Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.779
Έλα βρε Πέτρο..Μη του δίνεις άλλο θάρρος.
Γιατί?
Θα ξινίσει το γάλα?
Δεν μπορώ όταν κάνουμε σοβαρά τα πράγματα που δεν..
Last edited:
Έλα βρε Πέτρο..Μη του δίνεις άλλο θάρρος.
Γιατί η μπουρδολογία είναι ανυπόφορη.Έλα βρε Πέτρο..
Γιατί?
Θα ξινίσει το γάλα?
Δεν μπορώ όταν κάνουμε σοβαρά τα πράγματα που δεν..
Εννοείταιαποκλείστε τον
Να υπάρχει ένα θέμα με κατάλληλο τίτλο για να φιλοσοφείτε και εμείς δεν πρόκειται να πατήσουμε πόδι εκεί μέσα. Όχι κουτσουλιές σε όλα τα θέματα.Ωραία παιδιά, αποκλείστε τον, μην του απαντάτε, μιλήστε στους διαχειριστές, πάρτε ηρεμιστικά δεν ξέρω..
Εγώ που δεν ενοχλούμαι τι δουλειά έχω?
Πρέπει να μπω σε ''ομάδα''?
Αυτός είμαι εγώ. Λόγω γιούφτ και τσιγκουνιάς.αλλά δεν πάει για 15+ ίντσες subs λόγο κόστους
Πέτρο δεν έγινε τίποτα τέτοιο τώρα..Να υπάρχει ένα θέμα με κατάλληλο τίτλο για να φιλοσοφείτε και εμείς δεν πρόκειται να πατήσουμε πόδι εκεί μέσα. Όχι κουτσουλιές σε όλα τα θέματα.
Γιατί , τί είπα πάλι ; Εγώ μια ερώτηση έκανα. Μετά δεν ασχολήθηκα καθόλου για να μην ενοχλώ κιόλας. Αυτοί διαφωνούν και "τσακώνονται " , εγώ φταίω πάλι ; Εγώ πήγα κιόλας να τους συγκεράσω τις απόψεις με τους αστεισμούς μου. Εγω τις μετρήσεις του Hans of Matrix και τα πολιτικά χαζεύω απο τότε.Ωραία παιδιά, αποκλείστε τον, μην του απαντάτε, μιλήστε στους διαχειριστές, πάρτε ηρεμιστικά δεν ξέρω..
Εγώ που δεν ενοχλούμαι τι δουλειά έχω?
Πρέπει να μπω σε ''ομάδα''?
Ναι, είμαστε λαρτζ στους δορυφόρους και τσιγκουνιδες στα υπογουφερΑυτός είμαι εγώ. Λόγω γιούφτ και τσιγκουνιάς.
Αν κάποιος δεν έχει κάνει σχεδιασμό απ' την αρχή και έχει ήδη ηχεία (σύνηθες στους περισσότερους) συμβαίνει..Ναι, είμαστε λαρτζ στους δορυφόρους και τσιγκουνιδες στα υπογουφερ
Αυτός είναι κανόνας
Τι να κάνω τώρα ; Αφού δεν ήξερα και την πάτησα. Δε έχουν μείνει λεφτά διαθέσιμα πλέον (για αυτό το χόμπι). Κοιτάω να την βγάλω οικονομικά. Εξάλλου εγώ είπα την γνώμη μου που έχω σχηματίσει για τις πολύ χαμηλές που εγώ (όχι άλλοι) χρειάζονται. Peak output και πόσ χαμηλά κατεβαίνει. Η ποιότητα δεν "ακούγεται" σε αυτά τα χαμηλά επίπεδα που έχω έχω σκοπό να κινηθώ. Και να ακούγεται εγώ δεν έχω να την πληρώσω. Τι θες να διορθώσω το ένα λάθος που έκανα (να μην ξέρω) ... με άλλο δεύτερο πιθανό λάθος ; ¨Αρα εγώ έχω την "λογική" μου πίσω απο την στάση μου. Για κανόνες δεν ξέρω, δεν εξέφρασα έντονη άποψη πέραν του ότι τόλμησα να πω ότι συμφωνώ με τον Ear (και το είπα στην αρχή εντάξει ; που όλοι τότε διαφωνούσατε).Ναι, είμαστε λαρτζ στους δορυφόρους και τσιγκουνιδες στα υπογουφερ
Αυτός είναι κανόνας
Α, μπραβο αυτό έγραψα και εγώ παραπάνω. Μαζί γράφαμε αλλά τα μεγάλα μυαλά συναντώνται χα χαΑν κάποιος δεν έχει κάνει σχεδιασμό απ' την αρχή και έχει ήδη ηχεία (σύνηθες στους περισσότερους) συμβαίνει..
Σε ''φρέσκα'' σετάπ είναι αλλιώς..
Οικονομικά εννοούσα το overkill..Μια χαρά είναι το 12άρι. Κι εγώ σιγά σιγά πρέπει να αλλάξω το 10άρι μου.
Εντάξει και τα 12'' που έχω πιο κάτω δεν κάνουν καμμιά σπουδαία δουλειά..Όχι ρε συ. Το 10άρι της JBL στάθμες βγάζει από τα 30 και πάνω. Μέχρι τα 28 κάτι κάνει, αλλά πιο κάτω τίποτα, δυστυχώς. Να λέμε αλήθειες.
Έχει τουλάχιστον 3.ο Μπουτχιας που είναι υπέρμαχος των σαμπς έχει 2
Δεν ξέρω πόσο οικονομικά εννοείς, αυτό πάντως έχει από τα καλύτερα VFMνα την βγάλω οικονομικά
Ανακαλύπτεις τον τροχό.View attachment 307883
Και τι μας λέει εδώ ο Μαρσέλ που είναι produktspezialist?
Εάν έχεις τα μικρά ηχεία αριστερά πήγαινε στο αντίστοιχο σαμπ.
Εάν έχεις λίγο μεγαλύτερα πάρε πιο μεγάλο σαμπ για 2.1 ή και 5.1 διάταξη.
Εάν όμως θέλεις στο πολυκαναλο και μπας μάνατζμεντ τότε πας σε ακόμη μεγαλύτερο σαμπ διότι δεν έχεις μόνον τις χαμηλές μιας στέρεο αναπαραγωγης αλλά και αυτες απο τα υπόλοιπα κανάλια. Το μέγεθος του χώρου παίζει επίσης ρόλο.
Δλδ σου λέει ότι ένα σαμπ που κάνει για εφαρμογές 2.1 ή 5.1 ως ξεχωριστό κανάλι, δεν θα μας καλύψει σε πολυκαναλο με μπας μάνατζμεντ και θα χρειαστούμε ακόμη μεγαλύτερο.
Άσε με εμένα και το τι κάνω και κοίτα τον εαυτό σου Αν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις, πες το.Ανακαλύπτεις τον τροχό.
Τα έχω γράψει, αναλυτικά.Άσε με εμένα και το τι κάνω και κοίτα τον εαυτό σου Αν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις, πες το.