skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Re: ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ-ΕΚΠΛΗΞΗ.....
Πάλι δεν κοιμήθηκε καλά το βράδυ αυτό το παιδί... :142::143:
Πάλι δεν κοιμήθηκε καλά το βράδυ αυτό το παιδί... :142::143:
Εγώ πάντως θα ενημερώσω ως οφείλω άλλωστε τη ML για το πρώτο forum στον κόσμο που κάνει review τα CLX και είναι το AVSITE.Κάτσε Pleo, περίμενε να σου εξηγήσω.
Δεν έχεις δίκιο, δεν είναι συμφεροντολόγος ο Mr Bean, οι προθέσεις του είναι, όπως πάντα άλλωστε, αγαθές. Φαίνεται διάγουμε μέρες γλειψίματος γι αυτό και η γλώσσα μέχρι το πάτωμα για να καλοπιάσει αυτόν που έβριζε μέχρι χθες. Τι χθες δηλαδή, αν ανοίξει κανείς τις σελίδες του blog του σήμερα (και επειδή σημειωτέον αυτός προσφέρει στο hi fi), σέρνει του Τσαντουλή τόσα που κοκκινίζει κι ο ίδιος όταν τα διαβάζει. Αλλά προφανώς οι μοναξιές είναι μεγάλες, προφανώς τον έχει πρήξει με σοροπιασμένα emails του τύπου: "Έλα Βασίλη μου, εσύ δεν είσαι σαν τους άλλους, εσύ είσαι κορυφαίος, όμορφος, έξυπνος και γλυκοτσούτσουνος, έλα να γραφτείς στο μέγα κACA και θα σε κάνω και υπασπιστή μου στη θέση του μακάκα του SUDOKU (ας πούμε)", καθώς και "Μην κάθεσαι με τον αλήτη τον Καφάτο και τον Τσαρουχά, αυτά τα γελοία υποκείμενα, τους άχρηστους, το επίπεδό σου είναι ανώτερο (αρκεί να με ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές) κλπ κλπ". Σαν να τα έχω μπροστά μου. Το έχουμε δει το έργο πολλάκις, το έχει παίξει πολλές φορές ο κινηματογράφος ακόμη και σε μένα. Λέγεται: Γλύφω εκεί που φτύνω κι ας με φτύνουν και τούμπαλιν. Το μόνο που χρειάζεται είναι ΧΟΝΤΡΗ ΠΕΤΣΑ και χαμηλό IQ που δεν του επιτρέπει να δει πόσο ρεζίλι γίνεται όταν βρίζει το AVSite αλλά μονίμως γράφει σε αυτό (γιατί ποιός θα του δώσει σημασία στο blog του), όταν βρίζει το AVSite αλλά καλοπιάνει (πάλι) ένα βασικό διοικητικό στέλεχός του το οποίο έχει βρίζει πολλάκις στο παρελθόν. Κάτσε να του ρίξει καμιά χυλόπιτα ο Τσαντουλής (πάλι) και θα δεις τι έχει να του σούρει (ξανά). Εδώ θα είμαστε.
Και φυσικά, τον αγαπάει τόσο πολύ τον Τσαντουλή που είπε κάτσε να διαλύσω εντελώς με τις κοτσάνες μου το θέμα του για το review των CLX. Εννοείται ότι τα posts του review θα σπάσουν σε read only thread...
...
Ευχαριστούμε κύριε πρόεδρε... :135:Επειδή δεν έχω φαγητό για δύο θηρία που θέλουν ταισμα, αφήνω στους αναγνώστες να αντιληφθούν ποιοί χαλούν το review του κου Τσαντουλή... με γελοία θέματα επαγγελματικού ανταγωνισμού και ανασφάλειας !!! :126:
Αν όποτε γράφεις εδώ αναβαθμίζατε και τον server, τότε οι server farms του Google θα ωχριούσαν μπροστά σε αυτούς του Aca! :142:Μήπως γιατί νομίζετε γράφω εδώ χθες και σήμερα... :126: