- Reaction score
- 6
:111:
Το οποίον και εδώ που τα λέμε δηλαδή, κάνει και αναλογικοποίηση της ψηφιακότητας... :604:... Αφού δεν ακούει από βινύλιο.
....άσε που μπορεί να είναι κομμουνιστής και να μην πατάει το πόδι του στην εκκλησία !!!Ρε παιδιά, τί respect μου λέτε τώρα! Ο άνθρωπος δεν ξέρει τί λέει! Αφού δεν ακούει από βινύλιο. Μόνο κάτι αρθρίδια γράφει τσάτρα πάτρα, και να βλέπει βιντεάκια στο γιουτχιούμπ. .....
εξαρτάται. χρειάζεται να έχεις ζωντανές ακουστικές εμπειρίες.Το οποίον και εδώ που τα λέμε δηλαδή, κάνει και αναλογικοποίηση της ψηφιακότητας... :604:
Μη τραβήξω τις κοτσίδες μου τώρα! :604:
Τράβα τες. (τις ενέσεις σου) Λ.Σ.
...
Οταν ημασταν μικροι τι εμπειριες ειχαμε με το audio πριν ασχοληθουμε με αυτο το...μικροβιο.?
Αυτό μήπως ψάχνεις;To JVC MF-33 δεν το βρίσκω πουθενά στο internet.... :110:
Τώρα κατάλαβα γιατί ο τρόπος γραφής σου μου θύμιζε κατιτίς, κύριε Χρήστο .... :125:... Ολα τα copy-paste (σχέσιν έχοντα με την αναπαραγωγή του ήχου) όσο επιστημονικοφανή και από οποιαδήποτε πανεπιστήμια και αν είναι, μπορεί κάποιος να τα αξιολογει και να τα κριτικάρει, αφού ο ίδιος έχει υποστεί ζωντανές ηχητικές εμπειρίες, εχει ακούσει πολλά ηχητικά συστήματα σε διαφορετικούς χώρους και τελικά έχει χτίσει Ο ΙΔΙΟΣ ένα ηχητικό σύστημα το οποίο τον ικανοποιεί... (αυτά για τον κο Κόγια)