- Reaction score
- 56.778
Άμα έχεις περίσσεια χρήματα επενδύεις σε καλύτερο αυτοκίνητο, σπίτι, περισσότερα ταξίδια, ακόμα και καλύτερο... τάφο - αυτό το τελευταίο όχι για χάρη του...δικαναλικού setup.Αν έχεις χρήμα,αγοράζεις καλύτερο δικαναλο.Οσο για τα νέα ζευγάρια που γνωρίζεις,αν και όταν ξεφύγουν από το αν,εδώ θα είμαστε για να γράψουμε γι αυτά καθώς και για τα υπόλοιπα ζευγάρια.
Αυτό το τονισμένο και αν θα ήταν παρακινδυνευμένο να κάνω... Ειδικά για τα Ta'us με τa συνοδά τους δέχθηκα κάποτε που βρίσκονταν εγκατεστημένα σε αθηναϊκό σπίτι εντυπώσεις από μουσικούς της Λυρικής όταν ήταν προσκαλεσμένοι σε κάποια γιορτή που σχολίαζαν χωρίς καν να είχε προηγηθεί ερώτηση πόσο... φυσικά έπαιζε το τότε setup - και απουσία sub σημειωτέον....
Δηλαδή θέλω να μου εικάσεις τι συμβαίνει στο μυαλό των άλλων κατά τη γνώμη σου.. Βέβαια μπορεί και εσύ όπως και εγώ (απο ότι σε "κόβω") να μην έχει τύχει να ενδιαφερθείς ή να έχεις επαφή με άλλους ώστε να μου δώσεις αυτή την απάντηση και να είσαι (άσχετα τις πολλές γνώσεις και προσπάθειες σου στο audio) "μοναχικός λύκος" σε όλο αυτό το εγχείρημα της προσπάθειας σου προσέγγισης του audio. Αυτό κανονικά είναι μια ερώτηση για ένα κατασκευαστή που έχει επιτύχει το φαινόμενο και που συγχρόνως έχει δει αλλά και μπορεί να μελετήσει τις αντιδράσεις του κόσμου που ακούει το επιτευχθέν φαινόμενο συγκριτικά με άλλες υλοποιήσεις άλλων κατασκευαστών .... αλλά λέω μήπως εμπειρικά έχεις κάποια θεωρητική προσέγγιση στο θέμα της λογικής κάποιου πίσω απο την απόρριψη αυτού.