- Reaction score
- 18.598
Για σκυλιά είναι αυτά ; Καλά πες του. Να δοκιμάσουνε όπως στο βίντεο στην πράξη να δείς που κατάλαβαιναν οι άνθρωποι. (καμιά τριανταριά).
Ναι ; Επιστήμη ; Για βάλε το .pdf να το μελετήσω. Έτσι είναι η επιστήμη , πετάμε μια φωτό απόσπασμα ;Δεν συμφωνώ με αυτά που λες.
Στην πράξη, εγώ μπορώ να ακούω στο σεταπ μου παραμορφώσεις όπως έδειξα, όπως έδειξαν κι άλλα παιδιά, και συ, λόγω λαμπατου ενισχυτή, προφανώς δε μπορείς να τα ακούσεις, και το ρίχνεις στο σορολοπ.
Καλά το φαντάστηκα (ή μάλλον ακόμη χειρότερο απο ότι περίμενα) .... ΕπιστήμηΈχει γίνει και blind test.
INTERNET BLIND TEST: Is high Harmonic Distortion in music audible? (plus Pet Shop Boys' newest, HRA needs HDR)
A blog for audiophiles about more objective topics. Measurements of audio gear. Reasonable, realistic, no snakeoil assessment of sound, and equipment.archimago.blogspot.com
Τα αποτελέσματα
BLIND TEST RESULTS Part I: "Is high Harmonic Distortion in music audible?" Procedures & Settings
A blog for audiophiles about more objective topics. Measurements of audio gear. Reasonable, realistic, no snakeoil assessment of sound, and equipment.archimago.blogspot.com
BLIND TEST RESULTS Part II: "Is high Harmonic Distortion in music audible?" Respondent Results
Τα έχουμε ξαναπαρουσιάσει όλα αυτά..
Φτάνει.
Χατήρια δε χαλάω.Για βάλε το .pdf να το μελετήσω
Ναι, να το διαβάσεις όλο το προηγούμενο.θα το διαβάσω όμως.
Ε, αφου μου ξέφυγε τόσο σημαντική δημοσιευση εδω και δέκα χρόνια .... τι ελπίδα να έχω να καταλάβω ; Μηπως έχουν βγεί και καινούργιες για το θέμα ; Βάλε τες και αυτές. Απο μια εργασία μόνο θα βγάλουμε συμπέρασματα ; Δε λέει. Δεν είναι επιστημονικό.Χατήρια δε χαλάω.
Coding High Quality Digital Audio, J. ROBERT STUART
AES Journal Forum » Coding for High-Resolution Audio Systems
The AES Forum is where our members get to interact with each other in between conferences and section meetings.secure.aes.org
Φόρτωση…
www.semanticscholar.org
Ναι, να το διαβάσεις όλο το προηγούμενο.
Πρέπει να είναι μια 10-ετια που το έχουμε ανεβάσει και σχολιάσει εκτενώς εκείνο το blind test, με δυσάρεστα αποτελέσματα για μουσικούς και μαστεραδες.
Υπάρχει,είναι δικό μας παιδί και ζει κοντά στη θάλασσα.Βεβαια,έχει την κακή συνήθεια να προ(σ)καλεί τους αντιρρησιες προς απόδειξη των ισχυρισμών του.Εκτος από μια φορά που ομως δεν ήταν καν αντιρρησίες,οι κότες κακαρίζουν ακόμα.Εγώ πιστεύω οτι ένας στους 1000 θα επιτυγχάνει 9 hits στα 10 και αυτός θα είναι δικό μας παιδί.
Γιατί σε είπε παπαγαλάκι ο steadyshot;
Δεν τρως μαϊντανό ;
Υφίσταται και το όνομα του είναι βιομηχανικά παράσιτα.Ο JOHN MARKOU το έχει αναγνωρίσει διότι κατοικούμε στην ίδια περιοχη.Η οριστική λύση ονομαζεται φιλτρο όμως αυτο επιδρά αρνητικά σ' άλλους τομείς οπότε μαθαίνω να ζω με το φαινόμενο.Το καλωδιακό παράδοξο όμως δεν έχει σχέση μ' αυτό.Ειναι,η μάλλον ήταν γιατί δεν υφίσταται πια από τότε που αποσυνδέθηκε το ένα καλώδιο,κάτι εντελώς διαφορετικό.Να κοιτάξεις μήπως έχει περίοδο το σύστημα ή είναι απλά κρυωμένο.
Δεν υπάρχει περίπτωση ένα σύστημα να παίζει σαφώς χειρότερα κάποιες μέρες. Θεωρώ ότι τρολαρεις. Αν όμως έχεις αυτή την εντύπωση θα ανησυχούσα για τις. δικές σου εργοστασιακες ρυθμίσεις. Πιθανόν να θέλεις καλιμπραρισμα
Όχι, βέβαια!Κερδίζει χρήματα από αυτό το χάρισμα που διαθέτει το δικό μας παιδί ;
Το δίδαγμα είναι ότι άς θεωρήσουμε ότι εσύ ή κάποιος αναζητά μόνο ηχητική ποιότητα και τίποτε άλλο. Τα χρήματα επίσης για αυτόν δεν εχουν καμία σημασία ή καλύτερα να πούμε ότι του χαρίζουν την επιλογή του (σου).@thva το test είναι για non linearities( και μάλιστα νομίζω ότι είναι thd+n) που όλοι ξέρουμε ότι είναι άσχημο για το hi fi .
Η άποψη της roksan για τους ενισχυτές . Το γράφει για τον Caspian αλλά η βάση του όπως και η αντίστοιχη τεχνολογία για το dac βρίσκεται στον attessa .
Νομίζω πως η οριστική λύση σε τέτοιες περιπτώσεις, ονομάζεται on line ups, με σοβαρό ημίτονο (ομαλό) στο ρεύμα εξόδου.Η οριστική λύση ονομαζεται φιλτρο
Καλά εσυ ανακυρύχθηκες απο τον μέγα γκούρου του site τον @Bhutia σαν το καλύτερο σύστημα (και απο πολλά άλλα όλα τα πάνακριβα Hi End , Hi FI δεν ξέρω τί είπε εκεί και απο όλα τα άλλα τα κορόιδα κιόλας διεθνώς π.χ. σαν εμένα κιόλας) ... τι άλλο θέλεις ήθελα να ήξερα ή τι κάθεσαι και χάνεις τον καιρό σου με τέτοια πράγματα που απασχολούν εμένα που ακόμη κάνω αγώνα να βρώ την ηχητική πχιότητα ; δεν ξέρω ; Μόνο το SBIR απο το πάτωμα έχεις να σε προβληματίζει που τα έχεις ψηλά σε γραφείο απο ότι έχω καταλάβει. Μπορεί να το κόβει λίγο το γραφείο βέβαια αλλά με το γραφείο έχεις άλλο πρόβλημα και ας το κόβει λίγο. Αλλα σου ξεκινάει και απο πολύ χαμηλή συχνότητα το άτιμο τόσο ψηλά που είναι.Μπλα μπλα μπλα, απορώ πού τα βρίσκεις, κάθε 2ο post είναι δικό σου...
Όχι δεν διάβασα τίποτε, δεν ξέρω κάν τι συζητάτε. Εγώ δεν συμμετείχα, πόστ δικό σου και του Ear για κάτι λάμπες που λέγατε και απλώς απάντησα που μου κάνατε αναφορά και reply.10% δεύτερη αρμονική σου παίρνει τα αυτιά
Τίποτα, κάτι για μπάμιες λέγαμε.Όχι δεν διάβασα τίποτε, δεν ξέρω κάν τι συζητάτε.