- Reaction score
- 98.543
Μέχρι τώρα αυτό που έρχεται στην Ελλάδα έχει διαφορετική εμφάνιση:Πληροφορίες για το Mini Cooper υπάρχουν; Αυτό είναι είδηση.
Όχι, δεν κάνουν απαραίτητα καλά.καλά κάνουν και βάζουν 80, γιατι αν έβαζαν 100-110, εσύ θα έβαζες ΑΛΛΑ 20-30 πάνω και θα γινόταν της πτανας κει μέσα.
Εδώ έχεις αρκετές φωτό και πληροφορίες. Αλλά τιντοκάνεις; Ακριβό θα είναι.Πληροφορίες για το Mini Cooper υπάρχουν; Αυτό είναι είδηση.
Εγώ, για το αν ψηφίζω ή όχι, δεν έχω αποφασίσειΠοιοι παίρνουνε μινικουπερ ρε φιλε, και μάλιστα ηλεκτρικό;
Ψηφίζουν;
Όμορφο το πίσω μερος;Και εγώ θα αγόραζα ηλεκτρικό mini αν είχε normal τιμή. Πολύ όμορφο. Θα ήταν σίγουρα στη λίστα.
Είσαι άδικος φίλε, το swift είναι ωραίο από πίσω.Όμορφο το πίσω μερος;
Θέλει προσπάθεια να κάνεις το mini να μοιάζει με Swift
Εντελώς! Μα είναι δυνατόν; Σαν κακή απομίμηση swift.Όμορφο το πίσω μερος;
Θέλει προσπάθεια να κάνεις το mini να μοιάζει με Swift
Για μένα τα γιαπωνέζικα κορεάτικα αμερικανικά είναι άσχημα.
Ειλικρινά σου ευχομαι να το χαρείς όσο κανένα αλλο αυτοκίνητο που είχες, να είναι καλορίζικο και καλοτάξιδο !!! (χάντρα για το κακό μάτι πάντως δε νομίζω χρειάζεται )Εννοείται πως είναι εντελώς μλκες με περικεφαλαία όσοι παν έτσι σε κείνη την περιοχή, και γενικά στους δημόσιους δρόμους.
Θα πρέπει να ενταθούν οι έλεγχοι της τροχαίας, να τους πάρουν τα διπλώματα οδήγησης φορεβε, και να κατασχέσουν και τα ΙΧ τους, να γλυτώσουμε από δαύτους.
Προσωπικά προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μην ξεπερνάω (κατά πολύ) τα όρια ταχύτητας, απλώς δεν γίνεται να πηγαίνω με 60 και 80 στην εθνική οδό σε τούνελ και σε γεφύρια (απαράδεκτα όρια), ένα 20-αρι πάνω είμαι κει.
Η μοunάρα που περιμένω με απεριόριστη χαρά και ανυπομονησία, είναι το πρώτο μου ΙΧ με τετρακίνηση, και το πρώτο με τόσους σταύλους άλογα και τέτοιες επιδόσεις, με τέτοια ροπή διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή. Προφανώς θα το χαρώ όσο δε πάει στο 0-100 και όσο συχνά γίνεται, σε κάθε ευκαιρία, είναι ωραία η επιτάχυνση, κακά τα ψέματα.
Ωστόσο διαθέτει ωραιότατο κλείδωμα τελικής ταχύτητας, και σκοπεύω να το κλειδώσω εξ'αρχης στα 150, γιατί έτσι θέλω κι έτσι πρέπει κιόλας.
Αλλά το 0-100 ή και λίγο παραπάνω, θα το σκίσω, όπως το σκίζω και στο iD.3 σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε φανάρι που είμαι μπροστά, έχει μεγάλη πλάκα!
Για κωλικια κι ανάποδα τιμόνια και ντριφτινγκ μέχρι να σβήσει η γόμα, υπάρχουν πίστες, δεν ξέρω αν θα πάω, αλλά ζηλεύω ήδη κάποια παιδιά που τακτικά πάνε κει και βγάζουν τα απωθημένα τους, ιδίως σε βρεγμένο που δε τρώει γρήγορα τα (αρκετά ακριβά) ελαστικά.