- Reaction score
- 138.338
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, δε κυκλοφορεί καλέ μου, λένε κάπου στο δεύτερο εξάμηνο του `24!Citroen e-C3.
Αν είναι να μπαίνουν μέσα κάνα 20-αρι χιλιάρικα για κάθε ΙΧ όπως η Φορντ, ας το βγάλουν να δουν τη γλύκα!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, δε κυκλοφορεί καλέ μου, λένε κάπου στο δεύτερο εξάμηνο του `24!Citroen e-C3.
Καλέ μου οι προπαραγγελίες τρέχουν από την ημέρα της παρουσίασης. Που είναι οι προπαραγγελίες του Model Something; Αλλά και πάλι δεν είναι αυτό το θέμα.Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, δε κυκλοφορεί καλέ μου, λένε κάπου στο δεύτερο εξάμηνο του `24!
Αυτό μένει να αποδειχθεί. Οι αρχικές ανακοινώσεις μιλάνε για κέρδη ακόμα και σε αυτή την τιμή.Αν είναι να μπαίνουν μέσα κάνα 20-αρι χιλιάρικα για κάθε ΙΧ όπως η Φορντ, ας το βγάλουν να δουν τη γλύκα!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, ναι, καλά:Αυτό μένει να αποδειχθεί. Οι αρχικές ανακοινώσεις μιλάνε για κέρδη ακόμα και σε αυτή την τιμή.
Σα το cybertruck, κανένας δεν έτρεξε νωρίτερα προπαραγγελίες!οι προπαραγγελίες τρέχουν από την ημέρα της παρουσίασης.
Πας ένα στοίχημα;Ενώ το μικροτέσλα θα βγει το '24.
H λογική λέει ότι θα πρέπει να υπάρχει κέρδος. Ο λόγος είναι απλός. Είναι φθηνό οπότε θα πουλήσει πολύ. Αν δεν έχει κέρδος, όσο περισσότερα πουλά τόσο περισσότερο θα μπαίνει μέσα. Μια άλλη θεωρία θα έλεγε ότι τα κέρδη του θερμικού νέου C3 θα καλύπτουν την χασούρα του e-C3. Θα φανεί σύντομα.Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, ναι, καλά:
<<UBS analysts were more sceptical. "We need more tangible evidence new model prices at 20,000-25,000 euros are (1) successful and (2) profitable," they said.>>
Κατά τα άλλα, τα κατάφεραν, το έβγαλαν στα 23 χιλιάρικα, και τα λέμε αυτά εντός του 2023, χαχαχαχαχαχαχαχαχα, από μια "ανακοίνωση" χαχαχαχαχαχαχαχαχα, σα την Τογιότα ένα πράμα χαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Να πούμε εδώ βέβαια και τα λόγια των μηχανικών της που λένε ότι δεν έχουν χρόνο να ελέγξουν τα οχήματα πριν φύγουν από την γραμμή. Και μιλάμε για χρόνους ενός οχήματος το λεπτό. Φαντάσου τι θα γίνει αν γίνουν τρία τα οχήματα.Ενώ έχουν όλα τα ανωτέρω, που αυτά ρίχνουν το κόστος κατασκευής, για κερδοφορία σε αυτή την τιμή κυνηγάνε το Ρυθμό παραγωγής να είναι 3 αυτοκίνητα ανά λεπτό, ειδάλλως δεν θα έχουν κέρδος.
Θα φανεί σύντομα.
.Κάτσε ήσυχα. Ξαναμιλαμε για το τι κατάφερε η Ρενό, στο δεύτερο εξάμηνο του '24.
Όπως όλοι άλλωστε, εκτός από την Tesla..
Προς ώρας, στο διαθέσιμο e-C4 αύξησαν την τιμή σε σχέση με αυτή που είχε αρχικά, και πάλι δε ξέρουμε εάν είναι κερδοφόρο.
Αλλά οκ, λίγα πουλάνε, ας χάνουν και λίγο χρήμα, αποκτούν εμπειρία.
Ένα από όλα είναι το Giga Casting. Υπάρχουν και άλλα που ρίχνουν το κόστος, και πολύ μάλιστα. Κόστος μπαταρίας που πέφτει συνεχώς, software defined car, κ.α.Δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτά.
Πρώτοι οι Φορντ και Τογιότα, παραδέχτηκαν πως μόνο με giga-casting θα κατέβει το κόστος. Δεν υπάρχει άλλη λύση.
Το giga-casting όμως, δεν είναι άιντε πήραμε μια πρέσα και τελειώσαμε. Θέλει έρευνα στο υλικό, και πειραματισμό, χρόνο.
Έχουν ακόμα μέλλον, για να φτάσουν εκεί που ήταν η τεσλα το '19 (σε αυτόν τον τομέα).
Μάλλον είμαι στην επόμενη φουρνιά. Υπομονή.ΚΑΛΑ ΝΕΑ κυριοι!
Πηγη: capital.gr
Επιπροσθέτως, μετά την άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπεγράφη από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, απόφαση που αφορά στην καταβολή της ενίσχυσης 1.798.493,42 ευρώ προς 926 δικαιούχους της δράσης "Κινούμαι Ηλεκτρικά - β' κύκλος".
Η προβλεπόμενη πληρωμή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου 2023.
Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες δόθηκαν επιδοτήσεις ύψους 1.283.920,84 ευρώ, σε 676 δικαιούχους του προγράμματος "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2".
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 13:14 | Η κατάσταση της αίτησης άλλαξε σε Ολοκληρωμένη Αίτηση |
Μάλλον είμαι στην επόμενη φουρνιά. Υπομονή.
Δώρο Χριστουγέννων.
ποσο καιρο μετα την αγορα η πληρωμηΥπάρχει μήνυμα από αξιολογητή:
Η κατάσταση της αίτησής σας με αριθμό:29897-20221026 και στοιχεία χρήστη:
Όνομα: ΣΤΕΡΓΙΟΣ
Επίθετο: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΦΜ: 000000000
έχει αλλάξει, σύμφωνα με την υπ' αριθμόν αποφαση ΥΠΥΠΕΝ/ΔΟΙΚΔ/118107/9921/14-11-2023:
Από: Αίτηση προς πληρωμή
Σε: Πληρωμή από ΔΙΑΣ
ποσο καιρο μετα την αγορα η πληρωμηΚΑΛΑ ΝΕΑ κυριοι!
Πηγη: capital.gr
Επιπροσθέτως, μετά την άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπεγράφη από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, απόφαση που αφορά στην καταβολή της ενίσχυσης 1.798.493,42 ευρώ προς 926 δικαιούχους της δράσης "Κινούμαι Ηλεκτρικά - β' κύκλος".
Η προβλεπόμενη πληρωμή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου 2023.
Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες δόθηκαν επιδοτήσεις ύψους 1.283.920,84 ευρώ, σε 676 δικαιούχους του προγράμματος "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2".