Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub και κατά πόσον θα ίσχυαν...

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.779
Ωραία παιδιά, αποκλείστε τον, μην του απαντάτε, μιλήστε στους διαχειριστές, πάρτε ηρεμιστικά δεν ξέρω.. :whistling:
Εγώ που δεν ενοχλούμαι τι δουλειά έχω?
Πρέπει να μπω σε ''ομάδα''?

Reaction score
11.150
Ωραία παιδιά, αποκλείστε τον, μην του απαντάτε, μιλήστε στους διαχειριστές, πάρτε ηρεμιστικά δεν ξέρω.. :biggrin:
Να υπάρχει ένα θέμα με κατάλληλο τίτλο για να φιλοσοφείτε και εμείς δεν πρόκειται να πατήσουμε πόδι εκεί μέσα. Όχι κουτσουλιές σε όλα τα θέματα.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.779
Να υπάρχει ένα θέμα με κατάλληλο τίτλο για να φιλοσοφείτε και εμείς δεν πρόκειται να πατήσουμε πόδι εκεί μέσα. Όχι κουτσουλιές σε όλα τα θέματα.
Πέτρο δεν έγινε τίποτα τέτοιο τώρα..
Μια αναφορά σε όνομα έγινε που δεν γουστάρεις - δικαίωμα σου - δεν με αφορά καθόλου.. 8-)
Για τα υπόλοιπα (περί κουτσουλιάς) που επίσης δεν γουστάρεις με τη διαχείριση, δεν είναι θέματα για να ασχοληθώ εγώ, ούτε άλλοι επισκέπτες.. ;)

Reaction score
19.141
Ωραία παιδιά, αποκλείστε τον, μην του απαντάτε, μιλήστε στους διαχειριστές, πάρτε ηρεμιστικά δεν ξέρω.. :whistling:
Γιατί , τί είπα πάλι ; Εγώ μια ερώτηση έκανα. Μετά δεν ασχολήθηκα καθόλου για να μην ενοχλώ κιόλας. Αυτοί διαφωνούν και "τσακώνονται " , εγώ φταίω πάλι ; Εγώ πήγα κιόλας να τους συγκεράσω τις απόψεις με τους αστεισμούς μου. Εγω τις μετρήσεις του Hans of Matrix και τα πολιτικά χαζεύω απο τότε.

Μην δίνεις ιδέες για λιντζαρίσματα. :D

Reaction score
8.821
Αυτός είμαι εγώ. Λόγω γιούφτ και τσιγκουνιάς. :D
Ναι, είμαστε λαρτζ στους δορυφόρους και τσιγκουνιδες στα υπογουφερ :biggrin:
Αυτός είναι κανόνας :p
Πάρε 15ιντσους δορυφόρους και καμία 10αρια σαμπάκια, άλλος φοβερός κανόνας. Βέβαια ο Μπουτχιας που είναι υπέρμαχος των σαμπς έχει 2, λεπτομέρειες. Αυτά είναι για τους άλλους :biggrin:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.779
Αν κάποιος δεν έχει κάνει σχεδιασμό απ' την αρχή και έχει ήδη ηχεία (σύνηθες στους περισσότερους) συμβαίνει..
Σε ''φρέσκα'' σετάπ είναι αλλιώς.. ;)
Στο τελευταίο που έφτιαξα έτσι το σκέφτηκα (5'' ηχεία, 12'' sub)
Overkill ίσως τα 12'' για τα 5'' αλλά έχω κι άλλα ηχεία.. :biggrin:

Last edited:

Reaction score
19.141
Τι να κάνω τώρα ; Αφού δεν ήξερα και την πάτησα. Δε έχουν μείνει λεφτά διαθέσιμα πλέον (για αυτό το χόμπι). Κοιτάω να την βγάλω οικονομικά. Εξάλλου εγώ είπα την γνώμη μου που έχω σχηματίσει για τις πολύ χαμηλές που εγώ (όχι άλλοι) χρειάζονται. Peak output και πόσ χαμηλά κατεβαίνει. Η ποιότητα δεν "ακούγεται" σε αυτά τα χαμηλά επίπεδα που έχω έχω σκοπό να κινηθώ. Και να ακούγεται εγώ δεν έχω να την πληρώσω. Τι θες να διορθώσω το ένα λάθος που έκανα (να μην ξέρω) ... με άλλο δεύτερο πιθανό λάθος ; :D ¨Αρα εγώ έχω την "λογική" μου πίσω απο την στάση μου. Για κανόνες δεν ξέρω, δεν εξέφρασα έντονη άποψη πέραν του ότι τόλμησα να πω ότι συμφωνώ με τον Ear (και το είπα στην αρχή εντάξει ; που όλοι τότε διαφωνούσατε).
Αν κάποιος δεν έχει κάνει σχεδιασμό απ' την αρχή και έχει ήδη ηχεία (σύνηθες στους περισσότερους) συμβαίνει..
Σε ''φρέσκα'' σετάπ είναι αλλιώς.. ;)
Α, μπραβο αυτό έγραψα και εγώ παραπάνω. Μαζί γράφαμε αλλά τα μεγάλα μυαλά συναντώνται χα χα

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.779
Μια χαρά είναι το 12άρι. Κι εγώ σιγά σιγά πρέπει να αλλάξω το 10άρι μου.
Οικονομικά εννοούσα το overkill..
Και με 10'' (αν έχεις και 2 :rolleyes:) στα 5'' μια χαρά δουλειά γίνεται, ειδικά σε μικρό χώρο.. ;)

Reaction score
11.150
Όχι ρε συ. Το 10άρι της JBL στάθμες βγάζει από τα 30 και πάνω. Μέχρι τα 28 κάτι κάνει, αλλά πιο κάτω τίποτα, δυστυχώς. Να λέμε αλήθειες.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.779
Όχι ρε συ. Το 10άρι της JBL στάθμες βγάζει από τα 30 και πάνω. Μέχρι τα 28 κάτι κάνει, αλλά πιο κάτω τίποτα, δυστυχώς. Να λέμε αλήθειες.
Εντάξει και τα 12'' που έχω πιο κάτω δεν κάνουν καμμιά σπουδαία δουλειά..
Και δεν το χρειάζομαι δηλαδή, μέχρι εκεί καλά..
Δεν ψάχνομαι παραπάνω..
Εγώ και με 10'' στο συγκεκριμένο σετάπ - χώρο, δεν θα είχα κανένα θέμα.. 8-)

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.254
ο Μπουτχιας που είναι υπέρμαχος των σαμπς έχει 2
Έχει τουλάχιστον 3.

να την βγάλω οικονομικά
Δεν ξέρω πόσο οικονομικά εννοείς, αυτό πάντως έχει από τα καλύτερα VFM

Reaction score
8.821
Screenshot_20231008_103227_com.google.android.youtube.jpg

Και τι μας λέει εδώ ο Μαρσέλ που είναι produktspezialist?
Εάν έχεις τα μικρά ηχεία αριστερά πήγαινε στο αντίστοιχο σαμπ.
Εάν έχεις λίγο μεγαλύτερα πάρε πιο μεγάλο σαμπ για 2.1 ή και 5.1 διάταξη.
Εάν όμως θέλεις στο πολυκαναλο και μπας μάνατζμεντ τότε πας σε ακόμη μεγαλύτερο σαμπ διότι δεν έχεις μόνον τις χαμηλές μιας στέρεο αναπαραγωγης αλλά και αυτες απο τα υπόλοιπα κανάλια. Το μέγεθος του χώρου παίζει επίσης ρόλο.
Δλδ σου λέει ότι ένα σαμπ που κάνει για εφαρμογές 2.1 ή 5.1 ως ξεχωριστό κανάλι, δεν θα μας καλύψει σε πολυκαναλο με μπας μάνατζμεντ και θα χρειαστούμε ακόμη μεγαλύτερο.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.252
View attachment 307883

Και τι μας λέει εδώ ο Μαρσέλ που είναι produktspezialist?
Εάν έχεις τα μικρά ηχεία αριστερά πήγαινε στο αντίστοιχο σαμπ.
Εάν έχεις λίγο μεγαλύτερα πάρε πιο μεγάλο σαμπ για 2.1 ή και 5.1 διάταξη.
Εάν όμως θέλεις στο πολυκαναλο και μπας μάνατζμεντ τότε πας σε ακόμη μεγαλύτερο σαμπ διότι δεν έχεις μόνον τις χαμηλές μιας στέρεο αναπαραγωγης αλλά και αυτες απο τα υπόλοιπα κανάλια. Το μέγεθος του χώρου παίζει επίσης ρόλο.
Δλδ σου λέει ότι ένα σαμπ που κάνει για εφαρμογές 2.1 ή 5.1 ως ξεχωριστό κανάλι, δεν θα μας καλύψει σε πολυκαναλο με μπας μάνατζμεντ και θα χρειαστούμε ακόμη μεγαλύτερο.
Ανακαλύπτεις τον τροχό.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.252
Άσε με εμένα και το τι κάνω και κοίτα τον εαυτό σου ;) Αν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις, πες το.
Τα έχω γράψει, αναλυτικά.

Τις ανάγκες του bass management, τις έχω καλύψει και με το παραπάνω.

Ξεκίνα διάβασμα. Μην πας να ανακαλύψεις τον τροχό, έχει ανακαλυφθεί από παλιά.

Να τα βασικά. Άμα τα τελειώσεις, έχει κι άλλα, τα έχω γράψει λέμε.

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.649
Members
38.217
Νεότερο μέλος
zero_IQ