Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub και κατά πόσον θα ίσχυαν...

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.233
Ας πάει Παιανία. Σιγά. Εγώ πήγα χθες εκεί αλλά όχι για sub. 8-)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.409
φθηνότερο 100€
Ε, άμα κλαφτείς λίγο στου Νάκα, (πριν σε προλάβει ο μπουτχιας), θα το γλυτώσεις το κατοσταρικο.

Πες ο ιαρ λέει θέλω 4 από δαύτα, δε με φτάνουν τα λεφτά αλλά αυτός βαράει άσχημα, βοηθάτε με καλέ κύριε...

ΥΓ. Ζήτα δώρο και κάνα καβλώδιο να τα κάνεις ντέιζι τσέιν. Θα σε λυπηθούν, δε μπορεί... Όλο και κάνα ρεταλι θα'χουν πεταμένο σε καμιά γωνιά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.409
για τόσα λεφτά πάντως, είναι κορυφαίο..:geek:
(είναι στα άμεσα σχέδια )
Άμα ψάξεις παλιότερα ποστ, το έχω στέψει "βασιλιά του vfm". 😎

Μετά πας σε τζενελεκ. Δείχνουν εκ πρώτης όψεως ακριβά, αλλά φτηνά είναι για αυτά που προσφέρουν.
Ακόμα κι η σιδερένια καμπίνα σε σχήμα σαλίγκαρου, είναι ένα μηχανολογικό αριστούργημα...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.683
Άμα ψάξεις παλιότερα ποστ, το έχω στέψει "βασιλιά του vfm". 😎
...
Σύμφωνοι, αλλά στο είπα το 2018 όταν είχε πρωτοβγεί με την τωρινή έκδοση αντικαθιστώντας προηγούμενο μοντέλο χωρίς το εξελιγμένο DSP...
Δεδομένου του lyd8 , που έχω , νομίζω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για ταίριασμα (το έχει preset στο μενού του)
Προσοχή καθότι έτσι θα έχεις διπλό βρόχο AD-DA να παρεμβάλλεται στο αναλογικό σήμα από έξοδο DAC ή προενισχυτή σε δορυφόρους...

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.148
πριν σε προλάβει ο μπουτχιας
τώρα θα τα μαζέψει κι από κει
Με τόσα που διαβάζει από σας τους δυο, μάλλον για δορυφόρους τα μαζεύει. :laugh:

Μετά πας σε τζενελεκ.
Όχι αμέσως μετά. Μεσολαβούν αυτά

Προσοχή καθότι έτσι θα έχεις διπλό βρόχο AD-DA να παρεμβάλλεται στο αναλογικό σήμα από έξοδο DAC ή προενισχυτή σε δορυφόρους
Μα έχεις γράψει (και όχι μονο εσύ) ότι σε τόσο χαμηλές συχνότητες δεν υπάρχει ακουστή διαφορά. :idk:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.409
Σύμφωνοι, αλλά στο είπα το 2018 όταν είχε πρωτοβγεί με την τωρινή έκδοση αντικαθιστώντας προηγούμενο μοντέλο χωρίς το εξελιγμένο DSP...
Το ενδιαφέρον μου στην γκάμα της νταιναοντιο, επειδή προσωπικά είμαι περίεργος ακόμα και στον κιμά για τα μπιφτέκια, θα αναζωογονηθεί όταν βγάλει διπλά 12"-ιντσα σε κλειστή καμπίνα και χωρίς το υποχρεωτικό DSP, ή εάν διαθέτουν ψηφιακή είσοδο.

Προσωπικά δηλαδή, επειδή τυγχάνει να διαθέτω προενισχυτικές εξόδους τόσο σε ψηφιακό πεδίο (4) όσο και σε αναλογικό (16), είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και των δύο τύπων εισόδων, αλλά εκλεκτικός όσον αφορά το μίγμα αυτών. 🗡

D

Deleted member 50795

Guest
και γώ μαζί σου, για την ψηφιακή είσοδο .
φανταζομαι ότι ίσως υπάρχει κάποια πρόβλεψη από την εταιρεία ( με κάποιο ενσωματωμένο ίσως interface) για την μείωση επίδρασης αυτού του loop.
ε , στο finale , ας βάλουμε και λίγο «χρώματακι» στον ήχο…:biggrin:

υπάρχει όμως και το core sub, με 4x9” , sealed box και digital input….αλλά 3500€.
Το ενδιαφέρον μου στην γκάμα της νταιναοντιο, επειδή προσωπικά είμαι περίεργος ακόμα και στον κιμά για τα μπιφτέκια, θα αναζωογονηθεί όταν βγάλει διπλά 12"-ιντσα σε κλειστή καμπίνα και χωρίς το υποχρεωτικό DSP, ή εάν διαθέτουν ψηφιακή είσοδο.

Προσωπικά δηλαδή, επειδή τυγχάνει να διαθέτω προενισχυτικές εξόδους τόσο σε ψηφιακό πεδίο (4) όσο και σε αναλογικό (16), είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και των δύο τύπων εισόδων, αλλά εκλεκτικός όσον αφορά το μίγμα αυτών. 🗡

Last edited by a moderator:

D

Deleted member 50795

Guest
E88ACD0E-6C68-464E-95EA-008DA0307817.jpeg

το παραπάνω σύστημα στοιχίζει λιγότερο από ένα ζευγάρι π.χ. atc scm 50asl …και παιρνεις 3-4000€ ρέστα , για αυτό πως το λες…το τρινοφ.. :biggrin:

(ποια λες να παίζουν καλύτερα…)

Reaction score
1.300
8ιντσα κολώνες δεν είναι τα ηχεία σου?
Θεωρητικό το ερώτημα 2χ8 ή 1Χ12 , εγώ ξέρω τι θα κάνω .
Είχα πάρει sub όταν εδώ μονοπωλούσε τις εντυπώσεις το XTZ 12.17 edge , δεν πρόλαβα την εποχή pb 2000.
Οι τάσεις στο site πήγαιναν
pb 2000 ➡ xtz 12.17edge ➡ Monolith Ultra 500 ➡ τώρα βλέπω ανεβήκαμε σε τιμή , μπήκαμε στην εποχή
Dyaudio 18s 😎:lol:
** ξέχασα κάπου σφήνα έμπαιναν μια εποχή προτάσεις για 4 Presonus Temblor T10

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.249
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Bill87