christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.603
Ειναι για τον Μαρκησιο Δημητρη SANSUI DE Ψωράλ που η μητρικη του γλωσσα ειναι τα ''αγγλικα''Τι εννοείς κ. Χρήστο “στα ελληνικά”;
Ειναι για τον Μαρκησιο Δημητρη SANSUI DE Ψωράλ που η μητρικη του γλωσσα ειναι τα ''αγγλικα''Τι εννοείς κ. Χρήστο “στα ελληνικά”;
Α σε βάλω ν'ακους μόνο το φάσμα 1-2kHz εσένα, να είσαι ευτυχισμένος.Μόνο το φάσμα 20-80Hz. ;
Όχι φυσικά. Μλκιες δεν κάνωΈβαλες στον κ. @pstergio να ακούσει κλασική μουσική Μόνο το φάσμα 20-80Hz. ;
Εδώ σε θέλω άρχοντα μου !
Λύσσαξες .Ειναι για τον Μαρκησιο Δημητρη SANSUI DE Ψωράλ που η μητρικη του γλωσσα ειναι τα ''αγγλικα''
Σωστό.Α σε βάλω ν'ακους μόνο το φάσμα 1-2kHz εσένα, να είσαι ευτυχισμένος.
Τσίου.
Σωστό και αληθές.Το sub μου έχει auto stanby, κάθε φορά που ανοίγω το σύστημα το ξεχνάω.
Ξεκινάει να παίζει το πρώτο κομμάτι όλα καλά , ε μετά από 5-6 δευτερόλεπτα που ενεργοποιείται το σάμπ σκάω χαμόγελο , άλλη μαγεία τι να λέμε τώρα.
καπου το εχω βινυλιο αυτοΆσταφτά.
Τέρι, κτηνωδία κανονική.
Φοβερός.. τρόμος.
Μια στιγμή... 1,00 είναι το ύψος??1,00 : 1,14 : 1,39 ή 1,00 : 1,28 : 1,54
Δεν πιστευω να περιμενεις να σ απαντησει κανεις σοβαρα μ αυτα που γραφεις.Εναλλακτικά, ρώτα τον @pstergio πως ακούγεται η κλασική μουσική με και χωρίς το φάσμα 20-80Hz.
Το έχει δει το έργο, σχετικά πρόσφατα.
-
Έβαλες στον κ. @pstergio να ακούσει κλασική μουσική Μόνο το φάσμα 20-80Hz. ;
Εδώ σε θέλω άρχοντα μου !
....και η 50ρα απέναντι μου βάφετε .
Αλλά άμα την δεις το πρωί μόλις ξυπνά .....λές τι σου έκανα θεέ μου !
Γιατί πρέπει να το Ζήσω και αυτό !
-
Τα γραφήματα αυτά, δείχνουν πως σε όλα τα είδη μουσικής, η στάθμη των 20 κύκλων είναι όμοια με τη στάθμη στους 2 χιλιοκυκλους, με μόνη εξαίρεση τη ροκ, που η στάθμη των μεσαιοπρίμων ισούται με τη στάθμη στους 30 κύκλους.Για μεγαλύτερη ευκρίνεια :
Δεν ισχύει αυτό που λες.Όταν κάποτε είχα γράψει ότι δεν υπάρχει ενέργεια τίποτε > 10 - 15 Khz πέσατε να με φάτε. Κάτι εκουαλάιζερ μου δείχνατε με κάτι εγγραφές.
Δεν ξέεεεερω , με είχες βγάλει ψεύτη και τρελό.Τα γραφήματα αυτά, δείχνουν πως σε όλα τα είδη μουσικής, η στάθμη των 20 κύκλων είναι όμοια με τη στάθμη στους 2 χιλιοκυκλους, με μόνη εξαίρεση τη ροκ, που η στάθμη των μεσαιοπρίμων ισούται με τη στάθμη στους 30 κύκλους.
Σημείωσε δε, πως οι βασικές αρχές ψυχοακουστικής, λένε πως για να ακούγεται ισορροπημένα το σύνολο, ότι κόβεις στην αναπαραγωγή (λόγω αδυναμίας απόκρισης των ηχείων) από τη μια πλευρά του φάσματος θα πρέπει να το κόβεις κι από την άλλη..
Άρα, εάν δεν έχεις απόκριση χαμηλά, άρχισε να κόβεις μεσαιοπρίμα, και χωρίς σαμπ, ξεβιδωσε το Τουίτερ και ριχτο στα σκουπίδια.
Εν συντομία, όσο χρήσιμο είναι το Τουίτερ στη μουσική, για την απόδοση του περιεχομένου άνω των 2kH, άλλο τόσο χρήσιμο είναι το σαμπ, για την απόδοση του περιεχομένου κάτω των 80Hz, αλλά και του ικανού γουφερ του δορυφόρου για απόδοση της 3ης οκταβας σε ικανή στάθμη.
Ταυτόχρονα, φαίνεται σε όλα τα μουσικά είδη, σε ποια σημεία του φάσματος βρίσκονται οι υψηλές στάθμες.
Περαστικά σας.
Δεν ισχύει αυτό που λες.
Μια χαρά ενέργεια υπάρχει στο φάσμα αυτό, δεν είναι μηδενική.
Μπορεί να είναι ελαττωμένη σε σχέση με το υπόλοιπο φάσμα, αλλά είναι υπαρκτή και σημαντική, ακούγεται μια χαρά η ύπαρξή της ή η απουσία της, όπως και η ανισορροπία στην αναπαραγωγή της.
Το όμοιο ισχύει για την πρώτη οκτάβα, αλλά και για το φάσμα κάτω από αυτήν. Υπάρχει, είναι μικρή η ποσότητα, αλλά ακούγεται μια χαρά, και κάνει μπαμ η ύπαρξή της, όπως και η απουσία της, αλλά και η ανισορροπία στην αναπαραγωγή της.
Εδώ ακούτε καβλώδια, το φάσμα θα ξεχάσουμε ότι υπάρχει; Τι πίνετε πρωί πρωί καλέ;
Ναι, γιατί? Δε χωράς καθιστός?Μια στιγμή... 1,00 είναι το ύψος??
Νομίζεις ότι μπορείς ν' ακούσεις κεραυνό χωρίς σαμπ?Καλημέρα ρεμάλια..
Όλα blue έξω..
Πάω παραλία για μπανάκι μπας και μου την πέσει κανένας κεραυνός να τελειώνει αυτό το μαρτύριο με τα sub... (or not)
Το 1,00 ως παράμετρος. Αν π.χ. έχεις έναν χώρο 6Χ10 πόσο πρέπει να γίνει αυτό το 1,00??Ναι, γιατί? Δε χωράς καθιστός?