachment 311159
Την ανακάλυψα αυτή την τοποθέτηση..