Αιφνιδιασμός και λοιπά off topic...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Re: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ-ΕΚΠΛΗΞΗ.....

Πάλι δεν κοιμήθηκε καλά το βράδυ αυτό το παιδί... :142::143:

Reaction score
6

Κάτσε Pleo, περίμενε να σου εξηγήσω.
Δεν έχεις δίκιο, δεν είναι συμφεροντολόγος ο Mr Bean, οι προθέσεις του είναι, όπως πάντα άλλωστε, αγαθές. Φαίνεται διάγουμε μέρες γλειψίματος γι αυτό και η γλώσσα μέχρι το πάτωμα για να καλοπιάσει αυτόν που έβριζε μέχρι χθες. Τι χθες δηλαδή, αν ανοίξει κανείς τις σελίδες του blog του σήμερα (και επειδή σημειωτέον αυτός προσφέρει στο hi fi), σέρνει του Τσαντουλή τόσα που κοκκινίζει κι ο ίδιος όταν τα διαβάζει. Αλλά προφανώς οι μοναξιές είναι μεγάλες, προφανώς τον έχει πρήξει με σοροπιασμένα emails του τύπου: "Έλα Βασίλη μου, εσύ δεν είσαι σαν τους άλλους, εσύ είσαι κορυφαίος, όμορφος, έξυπνος και γλυκοτσούτσουνος, έλα να γραφτείς στο μέγα κACA και θα σε κάνω και υπασπιστή μου στη θέση του μακάκα του SUDOKU (ας πούμε)", καθώς και "Μην κάθεσαι με τον αλήτη τον Καφάτο και τον Τσαρουχά, αυτά τα γελοία υποκείμενα, τους άχρηστους, το επίπεδό σου είναι ανώτερο (αρκεί να με ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές) κλπ κλπ". Σαν να τα έχω μπροστά μου. Το έχουμε δει το έργο πολλάκις, το έχει παίξει πολλές φορές ο κινηματογράφος ακόμη και σε μένα. Λέγεται: Γλύφω εκεί που φτύνω κι ας με φτύνουν και τούμπαλιν. Το μόνο που χρειάζεται είναι ΧΟΝΤΡΗ ΠΕΤΣΑ και χαμηλό IQ που δεν του επιτρέπει να δει πόσο ρεζίλι γίνεται όταν βρίζει το AVSite αλλά μονίμως γράφει σε αυτό (γιατί ποιός θα του δώσει σημασία στο blog του), όταν βρίζει το AVSite αλλά καλοπιάνει (πάλι) ένα βασικό διοικητικό στέλεχός του το οποίο έχει βρίζει πολλάκις στο παρελθόν. Κάτσε να του ρίξει καμιά χυλόπιτα ο Τσαντουλής (πάλι) και θα δεις τι έχει να του σούρει (ξανά). Εδώ θα είμαστε.

Και φυσικά, τον αγαπάει τόσο πολύ τον Τσαντουλή που είπε κάτσε να διαλύσω εντελώς με τις κοτσάνες μου το θέμα του για το review των CLX. Εννοείται ότι τα posts του review θα σπάσουν σε read only thread...

...
Εγώ πάντως θα ενημερώσω ως οφείλω άλλωστε τη ML για το πρώτο forum στον κόσμο που κάνει review τα CLX και είναι το AVSITE.
Και από κει και πέρα όποιος θέλει ας γράψει ό,τι θέλει.
Φυσικά δεν χρειάζεται να πω ποιός θα είναι αυτός που θα μεταφέρει όποια πληροφορία του ζητήσει η ML.:125:

Προς το παρόν ιδού τι απάντησε η ML σχετικά με το πρώτο review που δημοσιεύτηκε στο HITECH.

Hello Leonidas,

Great review! Again, you are one of the first to break out a product. You also had a good one on the Spire before most had even gotten them out. Good job!
We will be on the cover of The Absolute Sound next month and a great review is also coming from Tone Magazine which paired it with Descents.
A good one in Switzerland and in Germany are also in the works.
Best regards,

Peter Soderberg
International Sales Manager
MartinLogan LTD

Ευχαριστώ.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Επειδή δεν έχω φαγητό για δύο θηρία που θέλουν ταισμα, αφήνω στους αναγνώστες να αντιληφθούν ποιοί χαλούν το review του κου Τσαντουλή... με γελοία θέματα επαγγελματικού ανταγωνισμού και ανασφάλειας !!! :126:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Ναι καλά. Σε λίγο θα μας ορκιστείς (για χιλιοστή εκατοστή ογδοηκοστή ένατη φορά), ότι δεν πρόκειται να ξαναγράψεις στο AVSite. Βρε άντε πλύσου να ξυπνήσεις. :114::114:

...

Reaction score
6

Επειδή δεν έχω φαγητό για δύο θηρία που θέλουν ταισμα, αφήνω στους αναγνώστες να αντιληφθούν ποιοί χαλούν το review του κου Τσαντουλή... με γελοία θέματα επαγγελματικού ανταγωνισμού και ανασφάλειας !!! :126:
Ευχαριστούμε κύριε πρόεδρε... :135:

Την επόμενη φορά να βάλετε λιγότερο πιπέρι στη σούπα.:142:

Και όσο για τις φακές, είπαμε... ξυδάκι.:136:

Reaction score
250
Απάντηση: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ-ΕΚΠΛΗΞΗ.....

Να θυμίσω ότι είναι μέρες χαρούμενες , μέρες γιορτών ! Κατά συνέπεια ο ελεύθερος χρόνος μας είναι λίγο περισσότερος από ότι συνήθως..... Να θυμίσω ότι εδώ επιδιώκουμε να περνάμε καλά ασχολούμενοι με την μουσική, παίζοντας με τα μηχανήματα και διερευνώντας ακροθιγώς (συνήθως) την audio τεχνολογία ....

Εγώ τουλάχιστον δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για πρωτιές και για αποκλειστικότητες....Επίσης δεν διεκδικώ δάφνες από κανένα και για τίποτε (άλλωστε δεν δικαιούμαι και δάφνες γιατί δεν κάνω τίποτε το πρωτότυπο-σημαντικό με εξαιρετικό τρόπο)....

Θα παρακαλούσα να μείνουμε στο αντικείμενο κάνοντας την πλάκα μας και πειράζοντας καλοπροαίρετα ο ένας τον άλλον. Οι κάθε είδους οξύτητες , βαριοί χαρακτηρισμοί και αναφορές σε υπαρκτά ή μη θλιβερά πράγματα δεν νομίζω ότι αξίζουν στην παρέα μας και επιβάλλεται να σταματήσουν εδώ...

Reaction score
6

Κι από μένα το ίδιο.

Η πρωτιά για το AVSITE είναι πρωτιά. Και σε όποιον αρέσει.

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω και αφήνω το θέμα στα χέρια των συντονιστών.

Ας απολαύσουμε όλοι το review και μόνο αυτό.

Thanks!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Από πλευράς μου και επειδή είμαι κατα της διαγραφής μηνυμάτων θα ήθελα απλά να μεταφερθούν σε άλλο τοπικ (δείχνουν έτσι ποιότητα χαρακτήρων και ανθρώπων...) και...

... το review ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ μόνον με on topic μηνύματα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Μπουαχαχαχα. :114:
Θα δεχθούμε και υποδείξεις από τον αυτοκράτορα της διαγραφής, του edit, το trolling, του email spamming και της ανεξέλεγκτης διαδικτυακής παραπληροφόρησης. Ξέρω κι ένα με τον Τοτό. :114:

Μα δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ καθόλου επιτέλους;

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Ο Σπύρος είπε ότι θα καθαρίσει το θέμα το βραδάκι.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Άμα πέσεις στα γόνατα μπορεί και να κάνουμε κάτι ακόμη και για σένα. Θα κρατηθούν όλα, όπως έχουν κρατηθεί και τα υβριστικά email σου.

...

Reaction score
25.532

με το μπαρδον αλλα επειδη οντως χρονος για μλκς δεν περισσευει υπαρχει περιπτωση να ανοιξουμε ενα ωραιο καινουριο θεμα που να ασχολειται ΜΟΝΟ με το ΗΧΕΙΟ και να αφησουμε το παρον σε μια αλλη κατηγορια?

Reaction score
877
Πάει.......

Τα λεφτά του serverα μάλλον τάφαγε ο πρόεδρος με την Eρίνα...
Μαύρη η ώρα που του την γνώριζα...Τον βλέπω σε λίγο να σκοτώνει και το Γάβριελ...

Μας το κόψανε αδέρφια...(Το hosting έτσι...μην παραξηγηθούμε και κιόλας)...
Αντίο aca...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Επεσε Τσαρούχιος/Κογιος δάκτυλος... :142:

Μάλλον όμως λαμβάνει χώραν Server αναβάθμισις από χθες οπότε, μην ανησυχείτε αδέλφια!!! Θα επανέλθουμε δριμύτεροι.

Μήπως γιατί νομίζετε γράφω εδώ χθες και σήμερα... :126:

BTW, μου κάνει εντυπωση που 2 posts δικα μου που έχουν να κάνουν με το CLX έχουν μεταφερθεί κι αυτά εδώ!!!

Reaction score
164
Μήπως γιατί νομίζετε γράφω εδώ χθες και σήμερα... :126:
Αν όποτε γράφεις εδώ αναβαθμίζατε και τον server, τότε οι server farms του Google θα ωχριούσαν μπροστά σε αυτούς του Aca! :142:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm