- Reaction score
- 90.718
9-10.000 τον χρόνο κάνω. Και καποια χρόνια ηταν παρκαρισμένο μονίμως.72.000 χλμ έχω από 2018!
9-10.000 τον χρόνο κάνω. Και καποια χρόνια ηταν παρκαρισμένο μονίμως.72.000 χλμ έχω από 2018!
εμ για αυτό έχεις λυσσάξει με τα ηλεκτρικά.72.000 χλμ έχω από 2018!
Σιγά ρε τα πολλά, μέσο όρο 24.000χλμ το χρόνο έχω για τα 3 τελευταία χρόνια, που δεν είναι τίποτα υπερβολικό.εμ για αυτό έχεις λυσσάξει με τα ηλεκτρικά.
θα γλιτώσεις ένα πολλά από τα καύσιμα.
25€ τα 100 χιλιόμετρα;σιγά
εγώ με 12000 το χρόνο θέλω 3000 ευρώ
τσίπηδες...
Δηλαδή τι επιδόσεις;έχω καβάτζα τις επιδόσεις
Σωστός.το 2022 είναι κοντά
εντάξει το πηρα για 2 χρονια και μου φανηκαν πολλά.Σιγά ρε τα πολλά, μέσο όρο 24.000χλμ το χρόνο έχω για τα 3 τελευταία χρόνια, που δεν είναι τίποτα υπερβολικό.
Με ηλεκτρικό άντε να κερδίσω (προσωπικά) το πολύ 1,5 χιλιάρικο το έτος. Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο, αλλά καλύτερα να σου μένουν στην τσέπη παρά στην τσέπη του βενζινά.
Τα χιλιόμετρα αυτά που έχω κάνει, είναι με ντίζελ και μέση κατανάλωση 5,3 λ/100χλμ, οπότε είναι ήδη πολύ συμμαζεμένο το κόστος μετακίνησης (1.270 λίτρα ντίζελ το έτος).
γερμανικό αυτοκίνητο ΔΕΝ παίρνω.ΥΓ. Οι Γερμανοί με το ID4 πρακτικά σε καλύπτουν.
καλα κανεις αλλα βγάλε και τα γαλλικάγερμανικό αυτοκίνητο ΔΕΝ παίρνω.
μέχρι πρόσφατα απλά δεν έπερνα group vw , πλέον τίποτα γερμανικό. μόνο opel που είναι γαλλικών συμφερόντων.
(δεν ξέρεις που έχεις μπλέξει)
Με δαύτα έχει τρέλα ο κουμπάρος του κουμπάρου, οπότε άκρη δε βγαίνει.καλα κανεις αλλα βγάλε και τα γαλλικά
ε καλα δεν είναι και vagΜε δαύτα έχει τρέλα ο κουμπάρος του κουμπάρου, οπότε άκρη δε βγαίνει.