- Reaction score
- 2.568
Αυτη τη στιγμη μου εφαρμοζουν το Madico black pearl στο αμαξι.
Παρμπριζ, πανοραμα και ολα τα υπολοιπα τζαμια.
Παρμπριζ, πανοραμα και ολα τα υπολοιπα τζαμια.
Δεν είναι. Το λέει η νομοθεσία. Με 70% είσαι ΟΚ.Και μολις εμαθα απο τα Κτεο πως ειναι παρανομο στο παρμπριζ ακομη και διαφανο...
Αναμένω με ενδιαφέρων τις απαντήσεις και τι θα σου πουν από εκεί που τις έβαλεςΕβαλα διαφανη μεμβρανη μπροστα και μου ειπαν οτι απαγορευεται. Οπως και να'χει, το περασα το ΚΤΕΟ.
Μια ακομη ερωτηση. Ειναι λογικο να εχει φουσκαλιτσες την πρωτη μερα; Ολα τα παραθυρα εκτος απο το πανοραμα,εχουν φουσκαλιτσες.
Δεν υπάρχει κανένα θέμα ορατότητας. Η δική μου όμως με πολωτικά γυαλιά ηλίου παρουσιάζει "έγχρωμες" γραμμές. Το παρατήρησα με τα γυαλιά του γιού. Οι υπόλοιποι δεν έχουμε θέμα. Πάρε τα γυαλιά ηλίου σου -ή και των υπόλοιπων μόνιμων επιβατών- και δες ένα δείγμα κόντρα στον ήλιο πριν την τοποθετήσεις.Για βοηθήστε κάποιος.
Να βάλω διάφανη κεραμική εμπρός η θα έχω θέματα ορατότητας?
Ξάδελφος με opel tigra καινουργιο έβαλε στο μπροστά και έσπασε το μπαρμπριζ .Έβαλε 2 φορές και έσπασε και τις δύο.Για βοηθήστε κάποιος.
Να βάλω διάφανη κεραμική εμπρός η θα έχω θέματα ορατότητας?
Ξάδελφος με opel tigra καινουργιο έβαλε στο μπροστά και έσπασε το μπαρμπριζ .Έβαλε 2 φορές και έσπασε και τις δύο.
Του είπαν από την αντιπροσωπεία ότι έχει μια ιστορία το μπροστά και δεν κάνει να βάζεις γιατί εγκλωβίζει την θερμότητα και σπάει.
Ναι και εγώ πρώτη φορά το συνάντησα κάτι τέτοιο.
Ενώ τα άλλα τζάμια δεν παθαίνουν κάτι; Μάλλον έχει να κάνει με το παρμπρίζ του Tigra, αφού δεν το έχω ξανακούσει για άλλο μοντέλο/αυτοκίνητο.