Λόγοι να μη χρειαζόμασταν sub και κατά πόσον θα ίσχυαν...

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.797
Ακούσατε αυτό που είπε η κοπέλα στο 2:04; :roflmao:
Ναι τ' ακούσαμε.. :rolleyes:

Υπάρχει όμως μια πιθανότητα να την άκουσε διαστημικά με κάποιο νέο προιόν
343946099_3481176835461309_1577696663569529403_n.jpg
και όχι με την παραδοσιακή.. :biggrin:

Ποιός ξέρ' τι ''τουμπάνιασμα'' κάν'ς μ' αυτήν.. :lolsign:

Άσε που δεν ξέρουμ' αν έχει μπαμπά ή γκόμενο με τάσεις.. ''περίεργες'' 8-)

Χρειαζόμαστε ιστορικό..

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.883
Έχει απαντηθεί. Ο Γκουρού βρήκε το σχετικό paper.
Δεν το είδα; Δεν θυμάμαι;
Δεν θυμάμαι να έχω ποστάρει pdf άμεσα αναφερόμενο σε αυτό το δίλημμα, όμως έχω βάλει και στο παρόν νήμα για τη διάταξη Double Bass Array.
Επίσης στο νήμα με το παράλληλο Σύμπαν έχω επιδείξει συγκριτικές παραστάσεις spectrogram με την εφαρμογή ζεύγους μπασοπαγίδων AVAA και το πόσο καλά είχε προσεγγιστεί κατόπιν αυτή η κατάσταση προσθέτοντας επιπλέον sub - πάντα τοποθετημένα εκτός τρίεδρων γωνιών ala Geddes - κι έχοντας αφαιρέσει τις προηγούμενες.

Κρίνω ακόμα ότι θα βρούμε αρκετό ενδιαφέρον στο παρακάτω βιντεάκι :

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.540
Το ερώτημα δεν είναι τι μπορεί να πετύχει ένας στους 10.000.000.
Το ερώτημα είναι αν για τον κοινό θνητό, ένα ζευγάρι AVAA θα είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμο από ένα δεύτερο ζευγάρι σαμπς.

Reaction score
11.181
Σύντροφοι, όταν κάνετε ακροάσεις, να κλειδώνετε τις πόρτες μη σκάσει μύτη και αρχίσει τις μετρήσεις!

Επίσης βάζω στοίχημα, πως σε οποιοδήποτε δωμάτιο χωρίς σαμπ, αν έρθω με ένα μικρόφωνο, θα κλάψετε βλέποντας τις ΝΑ κάτι ακυρωσαρες επειδή τα θέλει ο κ@λος σας.

Φιλικά πάντα, αγάπη μόνο, τα χόμπι μας ενώνουν και τέτοια. Πις.
EAR.jpg

@ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ δεν είμαι, αλλά ήθελα πολύ καιρό τώρα να σχεδιάσω κάτι σατιρίζοντας την καθημερινότητα του Site.

Ndis

Titika
Reaction score
4.755
17 σελίδες νήμα για το αυταποδεικτο...
M'λκες Κούβα του Κάστρο γίναμε! 9 ώρες ομιλίας για τη σημασία της σιωπής.

Πάρτε σαμπγουφερ λέμε ρε. Υπάρχει αγγελία με 2 αρενταλ στα 1200 ευρώ εδώ μέσα 3 μήνες, ο άνθρωπος τα χαρίζει και κανένας δεν τα αγοράζει.

Εγώ 6 σαμπγουφερ έχω φτάσει να έχω, χωρίς dedicated χώρο. Πόσα να πάρω ακόμα πριν με χωρίσει η γυναίκα;

Σοβαρευτείτε και αφήστε τα ήξεις αφήξεις

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.797
Πάρτε σαμπγουφερ λέμε ρε. Υπάρχει αγγελία με 2 αρενταλ στα 1200 ευρώ εδώ μέσα 3 μήνες, ο άνθρωπος τα χαρίζει και κανένας δεν τα αγοράζει.
Εγώ 6 σαμπγουφερ έχω φτάσει να έχω, χωρίς dedicated χώρο. Πόσα να πάρω ακόμα πριν με χωρίσει η γυναίκα;

Έλα, άλλα 2 είναι μόνο.. δικάσ' :biggrin:
Δεν σε χωρίζ' για άλλα 2.. :whistling:
Αν δεν κάμεις 8άδα είναι σαν να μην έχ'ς.. :tongue:

Ndis

Titika
Reaction score
4.755
Photo or it didn't happen. :biggrin:
Απαπαπαπαπα Θα μου τα ματιασουν οι αντιρρησίες!
Έλα, άλλα 2 είναι μόνο.. δικάσ' :biggrin:
Δεν σε χωρίζ' για άλλα 2.. :whistling:
Αν δεν κάμεις 8άδα είναι σαν να μην έχ'ς.. :tongue:
Δε κατάλαβες, στην επόμενη φάση θα πάμε στα 10. Εκεί να δεις ξύλο!

Έχω βάλει το μάτι την μπάρα της σενχαιζερ που υποστηρίζει 4 ασύρματα σσμπγουγερς.

Απλά ο μαλακας ο κουμπάρος μου που έχει παρέδωσε με τη sonos στην Αμερική μου λέει να κάνω υπομονή ως το 24.

Ααα και το sonos το παλιό με τα 2 σαμπς δεν πουλιέται, απλά αλλάζει δωμάτιο

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.530
Κάτι καλό έφαγες; Και γλυκό μετά;

Πολύ αισιόδοξος μου φαίνεσαι. Υπερβολικά.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.883
Το ερώτημα είναι αν για τον κοινό θνητό, ένα ζευγάρι AVAA θα είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμο από ένα δεύτερο ζευγάρι σαμπς.
Ένα ζεύγος AVAA μπορεί να σου κάνει πιο ωφέλιμη τη διαθέσιμη ενέργεια αλλά τα επιπλέον sub με κατάλληλo έλεγχο μπορούν να διαθέτουν πολλαπλάσια ωφέλιμη ενέργεια. Οπότε και τις ενεργές μπασοπαγίδες να διαλέγαμε μπορεί να χρειαζόταν και ανώτερο πλήθος από αυτές ενώ πάλι θα έπρεπε να πάμε κατόπιν σε περισσότερα τεμάχια sub. Καθεμία εκ των AVAA είναι δε αρκετά ακριβότερη από διάφορα ποιοτικά midrange sub.

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.422
Ένα ζεύγος AVAA μπορεί να σου κάνει πιο ωφέλιμη τη διαθέσιμη ενέργεια αλλά τα επιπλέον sub με κατάλληλo έλεγχο μπορούν να διαθέτουν πολλαπλάσια ωφέλιμη ενέργεια. Οπότε και τις ενεργές μπασοπαγίδες να διαλέγαμε μπορεί να χρειαζόταν και ανώτερο πλήθος από αυτές ενώ πάλι θα έπρεπε να πάμε κατόπιν σε περισσότερα τεμάχια sub. Καθεμία εκ των AVAA είναι δε αρκετά ακριβότερη από διάφορα ποιοτικά midrange sub.
Απολύτως σωστά τα ανωτέρω αλλά: Ενώ τα πολλαπλά σαμπς είναι μια πολύ καλή λύση για τη μεγάλη πλειοψηφία των δωματίων, δε μπορούν να δώσουν απολύτως άριστο αποτέλεσμα(*) Φυσικς σακς.

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.747
17 σελίδες νήμα για το αυταποδεικτο...
M'λκες Κούβα του Κάστρο γίναμε! 9 ώρες ομιλίας για τη σημασία της σιωπής.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
οργισμένος σαμπγουφεράς :roflmao:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.422
Απολύτως σωστά τα ανωτέρω αλλά: Ενώ τα πολλαπλά σαμπς είναι μια πολύ καλή λύση για τη μεγάλη πλειοψηφία των δωματίων, δε μπορούν να δώσουν απολύτως άριστο αποτέλεσμα(*) Φυσικς σακς.

Ας αρχίσουμε από το απολύτως άριστο αποτέλεσμα: Αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε με απουσία boundaries και με ένα σημείο εκπομπής/κανάλι.

1. Απουσία boundaries εξασφαλίζει ομαλή απόκριση συχνοτήτων, σε κάθε σημείο του χώρου.
2. Ένα σημείο εκπομπής/κανάλι εξασφαλίζει βέλτιστη κρουστική απόκριση, σε κάθε σημείο του χώρου.

Σε έναν τέτοιο χώρο, χωρίς boundaries, αν βάλουμε παραπάνω από ένα σημεία εκπομπής/κανάλι (γιατί θέλουμε π.χ. μεγαλύτερο SPL), καλά θα κάνουμε να τα βάλουμε κοντά (το "κοντά" πάντα είναι συνάρτηση των μηκών κύματος). Αν τα βάλουμε μακρια, θα χαλάσουμε το 2 χωρίς να βελτιώσουμε το 1 που είναι ήδη άριστο.

Χώροι χωρίς boundaries δεν κερδίζουν από πολλαπλά, διασκορπισμένα σαμπς, το αντίθετο. Υπάρχουν τέτοιοι χώροι; Ναι. Τα καλά στούντιος. Έχουν πολλαπλά διασκορπισμένα σαμπς; Όχι από όσο γνωρίζω.

Οι δικοί μας χώροι δεν είναι τέτοιοι. Στους δικούς μας χώρους αρχίζουν οι εκπτώσεις. Τα πολλαπλά διασκορπισμένα σαμπς είναι έκπτωση. Τίμια, αλλά έκπτωση.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.736
Members
38.232
Νεότερο μέλος
aradis