A
AKARL
Guest
Λέαντρε ΔΩΣΕ ΠΟΝΟΟΟΟοοοοοοοο... 

ολη η αρωστεια του high end και καλα, στηριζεται στις ακροασεις συστηματων, ελατε να δειτε το δικο μου κλπ...μπορείς ν' αρχίσεις να ανεβάζεις φωτογραφίες!...
ένα σύστημα τη φορά...σαν αντιβίωση ένα πράμα!![]()
Δε με απασχολεί ιδιαίτερα αν είναι ενεργά ή παθητικά, κι επίσης δε σημαίνει οτι το high-end δε γίνεται με ενεργά, αυτό το πρόβλημά μου. Να καταλάβουμε ότι όλα ηχεία είναι και μπορούν όλα να είναι hifi, απλώς στη μια περίπτωση γλιτώνεις τα πειράματα κι εμπίστευεσαι (μετά από ψάξιμο) την εμπειρία μιας εταιρείας.τα'χε μαναμ..τα'χε...
να τα πετάξει ο άνθρωπος?
άσε που είναι ψαρωτικό να έχεις subίδια..πουλάει στους αδαείς!
Με ασχολίαστο βλέπω ότι παίζει με hiend ηχεία κι όχι ενεργά αλλά με mcintosh...γατάκια!
αν δε κάνω λάθος, δε ζητήθηκε από μέρους μου ποτέ φωτογραφία του δικού σου συστήματος, τώρα νομίζω, ως μεγάλο παιδί ο φίλτατος και συμπαθέστατος bhutia, αν είχε θέμα με το ευγενές τρολλάρισμα μου θα μου το 'λεγε.., το αντίθετο θα έλεγα! ..δείχνει με τα like του ότι το διασκεδάζει όπως άλλωστε είναι κι ο σκοπός μου...ευχαριστώ για τη προσοχή σας!οπως βλεπεις εδω δεν τσιμπαμε με τετοια, οποτε αν μπορεις μην γινεσαι κουραστικος.
ουτε σημασια εχει πως παιζει το δικο σου, ουτε τι φωτο θα ανεβασει ο καθε πικαμενος bhutias...
Είδες αυτές οι ζέστες τι κάνουν!ποσο κουραγιο εχετε, Θεε μου....
![]()
Συμφωνω απολυτα.Και θα το έβρισκα βαρετό ο ίδιος ν'ακούγονταν όλα απαράλλακτα.
.
Α, για να διασκεδασουμε το κανεις; Ε, πεστο βρε...Μαρκο μου...ε, σορρυ...Λεανδρε ηθελα να πω. Πες το να ησυχασουμε που σε πηραμε στα σοβαρα τοσες μερες! Και πανω που σκεφτομουν οτι εμπλεξες με...μπ-ηρωινη και σε λιγο θα χρειαζεσαι αποτοξινωση...αν δε κάνω λάθος, δε ζητήθηκε από μέρους μου ποτέ φωτογραφία του δικού σου συστήματος, τώρα νομίζω, ως μεγάλο παιδί ο φίλτατος και συμπαθέστατος bhutia, αν είχε θέμα με το ευγενές τρολλάρισμα μου θα μου το 'λεγε.., το αντίθετο θα έλεγα! ..δείχνει με τα like του ότι το διασκεδάζει όπως άλλωστε είναι κι ο σκοπός μου...ευχαριστώ για τη προσοχή σας!![]()
εννοείται ότι τα υπόλοιπα που αναφέρθηκα τα έλεγα σοβαρά!Α, για να διασκεδασουμε το κανεις; Ε, πεστο βρε...Μαρκο μου...ε, σορρυ...Λεανδρε ηθελα να πω. Πες το να ησηχασουμε που σε πηραμε στα σοβαρα τοσες μερες! Και πανω που σκεφτομουν οτι εμπλεξες με...μπ-ηρωινη και σε λιγο θα χρειαζεσαι αποτοξινωση...![]()
αγαπητέ δεν είπα ποτέ ότι τρολλάρω το νήμα!Επιτρέπεται σε τεχνικό θέμα να αφήνουμε trolling και μάλιστα όταν το παραδέχεται;
μάντεψε...- έφυγε ο leandros?
![]()
![]()
εγω για τον "δικο μου " ανυσηχω .. :S- έφυγε ο leandros?
![]()
![]()
εγω για τον "δικο μου " ανυσηχω .. :S
Ο ηρωικός Πιτόγυρος μάλλον αποδεικνύεται...Σου'λειψε κάποιος να υπερασπίζεται τον καημένο τον Λεάντρο, ε;
Αφιερωμένο εξαιρετικά:
View attachment 133311
δηλαδη εχουμε το φαινομενο, φωναξα το μπαμπα μου να τους κανει ντα?υπερασπίζεται τον καημένο τον Λεάντρο