- Reaction score
- 8.836
Θα ήθελα πολύ να δω και το κερδος ανά αυτοκίνητο...
Πως προέκυψε αυτό; Δεν έχω άποψη καθώς δεν έχω γνώση. Ότι έγραψα είναι τα bullet points αν θες της συνέντευξης.Δλδ δεν συμφωνείς με τα συμπεράσματα του καθηγητή;
Μάλλον παρανόησα τα..Πως προέκυψε αυτό; Δεν έχω άποψη καθώς δεν έχω γνώση. Ότι έγραψα είναι τα bullet points αν θες της συνέντευξης.
Αν θέλετε να μάθετε πράγματα για το υδρογόνο
Αυτο που λέω εγώ είναι ότι οταν δεν ξέρουμε πράγματα για κάτι ή ξέρουμε κάποια λίγα επιδερμικά νομίζουμε ότι βλέπουμε «το φως το αληθινό» σε κάποιο αποσπασματικό βιντεάκι που θα πέσουμε πάνω του.Απορώ γιατί ασχολούνται μερικοί. Ή μάλλον δεν είναι να απορεί κανείς, το λέει ξεκάθαρα γιατί.
Έχω μείνει πάκης.
εισαι σαλονικα ??????μπορείς να δώσεις περίσσοτερες πληροφορίες για τη μετατροπή γιατί με ενδιαφέρει και εμένα;
εξάλου το θέμα αφορά ηλεκτρικά οχήματα γενικώς
Δεν θεωρώ τυχαίο πως όσα έχω ακούσει από άλλους ειδικούς, από διάφορα σημεία του κόσμου, να λένε πάνω κάτω τα ίδια. Όσο άσχετος και να είναι κάποιος με το θέμα όπως εγώ, κάτι σημαίνει αυτό, νομίζω.Αυτο που λέω εγώ είναι ότι οταν δεν ξέρουμε πράγματα για κάτι ή ξέρουμε κάποια λίγα επιδερμικά νομίζουμε ότι βλέπουμε «το φως το αληθινό» σε κάποιο αποσπασματικό βιντεάκι που θα πέσουμε πάνω του.
Καλώς ή κακώς η γνώση δεν αποκτάται έτσι. Είναι πολύ απλοϊκό να νομιζεις οτι ο μονόλογος ενός καθηγητή ειναι αρκετός για να σου λυθούν οι απορίες γιατί κάποιοι ασχολούνται με το υδρογόνο ή ότι παρέχει αδιαμφισβήτητη γνώση την οποία πρόθυμα τη διαδίδεις.
Είναι λίγο πιο σύνθετα τα πράγματα.
όχι αλλά επειδή με ενδιαφέρει πες μας μερικά πράγματα και όποιος άλλος έκανε κάτι αντίχτοιχο:εισαι σαλονικα ??????
Υπάρχει ξεχωριστό νήμα για ηλεκτρικά ποδήλατα.όχι αλλά επειδή με ενδιαφέρει πες μας μερικά πράγματα και όποιος άλλος έκανε κάτι αντίχτοιχο:
- σε τι ποδήλατο έγινε η μετατροπή
- τι κιτ χρησιμοποιήθηκε
- τι μπαταρίες
- διαδικασία αλλαγής αν έγινε από εσάς
- κριτική - σχόλια αν είσαι ευχαριστημένος και αν άξιζε
Αυτά αφορούν το brand valuation ενώ εγώ αναφέρθηκα σε κέρδη. Ζεστό παρά, που μειώνει τον δανεισμό όπου υπάρχει και αυξάνει τα αποθεματικά θωρακίζοντας τις εταιρείες για το μέλλον.Μπλα-μπλα
Ναι, κι απάντησα εκεί, έκανα μάλιστα και μια αρκετά εκ του ασφαλούς πρόβλεψη, μέχρι της επίσημης ανακοίνωσης των κερδών του Q4 της Τέσλα.Αυτά αφορούν το brand valuation ενώ εγώ αναφέρθηκα σε κέρδη. Ζεστό παρά, που μειώνει τον δανεισμό όπου υπάρχει και αυξάνει τα αποθεματικά θωρακίζοντας τις εταιρείες για το μέλλον.
Με λεφτά.Δεν μου αρέσουν καθόλου τα Tesla, εμφανισιακά το σαλόνι τους εννοώ. Πως τα αγοράζετε αυτά;
καλά θα πάει κι αυτόΕπιδότηση 22.500 € για Ηλεκτρικά TAXI: Άνοιξε η πλατφόρμα του προγράμματος "Πράσινα ΤΑΞΙ"
Δείτε τα ποσά επιδότησης ανά κατηγορία. Η προθεσμία αιτήσεων για επιδότηση ηλεκτρικού ταξί και φορτιστή wallbox λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2023.www.sport24.gr