Περιπέτειες με Cosmote

Reaction score
1.685
Δηλαδη οποιος υποστηριζει κατι πρεπει να εργαζεται γι αυτο και να το δηλωνει κιολας;
Τι συμπερασμα ειναι τουτο;

Αφου λοιπον ειμαι φαουλ (το δεχομαι) μπορειτε να συνεχισετε την συζητηση σας.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Γιατί,τι έχει ο τόπος;
Τι διάλο ρε Κώστα,η CIA είναι ο Ο.Τ.Ε;
Έλεος..
Σίγουρα κάτι έχει ο ''τόπος''.
ΔΕΝ χαιδεύει αυτιά και μ αρέσει πολύ!

Γερμανική εταιρεία KAI η CIA?
Δεν άφησε τίποτα όρθιο η κόρη πάστορα.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059

Σε έσκισα Βλάσση. Οσο πάει και βελτιώνεται η γραμμή. Λέτε να στρώνει το stp?
Γιαννη η δικια μου ειναι adsl , ασε που στο πινγκ σου ριχνω :imtheking:

Κριμα παντως ρε παιδι μου, να πληρωνεις και να μην εχεις αυτο που πληρωσες ...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.683
Μετά από 1,5 χρόνο με VDSL 30 αποφάσισα να περάσω σε 50. Την Παρασκευή έγινε η ανανέωση του συμβολαίου, σήμερα το πρωί με αναβάθμισαν.

Screenshot.png

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
εμεις στο παλαιο φαληρο ακομα να μπουμε σε vdsl.... :(

για το adsl και τον οτε μπορω να πω οτι δουλευει σταθεροτατα!!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.494

Βράχος πάντως απο τότε που το έφτιαξα μόνος μου.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.683
Ο λόγος της αναβάθμισης της ταχύτητας δεν ήταν λόγω ανάγκης. Και με τα 30 ήμουν υπερευχαριστημένος. Όταν όμως έκανα φορητότητα στη HOL για να πετύχω καλύτερη τιμή συμβολαίου (που δεν μου έκαναν αλλιώς), άρχισε το παζάρι και μέσα σε όλα μου έδωσαν και τη 50άρα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Να σας πω μια μινι περιπετειά μου, προσφατη:
Θελησα να αλλαξω το "εξοχικο" σε κοινο προγραμμα , και ταχυτητα απο 24 σε 4 ( πλην του downloading δεν ειχα διαφορα στο browsing). "Μπορειτε μα επειδη ειναι υποβαθμιση πακετου λογω (ΠΡΟΣΕΞΤΕ) υποβαθμισης ταχυτητας(!!!) πρεπει να πληρωσετε την ποινη (11μηνεςΧ20€=220€". - " Βρε πατε καλα; Ζητω να σας δωσω πιο πολλα λεφτα (απο 20€ σε 25€/μηνα) και θα μου βαλετε και προστιμο; ". Μπα, τιποτα. Μιλω και με δευτερον, προισταμενο του πρωτου, τιποτα, τα ιδια! "Κοψτε τα ολα, δεν θελω καθολου, και βαλτε οποια ποινη θελετε". Αυτα Σαββατο, Δευτερα πρωι παιρνω το ρουτερ να το παραδωσω στον ΟΤΕ, κοντοστεκομαι στην πορτα "βρε δεν ξαναπαιρνω το 13888 να δουμε τι θα μου πει και κανενας αλλος;". Παιρνω...και μου ειπαν "βεβαιως γινεται αλλαγη ΧΩΡΙΣ καμια ποινη, προκειται για αναβαθμιση πακετου οποτε ΟΚ"!!!
Ειπατε τιποτα περι γερμανικης οργανωσης; στυγνοι αποικιοκρατες ειναι...

Για οσους αντιμετωπισουν θεμα ποινης και ΔΕΝ εχουν υπογραψει συμβολαιο, δηλ η συνδεση εγινε τηλεφωνικα και δεν τους σταλθηκαν συμβολαια προς υπογραφη, με σχετικη υπουργικη αποφαση ΔΕΝ υποχρεουνται να πληρωσουν ποινη διακοπης!

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.485
Στην ανω γλυφαδα εδω και δυομισι χρονια την εχω καταχαρει την vdsl 50 , και το περιεργο ειναι χωρις κοπωση στις επιδοσεις. Πριν με dsl ηταν πολυ μετρια ως δραμα .Σε 5 λεπτα απο 3,5 DL πηγα 46-47 :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.867
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao