- Reaction score
- 5.431
Καλά υπάρχουν και άλλα! Σαν παράδειγμα το έφερα αφού είναι το πλέον συχνά αναφερόμενο!Κάποτε πρέπει να αξιολογηθηθούν αν και πόσο αξιόπιστες είναι οι μετρήσεις κάποιων "αντικειμενικών" sites σαν το ASR.
Καλά υπάρχουν και άλλα! Σαν παράδειγμα το έφερα αφού είναι το πλέον συχνά αναφερόμενο!Κάποτε πρέπει να αξιολογηθηθούν αν και πόσο αξιόπιστες είναι οι μετρήσεις κάποιων "αντικειμενικών" sites σαν το ASR.
Ενα διαβασμα εστω και γρηγορο στα pdf της klippel σου δινουν νακαταλαβεις αρκετα πραγματα για την χρηση των μετρησεωνΚάποτε πρέπει να αξιολογηθηθούν αν και πόσο αξιόπιστες είναι οι μετρήσεις κάποιων "αντικειμενικών" sites σαν το ASR.
Μήπως εννοείς το Dovedale;Μήπως θα ήταν καλή ιδέα να προτείνονταν και κάποιες ιδέες πόσο θα μπορούσε να διορθωθεί ένα άσωτο ηχείο με την εφαρμογή μιας ψηφιακής ισοστάθμισης? π.χ. από τα τελευταία μόνο posts το super linton με μια οδήγηση από δύο eigentakt monoblock και ένα προ πχ shd με dirac και 2 sub του χιλιάρικου, τι θα προσέφερε στον χρήστη του?
Σωστά,Τυχερός είσαι διότι αγορασες τα συγκεκριμένα ηχεία και γκίνιας εγώ γιατί δεν διέθετα τα μετρητά εγκαίρως ώστε να σε προλάβω.Και όταν μπορώ να αγοράσω αυτό που θέλω,καμμία καμπύλη δε μπορεί να μ' αποτρέψει!
Πραγματικά είμαι τυχερός. Δεν ξέρω τι λένε οι μετρήσεις κλπ, εγώ βλέπω ένα ηχείο το οποίο δεν διαφέρει σε ηχητικό αποτέλεσμα σε τίποτα από αυτά που ακούω στις σχετικές εκθέσεις ήχου ακριβών μηχανημάτων.Τυχερός είσαι διότι αγορασες τα συγκεκριμένα ηχεία και γκίνιας εγώ γιατί δεν διέθετα τα μετρητά εγκαίρως ώστε να σε προλάβω.Και όταν μπορώ να αγοράσω αυτό που θέλω,καμμία καμπύλη δε μπορεί να μ' αποτρέψει!
Δεν αναφέρθηκα μόνο σε αυτές. Έχω διαβάσει πολλάκις να αμφισβητούνται αυτά τα reviews. Για τις ακουστικές εντυπώσεις δεν θα αναφερθώ μιας και υπόκεινται σε υποκειμενικά κριτήρια.Ενα διαβασμα εστω και γρηγορο στα pdf της klippel σου δινουν νακαταλαβεις αρκετα πραγματα για την χρηση των μετρησεων
Η τονισμένη παρατήρηση θα μπορούσε να εκληφθεί και ως παράγων... ανησυχητικός....
Πραγματικά είμαι τυχερός. Δεν ξέρω τι λένε οι μετρήσεις κλπ, εγώ βλέπω ένα ηχείο το οποίο δεν διαφέρει σε ηχητικό αποτέλεσμα σε τίποτα από αυτά που ακούω στις σχετικές εκθέσεις ήχου ακριβών μηχανημάτων.
Ήχος δηλαδή εντυπωσιακός, με λεπτομέρεια, πραγματικά καλό χαμηλό, χωρίς την ανάγκη subs κλπ.
Δοκίμασα με τον yamaha αλλά και τον pro, subs (2) με αποκοπή στα 80 και έκρινα ότι ...δεν!
Έτσι στον pro παίζουν μόνα, και στον Yamaha σαν Large.
Ενω χαιρεσαι για τα ηχεια σου, φοβασαι μη τα δεις σε αυτο το νημα και απογοητευτεις.
Υπάρχει λύση.Ναι, ναι, μετά κόβεται η χαρά μαχαίρι..
Σταματάτε ωρέ έχω πνιγεί..
Ε τώρα τα αγοράσαμε, να αρχίσουμε τις κλάψες δηλαδή, αφήστε με να αισθάνομαι έτσι όπως αισθάνομαι...Η τονισμένη παρατήρηση θα μπορούσε να εκληφθεί και ως παράγων... ανησυχητικός.