Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear


Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.669
Reaction score
80.823
Θα πάω να ακούσω τις επόμενες μέρες, έχω και κάτι pure audio Blu-ray να του πάω.
Είμαι σίγουρος πως ήδη παίζει άριστα, θα σας πω.
Ερχεται και καλοκαίρι, χαλαρώνει η δουλειά, μπορεί να μετρήσουμε κιόλας decay/spectro κτλ.
Πήγα από κει.
Φάγαμε κάτι δυνατά στέικς (δεν τα έκαψε) και ακούσαμε καινούργια pure audio Blu-rays και όχι μόνο.
Κατ αρχάς, καταπληκτικό το καινούργιο Daikin. Ζήλεψα.
Επίσης έχει ρίξει πολύ δουλειά σε λεπτομέρειες στον χώρο. Πολύ δουλειά λέμε.
Παρακάτω:
Σημαντική η προσθήκη του άνω κεντρικού. Το πίσω κεντρικό δεν ξέρω αν είναι VFM, αλλά γιατί όχι;
Στο καινούργιο album του Boris Blank ανάβουν όλα τα κανάλια, και τα 15(+το LFE). Όλα. Όχι με upmixing, σε native atmos.
Οσον αφορά το μπάσο, και πριν ήταν εξαιρετικό, αλλά προτιμώ το πως ακούγεται τώρα, και την αίσθηση της πίεσης που δίνουν τα sealed subs. Ίσως τα έχω συνηθίσει sealed και μου είναι πιο οικείο.
Είναι και περισσότερα, είναι και ίδια, είναι και σε θέσεις που προτείνει η Trinnov. Και όχι όλα στο πάτωμα.
Παίξαμε και με την ισοστάθμιση, όχι έτσι αρέσει σε μένα, όχι αλλιώς, άστο κάτω φαλακρέ, τα γνωστά.
Περιμένω με ενδιαφέρον το waveforming, να ακούσουμε σε τυφλό τεστ και να συγκρίνουμε πιο προτιμάμε, με λίγο ακόμα πείραγμα στην υπάρχουσα ισοστάθμιση των σαμπς.
Σίγουρα είμαστε πλέον σε επίπεδο ψειρίσματος μαϊμούς. Δεν θα ασχολιόμουν παραπάνω, έχει ξεπεράσει το επίπεδο του εξαιρετικού. Πάντα γίνεται και καλύτερα, και μπράβο στον Έαρ που το κυνηγάει ακόμα. Εγώ θα είχα σταματήσει εδώ και καιρό, μια χαρά ήταν και πριν.
 
Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.989
Reaction score
127.657
Φάγαμε κάτι δυνατά στέικς
Είναι σχεδόν αστείο (τι σχεδόν..🤣🤪😁😜) αλλά πέραν των κορυφαίων αμερικάνικων στέικ, φάγαμε και wagyu Α5 που το τάιζαν με κρασί! 🤣🤪😁😜

Αλήθεια! Εν τω μεταξύ, ούτε λινκ δε βρίσκεις για τέτοιο κρέας, που το βρήκε ο τρελαμενος ο χασάπης μου δε ξέρω! Να ένα που βρήκα:


Δίνουν στα μοσχάρια να πίνουν και κρασί!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, τρελά πράγματα! 🤪🤣

Επίσης έχει ρίξει πολύ δουλειά σε λεπτομέρειες στον χώρο. Πολύ δουλειά λέμε.
Ναι, πολλές εργατοώρες. Αλλά η βελτίωση της ηχητικής συμπεριφοράς του (ήδη πολύ καλού) χώρου, βγάζει "μάτι" (και αυτί).

Γι'αυτό, τα ηχεία ακούγονται σα να παίζουν καλύτερα. Η αναπαραγωγή της χωρικής πληροφορίας της ηχογράφησης, έχει εκτοξευθεί σε άλλα επίπεδα, προφανώς διότι ταπεινώθηκε περαιτέρω η συνεισφορά αυτού του χώρου.

Σημαντική η προσθήκη του άνω κεντρικού.
Και στα δικά σας.
Είναι πολύ εύκολη προσθήκη και στο δικό σου σεταπ, θα το καταφχαριστηθείς αυτό το ηχείο.

Νταξ, θέλει μικρόφωνο. Ευκαιρία να βάλεις και κάνα σαμπ ακόμα. 🤪😁

Το πίσω κεντρικό δεν ξέρω αν είναι VFM, αλλά γιατί όχι;
Σίγουρα ΔΕΝ είναι VFM, αλλά όταν παίζει μουσική που έχει άφθονα objects να γυρνάνε κει πίσω όπως αυτές οι εξαιρετικές immersive ηχογραφήσεις που πήραμε, Ε, τότε και μόνον τότε, δικαιώνεται η αγορά του.

Οσον αφορά το μπάσο, και πριν ήταν εξαιρετικό, αλλά προτιμώ το πως ακούγεται τώρα, και την αίσθηση της πίεσης που δίνουν τα sealed subs. Ίσως τα έχω συνηθίσει sealed και μου είναι πιο οικείο.
Είναι και περισσότερα, είναι και ίδια, είναι και σε θέσεις που προτείνει η Trinnov. Και όχι όλα στο πάτωμα.
Ναι, το μπάσο είναι βελτιωμένο, και γιατί είναι όμοια και sealed, αλλά έχουμε τώρα περισσότερα σαμπ, γεγονός που από μόνο του, δεν μπορεί παρά να είναι σημαντική (και μετρήσιμη) βελτίωση.

Βασικά το μπάσο, όπως έγραψα ήδη, δεν έχει κανένα ακουστό ψεγάδι, ούτε ίχνος. Μου ακούγεται τέλειο, εντελώς όμως, και ατελείωτης ισχύος.
Γρήγορο, κοφτό, με έντονη κρουστική.

Είναι απορίας άξιο το τι "βελτίωση" θα μπορέσει να επιφέρει το waveforming.
Ειλικρινά είναι πέραν της φαντασίας μου.

έχει ξεπεράσει το επίπεδο του εξαιρετικού. Πάντα γίνεται και καλύτερα, και μπράβο στον Έαρ που το κυνηγάει ακόμα. Εγώ θα είχα σταματήσει εδώ και καιρό, μια χαρά ήταν και πριν.
"Μια χαρά" είναι το δικαναλο. 🤣🤪😁

Προσωπικά έχω άλλο μότο:
Μνιά ζωή την έχουμε, οπότε (μέχρι κει που φτάνουμε), ό,τι προλάβουμε να φχαριστηθούμε, ό,τι αρπάξει ο κ@λος μας. 😜
 

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.669
Reaction score
80.823
Είναι σχεδόν αστείο (τι σχεδόν..🤣🤪😁😜) αλλά πέραν των κορυφαίων αμερικάνικων στέικ, φάγαμε και wagyu Α5 που το τάιζαν με κρασί! 🤣🤪😁😜
Δεν ήταν vfm κατά την γνώμη μου. Ειλικρινά μου άρεσε περισσότερο το “φτηνότερο”. Και σωστό ψήσιμο.
Είναι πολύ εύκολη προσθήκη και στο δικό σου σεταπ, θα το καταφχαριστηθείς αυτό το ηχείο.

Νταξ, θέλει μικρόφωνο. Ευκαιρία να βάλεις και κάνα σαμπ ακόμα.
Μόλις βγω στην σύνταξη, υπόσχομαι. Ή αν στείλουν κάνα καινούργιο ιό οι Κινέζοι και μπούμε σε δίμηνη καραντίνα.
Είναι απορίας άξιο το τι "βελτίωση" θα μπορέσει να επιφέρει το waveforming.
Ειλικρινά είναι πέραν της φαντασίας μου.
Αυτό.
Και θα γίνει τυφλή ΑΒΧ συγκριτική δοκιμή προτίμησης+μετρήσεις, αφού σκαλίσω λίγο το υπάρχον preset στο μπάσο.
"Μια χαρά" είναι το δικαναλο. 🤣🤪😁
Και οι μπάμιες.
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.989
Reaction score
127.657
Δεν ήταν vfm κατά την γνώμη μου. Ειλικρινά μου άρεσε περισσότερο το “φτηνότερο”. Και σωστό ψήσιμο.
Ναι, φυσικά.

Υπερβολικά πολύ ακριβά κρέατα, πολύ τραβηγμένες γεύσεις, ακατάλληλα για να φας καλά, να το φχαριστηθείς, να χορτάσεις (μόνη εξαίρεση κάποιες κοπές και ποικιλίες από wagyu Αυστραλίας).

Ένα ωραίο black Angus στέικ, σωστά ψημένο, σχετικά λογικής τιμής (όλα είναι σχετικά), είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς.

Οι Αμερικάνοι έχουν θριαμβεύσει στο στέικ.
Ειλικρινά, το τερμάτισαν. Επιστήμονες.
Πολύ κοντά ακολουθούν οι Αυστραλοί, και κατόπιν οι Ιταλοί.
Μετά έρχονται όλα τα υπόλοιπα, για ποικιλία καλά είναι, όπως και το πρόβατο, αλλά στο τέλος, πάντα επιστρέφω στα αμερικάνικα.
 

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.405
Reaction score
28.361
Σαν να μου φαίνεται ότι μπερδέψατε το θέμα "Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα" με τα ηχητικά και τα σαμπ.
Ένας μοντεράτορας να τα ξεμπερδέψει.
Πάω να δω στο θέμα με τα φαγητά μήπως λέτε για σαμπ.
 



costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.989
Reaction score
127.657
Κώστα τι θα ψήσεις όταν έρθω από εκεί αύριο;
Από χθες έψησα αρκετά και για σένα αύριο! 🤪😁

Άνευ πλάκας, με το που ήρθε ο ντιμιφουτ έψησα (μέσα σε λιγότερο από 45' - μιλάμε η ψησταριά γ@μεί και δέρνει) 6 μπιφτέκια black Angus (ανά 3-αδες ψήθηκαν), μια σοβαρή (χοντρή - 3+ δάχτυλα) μπριζόλα (750γρ) black Angus, 2 νορμάλ μπριζόλες black Angus (600gr οι δύο μαζί, ψήθηκαν μια μια όμως) και μια λεπτή φέτα wagyu για δοκιμή.

6 ψησίματα σε <45'.
Βέβαια η χοντρή μπριζόλα, έγινε σιγά σιγά, πήρε ίσως ένα εικοσάλεπτο, τέρμα κάτω, μακριά από τη φωτιά.
Και τα μπιφτέκια παίρνουν κάνα 10'.
Οι νορμάλ μπριζόλες, στα 2 δάχτυλα πάχος, γίνονται σε ντετέ.

Αυτά τα τσακισαμε επιτόπου, 3 μπιφτέκια έμειναν μόνο.
Ελαφρύ βραδινό. Σα λιοντάρια φάγαμε. 😜

Αμέσως πριν όμως, προ μισαωρου, είχα ψήσει στο φούρνο μπιφτέκια από καθαρό μοσχαρίσιο κιμά (1 πέρασμα), χωρίς ψωμί στον κιμά, με ντομάτα και κρεμμύδι, λίγο σκόρδο, αλατοπιπερο και μαϊντανό ψιλοκομμένο συν λίγο δυόσμο, 5 αβγά και μια κουταλιά ελαιόλαδο, αλλά πρόσεξε: 3 κιλά κιμάς ήταν. 🤪😁😜🤣

ΥΓ. Ωχ, λάθος θέμα. 😁
 
Last edited:




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.110
Μηνύματα
2.889.021
Members
37.989
Νεότερο μέλος
Vasileiost
Top