- Reaction score
- 84.159
Και η Βαλεντίνα ίδια περίπου παίζει με το 804 μέχρι τα 300Hz. Δείτε τις κορυφές και τις χαράδρες.JansZen Valentina P8
Το δωμάτιο επιβάλλεται στο ηχείο.
Πάνω από τα 300Hz, το καθένα παίρνει το δρόμο του.
Και η Βαλεντίνα ίδια περίπου παίζει με το 804 μέχρι τα 300Hz. Δείτε τις κορυφές και τις χαράδρες.JansZen Valentina P8
Δεν νομίζω ότι φταίει αυτό.Ομοαξονική αρχιτεκτονική δεν μου θέλατε;;;
Είναι γνωστό, πάντως, ότι τα πλάναρς έχουν πολύ περιορισμένο MLP.JansZen Valentina P8 loudspeaker
Αυτό που ΄΄φταίει΄΄είναι ότι ακολουθείται κλασική τεχνική χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα για ομαλότερη προσαρμογή της μονάδας υψηλών στον θόλο από το mid-woofer το οποίο είναι κυρίως ... woofer με ό,τι όλα αυτά σημαίνουν για τη ζώνη του κρος.Δεν νομίζω ότι φταίει αυτό.
Αυτή ήταν και δική μου πρώτη σκέψη, αναρτήθηκε όμως στο παρόν νήμα όχι μόνο για την έντονη ανισορροπία στις off-axis και ούτε μόνο για την καχεκτικότητα κάτω από τα 100 Hz μολονότι είναι δηλωμένο με κατώτερο όριο απόκρισης 38 Hz υπό περιθώριο - 3dB αλλά για την παρακάτω βηματική απόκριση που δείχνει ότι το κρος αφήνεται στην...αδιαθεσία των υλικών του :Όσο πάει και βελτιώνεται αυτή η σειρά κομοδίνων!
Ξύλινα να 'ναι κι ας είναι και πλυντήρια μαρή..Ξύλινα πλυντήρια.
Άντε και χάρτινα του χρόνου, ή έστω πέτσινα.
Μετά τσινάνε μερικοί μερικοί, όταν τους λέω πως μια ηχομπαρα ακόμα και της σαμσουνγκ (για να μη πω της Sennheiser που είναι ακριβότερη) θα παίζει καλύτερα.
Ξύλινα πλυντήρια.
Άντε και χάρτινα του χρόνου, ή έστω πέτσινα.
Μετά τσινάνε μερικοί μερικοί, όταν τους λέω πως μια ηχομπαρα ακόμα και της σαμσουνγκ (για να μη πω της Sennheiser που είναι ακριβότερη) θα παίζει καλύτερα.
Αναμένω από μια καλή ηχομπάρα να έπαιζε ομαλότερα από πολλά περίφημα κατά τα άλλα μοντέλα ηχείων... Κατά τη γνώμη μου αυτό θα έπρεπε ν'αναζητά ως εκκίνηση κάθε νεοεισερχόμενος στο χόμπι αντί τους ΄΄λαγούς με πετραχήλια΄΄ που αρκετοί από εμάς τους πωρωμένους εξακολουθούμε να ψάχνουμε...Ξύλινα να 'ναι κι ας είναι και πλυντήρια μαρή..
Έχουμε γεμίσει πλαστικά θάλασσες και ακτές..
Οι ηχομπάρες είναι για τους γιάπηδες..
Μια χαρά είναι μωρέ και οι ηχομπάρες και τα Sonos και ότι εύκολα τοποθετήσιμο, διαχειρίσιμο και με καλές επιδόσεις μοντέρνο βγαίνει..Αναμένω από μια καλή ηχομπάρα να έπαιζε ομαλότερα από πολλά περίφημα κατά τα άλλα μοντέλα ηχείων... Κατά τη γνώμη μου αυτό θα έπρεπε ν'αναζητά ως εκκίνηση κάθε νεοεισερχόμενος στο χόμπι αντί τους ΄΄λαγούς με πετραχήλια΄΄ που αρκετοί από εμάς τους πωρωμένους εξακολουθούμε να ψάχνουμε...
Παρομοίως, γράφω με πλακατζίδικη διάθεση, απεχθάνομαι πλαστικά και ακόμα περισσότερο τα...μικροπλαστικά.Μια χαρά είναι μωρέ και οι ηχομπάρες και τα Sonos και ότι εύκολα τοποθετήσιμο, διαχειρίσιμο και με καλές επιδόσεις μοντέρνο βγαίνει..
Πλάκα κάνω..
Μια αντιπάθεια στα πλαστικά την έχω όμως, δεν το αρνούμαι (εκτός των Yamaha που είναι μούρλια κι έτσι.. )
Στραντιβαράτε και ας... κλαίνε. Δουλειά των αντιπροσώπων είναι το επιχειρείν και το δέλεαρ με σιροπιαστά για την εκάστοτε μερίδα κοινού στοιχεία. Καθήκον των καταναλωτών να λαμβάνουν υπόψιν και διάφορα... χειροπιαστά πριν την εκταμίευση χρημάτων...Επί τη ευκαιρία σε Σουηδία και Φινλανδία οι αρχές συνιστούν στο κοινό ενόψει ενδεχόμενων κρίσεων να κρατάνε διαθέσιμο... κασέρι αντί ηλεκτρονικών κεφαλαίων. Αναρωτιέται κανείς βεβαίως πόσο χρήσιμα θα ήταν και τα συνήθη μετρητά σε περίπτωση παγκόσμιας κρίσης... Ίσως οι χρυσές λίρες,πολύτιμοι λίθοι και διάφορα... υπερπολύτιμα ηχεία, οπότε ας σπεύσουν οι ενδιαφερόμενοι.Κάποιες άλλες εποχές και ενδεχομένως και σε διαφορετικά μέσα ενημέρωσης, θα έπεφταν τηλέφωνα από τους αντιπροσώπους για να διαφυλάξουν την πραμάτεια τους.
Εδώ μέσα δεν τολμούν να γράψουν ούτε οι αντιπρόσωποι ούτε τα παπαγαλάκια τους , ώστε να υπάρχει και ο αντίλογος.
Κι αν τους ρωτήσεις για ποιο λόγο δεν αντιδρούν, θα σου απαντήσουν ότι εκείνοι που τα κατηγορούν είναι άσχετοι με το Hi-End και κατηγορούν οτιδήποτε αξιόλογο κυκλοφορεί και δεν μπορούν να το αποκτήσουν. Τοποθετούν στην ίδια κατηγορία ποιότητας ήχου ένα βιολί που θα βρουν στο Amazon με $70 με ένα βιολί Stradivarius των $10 εκατομμυρίων.
Μου έχει συμβεί να ακούσω τέτοιου είδους σχόλια από αντιπροσώπους που κοροϊδεύουν τον κόσμο για το δικό τους οικονομικό συμφέρον.
Εδώ μέσα καλό είναι να μπει και να διαβάσει κανένας καλός ψυχίατρος, μπας και βοηθηθεί κανένας συμπολίτης μας.Εδώ μέσα δεν τολμούν να γράψουν ούτε οι αντιπρόσωποι ούτε τα παπαγαλάκια τους , ώστε να υπάρχει και ο αντίλογος.
Είναι να μη μπλέκει μια κατάσταση μη αναστρέψιμη με επιχειρηματολογία μη...ανατρέψιμη.Εδώ μέσα καλό είναι να μπει και να διαβάσει κανένας καλός ψυχίατρος, μπας και βοηθηθεί κανένας συμπολίτης μας.
… αν και απ οτι βλέπω, σε πολλές περιπτώσεις η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη