- Reaction score
- 88.226
Ναι καλό είναι να κατέβει λίγο η αντήχηση.
Δεν έβαλα τίποτα , έφυγα λόγω δουλειάς σε νησί και τα άφησα έτσι.Αυτά που σκεφτόσουν να βάλεις; Που κατέληξες;
Δεν ξέρω, πάντως είναι αποτέλεσμα του Dirac. Και δεν νομίζω να ακούγεται άσχημα.. Η τρύπα στο spectro λύνεται με άλλη τοποθέτηση των κυρίως;
Να κατεβάσεις το RT ομοιόμορφα, δηλαδή λιγότερο κατέβασμα στα υψηλά όπου ήδη υπάρχει κατηφόρα στο RT.Το θέμα είναι σε τι συχνότητες πρέπει να επικεντρωθώ
'ελα να σου δωσω knauf με τοσο που εχω κάνω ηχομονωση στη μιση ΓαζαΔεν ξέρω, πάντως είναι αποτέλεσμα του Dirac. Και δεν νομίζω να ακούγεται άσχημα.
Να κατεβάσεις το RT ομοιόμορφα, δηλαδή λιγότερο κατέβασμα στα υψηλά όπου ήδη υπάρχει κατηφόρα στο RT.
Άρα κάτι χοντρό.
Πολύ χαμηλή στάθμη για εκτίμηση παραμορφώσεων.Τελειώνω με τις παραμορφώσεις, χωρίς και με Dirac αρχικά με μέτρηση στο 1μ από το ηχείο 75db.
Δεν θέλω τόση μεγάλη επιφάνεια μαυρίλας στο σαλόνι, ούτε τόσο φως στα μάτια. Επίσης έχω συνηθίσει στις 100+ ίντσες, 85" σε σχέση με τις 112 θα μου φανεί κάπως.Παίζει η αγορά 85 ιντσών τηλεόρασης;
Την είδα , αλλά από 112" στις 92 " δεν είναι μεγάλη υποβάθμιση ;Πωλείται μια Stewart 92" tensioned στις αγγελίες.
Είναι, αλλά δεν υπάρχει άλλη σοβαρή επιλογή.Την είδα , αλλά από 112" στις 92 " δεν είναι μεγάλη υποβάθμιση ;
Βάζεις πιό κοντά τον καναπέ κι είσαι τζετ.
Ίσως κρεμαστεί από το ταβάνι, να έρθει η οθόνη πιο μπροστά και να μείνει ο καναπές στη θέση του.Είναι, αλλά δεν υπάρχει άλλη σοβαρή επιλογή
Είναι μεγάλη η διαφορά στις ιντσες όντως αλλά εγώ σε σαλόνι μόνο τηλεόραση θα έβαζα.Δεν θέλω τόση μεγάλη επιφάνεια μαυρίλας στο σαλόνι, ούτε τόσο φως στα μάτια. Επίσης έχω συνηθίσει στις 100+ ίντσες, 85" σε σχέση με τις 112 θα μου φανεί κάπως.
Την είδα , αλλά από 112" στις 92 " δεν είναι μεγάλη υποβάθμιση ;