- Reaction score
- 86.229
Κακώς.Ας πάει Παιανία. Σιγά. Εγώ πήγα χθες εκεί αλλά όχι για sub.
Ε, άμα κλαφτείς λίγο στου Νάκα, (πριν σε προλάβει ο μπουτχιας), θα το γλυτώσεις το κατοσταρικο.φθηνότερο 100€
Άμα ψάξεις παλιότερα ποστ, το έχω στέψει "βασιλιά του vfm".για τόσα λεφτά πάντως, είναι κορυφαίο..
(είναι στα άμεσα σχέδια )
Σύμφωνοι, αλλά στο είπα το 2018 όταν είχε πρωτοβγεί με την τωρινή έκδοση αντικαθιστώντας προηγούμενο μοντέλο χωρίς το εξελιγμένο DSP...Άμα ψάξεις παλιότερα ποστ, το έχω στέψει "βασιλιά του vfm".
...
Προσοχή καθότι έτσι θα έχεις διπλό βρόχο AD-DA να παρεμβάλλεται στο αναλογικό σήμα από έξοδο DAC ή προενισχυτή σε δορυφόρους...Δεδομένου του lyd8 , που έχω , νομίζω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για ταίριασμα (το έχει preset στο μενού του)
FixedΜόνο δύο; Τέσσερα, ένα σε κάθε γωνία του γηπέδου.
πριν σε προλάβει ο μπουτχιας
Με τόσα που διαβάζει από σας τους δυο, μάλλον για δορυφόρους τα μαζεύει.τώρα θα τα μαζέψει κι από κει
Όχι αμέσως μετά. Μεσολαβούν αυτάΜετά πας σε τζενελεκ.
Μα έχεις γράψει (και όχι μονο εσύ) ότι σε τόσο χαμηλές συχνότητες δεν υπάρχει ακουστή διαφορά.Προσοχή καθότι έτσι θα έχεις διπλό βρόχο AD-DA να παρεμβάλλεται στο αναλογικό σήμα από έξοδο DAC ή προενισχυτή σε δορυφόρους
Το ενδιαφέρον μου στην γκάμα της νταιναοντιο, επειδή προσωπικά είμαι περίεργος ακόμα και στον κιμά για τα μπιφτέκια, θα αναζωογονηθεί όταν βγάλει διπλά 12"-ιντσα σε κλειστή καμπίνα και χωρίς το υποχρεωτικό DSP, ή εάν διαθέτουν ψηφιακή είσοδο.Σύμφωνοι, αλλά στο είπα το 2018 όταν είχε πρωτοβγεί με την τωρινή έκδοση αντικαθιστώντας προηγούμενο μοντέλο χωρίς το εξελιγμένο DSP...
Πως σου 'ρθε τώρα αυτό..επειδή προσωπικά είμαι περίεργος
Το ενδιαφέρον μου στην γκάμα της νταιναοντιο, επειδή προσωπικά είμαι περίεργος ακόμα και στον κιμά για τα μπιφτέκια, θα αναζωογονηθεί όταν βγάλει διπλά 12"-ιντσα σε κλειστή καμπίνα και χωρίς το υποχρεωτικό DSP, ή εάν διαθέτουν ψηφιακή είσοδο.
Προσωπικά δηλαδή, επειδή τυγχάνει να διαθέτω προενισχυτικές εξόδους τόσο σε ψηφιακό πεδίο (4) όσο και σε αναλογικό (16), είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και των δύο τύπων εισόδων, αλλά εκλεκτικός όσον αφορά το μίγμα αυτών.
Θεωρητικό το ερώτημα 2χ8 ή 1Χ12 , εγώ ξέρω τι θα κάνω .8ιντσα κολώνες δεν είναι τα ηχεία σου?