- Reaction score
- 596
για μουσικούλα στο σπίτι μιλάμε, γνωρίζω από liveΟ φουλ αντίκτυπος της μποτιας σε λαιβ, φτάνει τα 135 ντεσιμπέλ..
για μουσικούλα στο σπίτι μιλάμε, γνωρίζω από liveΟ φουλ αντίκτυπος της μποτιας σε λαιβ, φτάνει τα 135 ντεσιμπέλ..
Συγγμωμη για το off topicΔεν διαφωνώ εγώ, αλλά ο γείτονας θα διαφωνήσει σίγουρα .
Τώρα για την καμπύλη...
Υπόψιν ότι σκέφτομαι να ανεβάσω κατά 3db την ένταση των sub.
Ναι, οκ, δεν έχουν νόημα όλα αυτά.για μουσικούλα στο σπίτι μιλάμε, γνωρίζω από live
Κάντα 5Τώρα για την καμπύλη...
Δική μου πρόταση με βάση την ανωτέρω παράσταση και...Δεσποινόραμα είναι η εξής:Δεν διαφωνώ εγώ, αλλά ο γείτονας θα διαφωνήσει σίγουρα .
Τώρα για την καμπύλη...
Η μποτιά είναι στα 70-90Hz. Ευκολάκι.Στη μποτιά έχει 119-120db στο 1 μέτρο.
Πιο σημαντικό είναι ότι πλησιάζεις απειλητικά να ακούσεις νορμάλ για πρώτη φορά με αυτά τα ηχεία.Το σημαντικό για εμένα είναι ότι μαθαίνω...
Να θυμίσω ότι ακόμη πριν έρθουν και μετά από μήνες μετρήσεων και μετακινήσεων, κατέληξα στην τοποθέτηση που είχαν προτείνει εξ αρχής από την εταιρία (το είχα ξεχάσει εντελώς αυτό το μήνυμα).H απάντηση της Arendal ήταν η αναμενόμενη..." You can of course place both subwoofers in the front left and right corners, or next to your main speakers. An even better option would be to place one subwoofer in the front left or right corner, and the 2nd behind the sofa/main listening position. This will give a smoother frequency response throughout the room, and give more even bass at all seats".
...
Για τον δικο σου χωρο. Την θεση ακροασης... το συστημα σου δοκιμασε αυτον για reference.Καταλαβαίνω ότι ένα reference σύστημα με δυνατότητα αναπαραγωγής προγράμματος με reference στάθμες θέλει ..........
Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί με τον Thierry και ενδεχομένως να συνεργαστούμε και τώρα. Απλά προσπαθώ να μάθω κάποια πράγματα και να το φέρω όσο πιο κοντά μπορώ και να γίνουν οι μικρότερες διορθώσεις.Για τον δικο σου χωρο. Την θεση ακροασης... το συστημα σου δοκιμασε αυτον για reference.
Στειλε του μετρησεις (9) και θα σου επιστρεψει 2-3 μουσικα δειγματα που θα εχει εφαρμοσει την διορθωση του. Παιξε μετα με το dirac κατηφορες και ανηφορες.
Σημαντική υποχώρηση στου 100 κύκλους. To cross 80Hz 4th order για ηχεία και sub no smoothening. Στην μπλε είναι τα ηχεία full range χωρίς cross και τα sub cross 80Hzμονα τους τα ηχεια και τα δυο μαζι πως παιζουν τωρα ;
Μπορείς να βάλεις smoothing 1/6 οκτάβας για να φανεί πόσο ενοχλητική αναμένεται να είναι η υποχώρηση...Σημαντική υποχώρηση στου 100 κύκλους. To cross 80Hz 4th order για ηχεία και sub no smoothening. Στην μπλε είναι τα ηχεία full range χωρίς cross και τα sub cross 80Hz
Παραθέτω επίσης και RTE με τα ηχεία cross 80Hz.