Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
15.546
δεν ειναι καλος....προσοχη !!! :D
Καταλαβαίνω ότι κάνεις πλάκα... με ανησυχεί οτι ξέχασες να βάλεις πολλές φατσούλες σε όλες τις προτάσεις (δεν πιστεύω να μίλαγες σοβαρά?) σε αυτά που έγραφες...:rolleyes:
τι πσυχη εχουν 16 ευρω που κανει βρε ......εχεις πετακσει τοσα :roflmao:
[DOUBLEPOST=1493742092][/DOUBLEPOST]
Βατ λέει αυτός στο βίντεο, όχι βολτ! Χαχαχαχαχα
γιατρος ειναι τι περιμενες ! :laugh:

Reaction score
15.546
τι λες μ@ρη...

κανω 6-7 ml με 8mg ...ειμαι σταθερος στα ml και κατεβασα την mg απο 12..;)

το ΣΚ αντε 10ml την μερα...εκτος αν πιω ...ανεβαινει η θερμοκρασια και τα ml :laugh:

βασικο ...μονο dripper ετσι ...τα rta στο παταρι εδω και 2 βδομαδες :party:
αν τελει καποιος smok tfv4 και cthulhu v3 (αυτα εμειναν) εδω ειμαι...
....ααααα εχω και τον wismec theorem οποιος τελει :D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.936
αυτα να τα βλεπεις εσυ Βασιλακη που κανεις λιγη νικοτινη και πολλα ml :D

ακομα και η μηδενικη mg ειναι λαθος αν υπαρχει καταναλωση...τακους rose ; :p
Δεν σ ακούω, πάρε το μηδέν.:tongue:
Με μηδέν mg, 10watt και λιγότερα από 3 ml την ημέρα, υπάρχει κάτι να ακούσω;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.118
Γρρρ... :D

Reaction score
15.546
Δεν σ ακούω, πάρε το μηδέν.:tongue:
Με μηδέν mg, 10watt και λιγότερα από 3 ml την ημέρα, υπάρχει κάτι να ακούσω;

και βεβαια ...

πετα την μ@λ@κια απο το στομα σου και τα χερια σου....;)

τα provari να τα δωσεις στον ΜΗ
κανει συλλογη απο δονητες :roflmao:

Reaction score
8.905
Κεφάλα, δεν ξέρω εάν το έχεις πάρει χαμπάρι...:oops: κανείς δεν γελάει πλέον με τα αστεία σου...:cautious:

γελάνε μόνο όταν γράφεις κάτι στα σοβαρά... :rolleyes: :laugh: :laugh: :laugh:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Εξαιρετικο το Νανακι...πανευκολο στο στησιμο ,ανετο άτμισμα ,δροσερό ,στα γουστα μου :)

IMG_20170503_132915.jpg

10 wraps spaced ,Ø 3,5 mm ,316 SS 26AWG , ~ 0,9Ω ,30 W........1/2 ανοικτός αέρας

Last edited:

Reaction score
15.546
Μάλλον δεν ειμαι έτοιμος. Μου φτάνει που το άτμισμα με κρατάει μακρυά από το κάπνισμα. ;)
αν δεν εισαι ετοιμος εσυ φαντασου σε πιο σταδιο ειμαστε εμεις...:party:

Πόσο το μαλλί;
1/5 το κάνεις;
80/20 δηλαδή;
300ml 48mg pg 50 ευρα

εχω για εναν μηνα....κανουμε 2ατομα..
ειχα κανει vg/pg 60/40

τωρα λεω να το κανω 70/30 που ειναι αυτο που μαρεσει πιο πολυ..

κανω 900ml και περναω 2 μηνες.

Reaction score
36
Εξαιρετικο το Νανακι...πανευκολο στο στησιμο ,ανετο άτμισμα ,δροσερό ,στα γουστα μου :)

View attachment 74053

10 wraps spaced ,Ø 3,5 mm ,316 SS 26AWG , ~ 0,9Ω ,30 W........1/2 ανοικτός αέρας
Και να ρωτήσω να μαθαίνω,γιατί όχι χαμηλότερη αντίσταση άρα και λιγότερες σπείρες ώστε να δουλέψει και πιο άνετα το mod;

Ερώτηση 2η τις ανοιχτές και λογικά ομοιόμορφες σπείρες με βίδα ή με το χέρι;

Και ερώτηση 3η,το καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες έχουμε κανα τιπ να προσέξουμε;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
1) Οσο χαμηλώνει η αντισταση αυξάνονται οι απαιτησεις από το μοντακι(δεν ηθελα να πετάξω συρμα και έστριβα μεχρι να τελειώσει :p )

2)Με οτι σε βολέψει εκεινη την στιγμή

3)Το καλοκαιρι τσιγάρο για να μην γεμίζουν τα μοντακια αμμο στην παραλία :beach::smoke:

Reaction score
36
1) Οσο χαμηλώνει η αντισταση αυξάνονται οι απαιτησεις από το μοντακι(δεν ηθελα να πετάξω συρμα και έστριβα μεχρι να τελειώσει :p )

2)Με οτι σε βολέψει εκεινη την στιγμή

3)Το καλοκαιρι τσιγάρο για να μην γεμίζουν τα μοντακια αμμο στην παραλία :beach::smoke:
στο 1) Με βάση τον steam engine όπως έχεις το σεταπ σου δλδ 0,9 ωμ για να έχεις τζούρα στα 170 mW/mm² heat flux χρειάζεσαι 33w 5.5v.
Αν πχ ρίξεις την αντίσταση στα 0.6 ohm τότε για να παράξεις 170 mW/mm² heat flux όπως το προτιμάς χρειάζεσαι 3.63 V 6.06 A 22W αντι των 5.45V 6.06A 33W.

Πως επιβαρύνεται πιο πολύ η μπαταρία;ή ψάχνω ψύλλους στα άχυρα ή κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά.ΤΟ heat flux φταίει σχώραμε αν σε πρήζω;

Το 3 το σκέφτομαι μάλλον θα τσιμπήσω κανα aio για τις ώρες του μπανιου :(

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.987
Έκανα στον maze μία αντίσταση 4 σπείρες με διάμετρο πηνίου 3χιλ με σύρμα caterpillar track wire kanthal A1 (28ga*4 + 30ga) της geek vape, που μου βγήκε 0,4-0,41 ωμ και δείχνει να παίζει υπέροχα στα 3 βολτ! (22,6 βατ)

Είναι σωστό αυτό; Τόσο χαμηλή τάση;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.987
Πως επιβαρύνεται πιο πολύ η μπαταρία;
Από τα αυξημένα αμπέρ.

Οι μπαταρίες δε τραβάνε κάποιο άλλο ζόρι, πέραν των αμπέρ.

Όσο πέφτουν τα ωμ, αυξάνουν τα αμπέρ (για το ίδιο βαταζ προφανώς).

Αυτό βεβαίως είναι πολύ γενικό, και δε λαμβάνει υπόψιν του άλλες παραμέτρους, πράγμα που προφανώς σημαίνει ότι αναλόγως των διαφόρων συρμάτων και πηνίων που μπορείς να υλοποιήσεις, είναι δυνατόν να επιτύχεις χαμηλότερη τιμή ωμικής αντίστασης που να απαιτεί και λιγότερα αμπέρ.

Η τυπική απόδειξη της παραδοχής ότι στα λιγότερα ωμ έχεις περισσότερα αμπέρ, βγαίνει συγκρίνοντας δύο ίδιας κατασκευής σύρματα (αλλά διαφορετικής διατομής) με τα οποία θα φτιάξεις δύο ίδιας διαμέτρου πηνία με ίδιο αριθμό σπειρών. Το πηνίο με το πιο μεγάλης διατομής σύρμα θα έχει χαμηλότερη ωμική αντίσταση, υψηλότερη θερμοχωρητικότητα και αυξημένες απαιτήσεις σε αμπέρ.

Σωστά;

Reaction score
36
Έκανα στον maze μία αντίσταση 4 σπείρες με διάμετρο πηνίου 3χιλ με σύρμα caterpillar track wire kanthal A1 (28ga*4 + 30ga) της geek vape, που μου βγήκε 0,4-0,41 ωμ και δείχνει να παίζει υπέροχα στα 3 βολτ! (22,6 βατ)

Είναι σωστό αυτό; Τόσο χαμηλή τάση;
Να κάτι τέτοιες απορίες έχω κ γω,μάλλον οφείλεται στις απαιτήσεις μας και πως τον ατμό δεν τον θέλουμε καφτό με συνέπεια παρόλο την χμηλή αντίσταση να φτάνουμε στο επιθυμητό άτμισμα με λίγα βατ κ βολτ όπου ειν και καλό για τα όρια κ ζωή της μπαταρίας μας.
[DOUBLEPOST=1493902105][/DOUBLEPOST]
Από τα αυξημένα αμπέρ.

Οι μπαταρίες δε τραβάνε κάποιο άλλο ζόρι, πέραν των αμπέρ.

Όσο πέφτουν τα ωμ, αυξάνουν τα αμπέρ (για το ίδιο βαταζ προφανώς).

Αυτό βεβαίως είναι πολύ γενικό, και δε λαμβάνει υπόψιν του άλλες παραμέτρους, πράγμα που προφανώς σημαίνει ότι αναλόγως των διαφόρων συρμάτων και πηνίων που μπορείς να υλοποιήσεις, είναι δυνατόν να επιτύχεις χαμηλότερη τιμή ωμικής αντίστασης που να απαιτεί και λιγότερα αμπέρ.

Η τυπική απόδειξη της παραδοχής ότι στα λιγότερα ωμ έχεις περισσότερα αμπέρ, βγαίνει συγκρίνοντας δύο ίδιας κατασκευής σύρματα (αλλά διαφορετικής διατομής) με τα οποία θα φτιάξεις δύο ίδιας διαμέτρου πηνία με ίδιο αριθμό σπειρών. Το πηνίο με το πιο μεγάλης διατομής σύρμα θα έχει χαμηλότερη ωμική αντίσταση, υψηλότερη θερμοχωρητικότητα και αυξημένες απαιτήσεις σε αμπέρ.

Σωστά;
Μα στο παράδειγμα που ανέφερα και περιέγραψα σύμφωνα με το σετάπ του Μάνου τα αμπερ ειν ίδια με βάση πάντα την ίδια τιμή heat flux!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.121
Members
38.412
Νεότερο μέλος
sitherion