- Reaction score
- 136.387
Δεν είπα ότι τα ξέρω όλα κι ούτε έχω τη δική σου εμπειρία στην περιποίηση κήπου, εγώ ανέλαβα προσωπικά από τον Ιούνη τον κήπο μου (μέχρι τότε είχα κηπουρούς) διότι έμεινα πολύ δυσαρεστημένος από όλους τους κηπουρούς της περιοχής, δεν κάνουν καλή δουλειά, συνεχώς είχε θέματα ο κήπος.
Μέσα σε 2-3 μήνες, έφερα όλο τον κήπο στην καλύτερη κατάσταση που υπήρξε ποτέ, τα τελευταία 8 χρόνια!
Είναι μεγάλος ο κήπος, έχω κι άλλο γκαζόν στην εμπρός πλευρά του σπιτιού, σε μήκος 100 μέτρων περίπου, μια στενή λωρίδα 3-4 μέτρων, με κάποια δέντρα, τριανταφυλλιές, λιγούστρα, φωτίνιες, κλπ.
Το Τόρο προς ώρας με έχει ικανοποιήσει απίστευτα πολύ, κι αυτό έγραψα εδώ.
Εσύ, έχεις καλύτερα μηχανάκια γκαζόν, οκ?
(Και τα ξέρεις όλα, αναμφισβήτητα, για όλα).
Στο 5-χιλιαρο κι αυτό. Γερμανικό.
ΥΓ. Το εν λόγω Τόρο, το πήρα "ανοιχτό", ήταν "επίδειξης" στην αντιπροσωπεία, αλλά καινούριες μπαταρίες μου έδωσαν και φουλ εγγύηση στο μηχάνημα. 800€ έδωσα, άρα μάλλον δεν έφτασε το κόστος μου στα επίπεδα του στιλ που λες.
Μέσα σε 2-3 μήνες, έφερα όλο τον κήπο στην καλύτερη κατάσταση που υπήρξε ποτέ, τα τελευταία 8 χρόνια!
Είναι μεγάλος ο κήπος, έχω κι άλλο γκαζόν στην εμπρός πλευρά του σπιτιού, σε μήκος 100 μέτρων περίπου, μια στενή λωρίδα 3-4 μέτρων, με κάποια δέντρα, τριανταφυλλιές, λιγούστρα, φωτίνιες, κλπ.
Το Τόρο προς ώρας με έχει ικανοποιήσει απίστευτα πολύ, κι αυτό έγραψα εδώ.
Εσύ, έχεις καλύτερα μηχανάκια γκαζόν, οκ?
(Και τα ξέρεις όλα, αναμφισβήτητα, για όλα).
Έχει πολλές επιλογές, κι αυτό το δουλεύουν με πολύ καλά αποτελέσματα και σε γκαζόν:
Δυνατός ηλεκτρικός καταστροφέας - AS 62 E-Allmäher | AS-Motor
Τo έυχρηστο AS 62, τώρα και σε ηλεκτρικό. Το AS 62 E-Allmaeher κόβει χόρτα έυκολα έως 80 cm χάρη στον καινούργιο ηλεκτρικό κινητήρα AS-Motor
www.as-motor.gr
Στο 5-χιλιαρο κι αυτό. Γερμανικό.
ΥΓ. Το εν λόγω Τόρο, το πήρα "ανοιχτό", ήταν "επίδειξης" στην αντιπροσωπεία, αλλά καινούριες μπαταρίες μου έδωσαν και φουλ εγγύηση στο μηχάνημα. 800€ έδωσα, άρα μάλλον δεν έφτασε το κόστος μου στα επίπεδα του στιλ που λες.
Last edited: