Καλώδια και θύματα

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.146
Ε ναι, μεγάλο ρόλο.
Ειδικά τα καλώδια ρεύματος (τι και αν παρεμβάλονται χιλιόμετρα απαρχαιωμένων της ΔΕΗ, και του κιλού του ηλεκτρολόγου, συν το κακό ρεύμα που περνάει από αυτά :D ).

Και πιο σημαντικό από όλα τα 30cm RCA μεταξύ πηγών και προ...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.879
Ναι σωστά μη χαλάσει κανεις το παραμύθι ότι δυστυχώς στο χόμπι παίζουν ρόλο ΚΑΙ τα καλώδια. Όχι το κύριο λόγο, αλλά μεγάλο ρόλο.
επειδή λόγω επαγγέλματος έχω αρκετά πάρε δώσε με εργαστηριακό εξοπλισμό και το έχω κάνει κουβέντα σε βλακώδες επίπεδο με κατασκευαστές σχετικά με την ποιότητα ρεύματος,προστασίας κλπ που χρειάζεται το κάθε μηχάνημα
(και αναφέρομαι σε μετρητικά όργανα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ)
η μόνη απαίτηση σωστής λειτουργίας που μου δίνουν...είναι τα ups να μπορούν να τα κρατήσουν σε περίπτωση διακοπής για τα 5 περίπου λεπτά που απαιτούν συνήθως τα μηχανήματα αυτά για να σβήσουν με ασφάλεια και να τερματίσουν τις εντολές τους
αυτό και .
ούτε ζέσταμα...ούτε κρύωμα....ούτε καν φίλτρα

εκτός αν θεωρείτε ότι τα βρομομηχανήματα ήχου που χρησιμοποιούμε για αναπαραγωγή συχνοτήτων ακουστικού φάσματος από cd ή βρομοδίσκους...με 2 στρώσεις βρομοπλακέτας μέσα σε ένα τσίγκινο βρομοσασί είναι πιο ευαίσθητα από βιοχημικούς αναλυτές, τομογράφους, 3d scanners, εκτυπωτές κλπ κλπ

Reaction score
2.994
να φανταστώ τα υπερευαίσθητα όργανα σε μικροβιολογικά εργαστήρια δεν πρέπει να τα κλείνεις ποτέ...για να μην μιλήσω για ακτινογραφικά και τομογράφους....

να συνέλθουμε παρακαλώ....διαβάζει κ κόσμος που δεν είναι εξοικειωμένος με τέτοιου είδους καλωδιοχαζομάρες

οίκτο
Άστο το οντιο να πάει στο διάολο, αφού δεν το κατέχεις,
Γράψε για ψαρεμα, για κυνήγι.... την Καινούργιου... Θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον
άστο λέμε...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.879
Άστο το οντιο να πάει στο διάολο, αφού δεν το κατέχεις,
Γράψε για ψαρεμα, για κυνήγι.... την Καινούργιου... Θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον
άστο λέμε...
τουλάχιστον μια πρίζα ξέρω να αλλάξω

Reaction score
19.427
επειδή λόγω επαγγέλματος έχω αρκετά πάρε δώσε με εργαστηριακό εξοπλισμό και το έχω κάνει κουβέντα σε βλακώδες επίπεδο με κατασκευαστές σχετικά με την ποιότητα ρεύματος,προστασίας κλπ που χρειάζεται το κάθε μηχάνημα
(και αναφέρομαι σε μετρητικά όργανα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ)
η μόνη απαίτηση σωστής λειτουργίας που μου δίνουν...είναι τα ups να μπορούν να τα κρατήσουν σε περίπτωση διακοπής για τα 5 περίπου λεπτά που απαιτούν συνήθως τα μηχανήματα αυτά για να σβήσουν με ασφάλεια και να τερματίσουν τις εντολές τους
αυτό και .
ούτε ζέσταμα...ούτε κρύωμα....ούτε καν φίλτρα

εκτός αν θεωρείτε ότι τα βρομομηχανήματα ήχου που χρησιμοποιούμε για αναπαραγωγή συχνοτήτων ακουστικού φάσματος από cd ή βρομοδίσκους...με 2 στρώσεις βρομοπλακέτας μέσα σε ένα τσίγκινο βρομοσασί είναι πιο ευαίσθητα από βιοχημικούς αναλυτές, τομογράφους, 3d scanners, εκτυπωτές κλπ κλπ
Σε βλέπουν ότι δεν έχεις διαβάσει καν το manual και λένε τι να του πούμε τώρα του ανθρώπου ? :D :D

Αλλά να συμφωνείς με Κο Μάρκου σε τέτοιο θέμα δεν το περίμενα. :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.297
τουλάχιστον μια πρίζα ξέρω να αλλάξω
Καιρός να εξοικειωθείς και με την...΄΄πρέζα΄΄ - υπό την έννοια εθισμού - των καλωδιοεναλλαγών.:biggrin:
Σε βλέπουν ότι δεν έχεις διαβάσει καν το manual και λένε τι να του πούμε τώρα του ανθρώπου ? :D :D

Αλλά να συμφωνείς με Κο Μάρκου σε τέτοιο θέμα δεν το περίμενα. :D
Δεν έχεις καταλάβει,είναι ο...MARKOU που συμφωνεί με τον daharis και όχι αντιστρόφως. :sneaky:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.297
View attachment 260899
Για ψάρεμα και ψήσιμο ας μιλήσει κάποιος που κατέχει.
Όπως και για καλώδια επίσης!😁
Του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο θα είναι όπως και του καλωδιοεθισμένου το ματσάρισμα,δέκα φορές αδειανό και μια φορά γ@μάτο. :roflmao:

Reaction score
146
Αν γνωρίζει κάποιος ας πει τη γνώμη του..
Καλώδιο οπτική ίνα 3m από το pc στο dac..
Το "απλό" το μαύρο , generic - σε αρχεία 24/192 (και μόνο) είχα διακοπές - παύσεις στην αναπαραγωγή.
Καλύτερης ποιότητας (υποτίθεται) πιο χοντρό και με "πλέξη" εξωτερικά και με καλές κριτικές από χρήστες από amazon (12 ευρώ) - σε λιγότερο βαθμό, πάλι τα ίδια..
Αγορά επώνυμου στα 50 ευρώ περίπου - τέλος τα προβλήματα, κανένα απολύτως πρόβλημα στην αναπαραγωγή 24/192.

Πως γίνεται αυτό? Εγώ νόμιζα ότι το οπτικό σήμα ή περνάει ή δεν περνάει , αν δεν περνούσε δεν θα έπαιζε όλα τα αρχεία εκτός των 24/192.. έτσι δεν είναι?
Όλα τα καλώδια δεν ¨τσάκιζαν" ούτε έκαναν μεγάλη γωνία πουθενά, το τσέκαρα

Θεωρούμαι "θύμα" που έδωσα 50 ευρώ για επώνυμο οπτικό καλώδιο? - απλά να δουλεύει ήθελα , δεν μιλάω εννοείται για ήχο!

Reaction score
19.427
Το "απλό" το μαύρο , generic - σε αρχεία 24/192 (και μόνο) είχα διακοπές - παύσεις στην αναπαραγωγή.
Καλύτερης ποιότητας (υποτίθεται) πιο χοντρό και με "πλέξη" εξωτερικά και με καλές κριτικές από χρήστες από amazon (12 ευρώ) - σε λιγότερο βαθμό, πάλι τα ίδια..
Αγορά επώνυμου στα 50 ευρώ περίπου - τέλος τα προβλήματα, κανένα απολύτως πρόβλημα στην αναπαραγωγή 24/192.

Πως γίνεται αυτό? Εγώ νόμιζα ότι το οπτικό σήμα ή περνάει ή δεν περνάει , αν δεν περνούσε δεν θα έπαιζε όλα τα αρχεία εκτός των 24/192.. έτσι δεν είναι?

Θεωρούμαι "θύμα" που έδωσα 50 ευρώ για επώνυμο οπτικό καλώδιο? - απλά να δουλεύει ήθελα , δεν μιλάω εννοείται για ήχο!
Θα τα μέτρησε ο Κος Μάρκου και ο Ντάχαρης. :D :D

Reaction score
6.808
Του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο θα είναι όπως και του καλωδιοεθισμένου το ματσάρισμα,δέκα φορές αδειανό και μια φορά γ@μάτο. :roflmao:
Όταν όμως είναι γεμάτο….
Χαχαχααχα

Είσαι «θύμα» γιατί έδωσες 5+12+50.
Δηλαδή επειδή ακούς τους πετάμε χαρταετό το πενηντάρικο το πλήρωσες 67€ συν τις ξενέρες που έφαγες οι οποίες δεν κοστολογούνται.
Anyway, το είχα ξαναπεί μερικές σελίδες πίσω: Αν δεν πληρώσεις δεν μαθαίνεις😉

Reaction score
19.427
Όταν όμως είναι γεμάτο….
Χαχαχααχα
Στείλε βρε τα καλώδια σου στον Amir για μέτρηση εαν τολμάς. :D
Στειλε κι το DAC σου. ¨Εχει και AP με καλύτερη ακρίβεια απο τα άλλα (αλλά μόνο) στα 2V.;) :D

Reaction score
6.808
Στείλε του δυο με ίδια χαρακτηριστικά, ένα με silver και ένα με copper, να δούμε τι θα πεί στην υποκειμενική του ακρόαση. :D
Έχω ένα αγγελία. Αν θέλει να απολαύσει ας πληρώσει να το αγοράσει!

Reaction score
19.427
Έχω ένα αγγελία. Αν θέλει να απολαύσει ας πληρώσει να το αγοράσει!
Αυτός λέει να τον πληρώνουν κιόλας, απο ότι διάβασα. :D

Η αλήθεια είναι ότι άκουσα μια φορά ενα μονόκλωνο και έπαθα πλάκα. Μπορεί να είναι και το μόνο που μετάνοιωσα απο τις μη αγορές μου. (ότι δεν το αγόρασα εννοώ, αλλά ήταν ακριβό όποτε το δικαιολογώ έτσι στον εαυτό μου χα χα).
να απολαύσει;;;!!!

Εδω μιλάνε οι καλωδιολάγνοι. Παρακαλώ αποχωρήστε απο το νήμα μας. :D

heartshaped-cable-red-white-background-35351802.jpg

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.994
απο τις μη αγορές μου
Αυτό το σκηνικό με τις μη ενέργειές σας ρε παιδιά να το κοιτάξετε.
Μιας και δεν υφίστανται μη ενέργειες , το ΔΙΑ ΜΟΥ ΜΈΣΑ.
Μη αγορά , μη χρήση , μη το ένα , μη το άλλο.
Ας σοβαρευτούμε λίγο .

Reaction score
6.808
Αυτός λέει να τον πληρώνουν κιόλας, απο ότι διάβασα. :D

Η αλήθεια είναι ότι άκουσα μια φορά ενα μονόκλωνο και έπαθα πλάκα. Μπορεί να είναι και το μόνο που μετάνοιωσα απο τις μη αγορές μου. (ότι δεν το αγόρασα εννοώ, αλλά ήταν ακριβό όποτε το δικαιολογώ έτσι στον εαυτό μου χα χα).

Εδω μιλάνε οι καλωδιολάγνοι. Παρακαλώ αποχωρήστε απο το νήμα μας. :D

View attachment 260901
Ο τσάμπας πέθανε !!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.931
Members
38.263
Νεότερο μέλος
dnikol