- Reaction score
- 5.863
Ναι Δημητρη! Με γαλα!!Με γάλα;![]()
Ολα τα καινουργια ανοξειδοτα κατσαρολικα η μητερα μου προτου τα βαλει σε χρηση τα εβραζε σε γαλα ωστε να φυγει η μυρωδια του μεταλλου,και τα ξεπλενε με χλιαρο νερο.
Ναι Δημητρη! Με γαλα!!Με γάλα;![]()
Ας το μεταφρασει καποιος!! Δεν ξερουμε ολοι Αγγλικα...Το άρθρο δεν θα το σχολιάσει κανείς?![]()
Το άρθρο δεν θα το σχολιάσει κανείς?![]()
Γιατί λέει κάτι κακό το άρθρο για τους ατμιστές;Το άρθρο δεν θα το σχολιάσει κανείς?![]()
Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα της μελέτης: η χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου θα πρέπει να απαγορεύεται εκεί όπου απαγορεύεται και το συμβατικό, η δε διαφήμισή του θα πρέπει να υποβάλλεται στους ίδιους περιορισμούς.They concluded that e-cigarettes should be prohibited wherever tobacco cigarettes are prohibited and should be subject to the same marketing restrictions as conventional cigarettes.
Πρέπει να πειραματιστείς Γιάννη.Σε 2,5 τρυπανακι ποσες σπειρες να κανω?
Από πριν αρχίσω το άτμισμα, έκανα max 6-7 τσιγάρα ημερησίως.Τώρα καπνίζεις τσιγάρο ή τίποτα Goj;
Κι' εγώ έτσι ήμανε.Δεν ξερω αν βλαπτουμε τον οργανισμο μας με το Η.Τ,αλλα εγω βλεπω μεγαλη διαφορα.
Δεν λαχανιαζω οταν περπαταω η ανεβαινω σκαλες.
Δεν φτυνω σαν 80 χρονων.
Δεν βρομαει το στομα μου,και δεν ειναι παπουτσι το πρωι.
Κοιμαμαι πολυ καλυτερα το βραδυ.
δεν ξέρω για το 30αρι nichrome,δεν έχεις κάποιο Mod που να διαβάζει αντίσταση?πόσα ohm θέλεις?Kαλησπερα!
Σημερα παρελαβα τον russian,πηγα και πηρα οργανικο βαμβακι,και 30αρι Nichorome.
Θα τον βαλω να βρασει με γαλα. Τα oring να τα βγαλω,η δεν υπαρχει προβλημα?
Αρχικα θα το δουλεψω με το nemesis και μπαταρια ΕΗ 18650 ΙΜR 2000mah. Σε 2,5 τρυπανακι ποσες σπειρες να κανω?
το έχω σκεφτεί κ έχω διαβάσει όσες έρευνες έχω βρεί πριν καν το ξεκινήσω,όσες είχαν hard facts δηλαδή,έστω ποιά υγρά τέσταραν,τα ονόματα κάτι τέλος πάντων αντί για γενικόλογα.Έχετε σκεφθεί ότι όντως μπορεί να μην είναι αθώο?
Εώς και επικίνδυνο ίσως?
Υποστηρίζω κι' εγώ την χρήση του, και είμαι και ο ίδιος fanboy του Η.Τ., αλλά... το έχετε σκεφθεί?
Το άρθρο μιλάει γενικώς ότι είναι επικίνδυνο. Και για τους ατμίζοντες και για τους παθητικούς του Η.Τ.
Δεν ξέρω αν το άρθρο είναι από ανεξάρτητη εντελώς έρευνα ή υποκινείται από πίσω ή όποια άλλη θεωρία συνομωσίας anyway, αλλά δεν σκέπτεστε αραιά και πού, ΜΠΑΣ και βλάπτετε/ουμε σοβαρά την υγειά μας με τα μαρτζαφλάρια?