- Reaction score
- 3.628
Τα ηχεια τα πηρα χωρις να τα ακουσω αλλα τα ειχα λατρεψει απο πριν για τις κορυφαιες κριτικες που διαβαζα,κυριως λογω των θρυλικων ES14.Θα ηθελα ομως να ακουσω κατι καλυτερο,μηπως και κρινω οτι ειναι ο αδυναμος κρικος της αλυσιδας,αν και θα ελεγ αειμαι απολυτα ικανοποιημενος!Σχεδον Full range crossoverless γουφερ που παιζει μεχρι τα 5.5khz και ενα πολυ καλο τουιτερ που παιζει απο εκει και πανω με ενα πυκνωτη και μονο εν σειρα!.. εγω απο αυτα που ειπε ο Γκουρου, καταλαβα οτι περισσοτερο εχει να κανει με τη "διαφορα φασης" (αν το λεω σωστα) αναμεσα στα 2 μεγαφωνα, παρα τη κατευθυνση των ψηλων.
-μια ακομα ερωτηση, ποιος ηταν ο λογος επιλογης του συγκεκριμενου συστηματως (ηχειων-ενισχυτικων)? (και δεν εχω καποια αλλη ερωτηση επι του παροντως αλλα και μελοντως)
Απο ενισχυτη,τη θεση του Rotel RB1070 πηρε ενας τελικος Teddy Pardo ST60.Στα αρχικα μου σχεδια ηταν καποιος Naim,αλλα καταλαβα οτι δεν αξιζουν τα λεφτα τους.O Teddy επαιζε ωραια-μιας και ο καλυτερος ισως gainclone της αγορας αλλα ειχε προβληματα και εν τελει τον επεστρεψα.Τελικα αποφασισα για τον υπαρχοντα,ο οποιος φαινοταν απο τα παμπολα σχολια δελεαστικος και ισαξιος με ακριβοτερους Naim.Σκεφτομουν να σταξω αρκετα περισσοτερα να παω για καποιον ATC η Hegel αλλα σκεφτηκα να ξεκινησω ετσι και βλεπουμε στο μελλον!