- Reaction score
- 4.587
Κοίτα ανέβηκα σε δρόμο που δε γνωρίζω και είχα και το πρόβλημα πως μέχρι το τελεφερικ ήμουν με παρέα και δεν είχα ρυθμό. Μετά το τελεφερικ έπιασα το ρυθμό μου και ανέβηκα "μπρεβετάδικα", με τον παλμογράφο. Δεν πίεσα καθόλου, με 160 παλμούς ανέβηκα, στο στράβα δείχνει μεγαλύτερο μέσο όρο διότι στις φουρκέτες πούσαρα για να μην κόψω ρυθμό οπότε έπιανα +170 για μερικά δεύτερα.
Δεν είμαι ο τύπος που βάζει στόχους. Μου άρεσε όμως πως και τα δύο κομμάτια τα έκανα με την ίδια ταχύτητα, που μου λέει πως είχα τον ίδιο ουσιαστικά ρυθμό για 9.5 χλμ ανάβασης. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα μπορούσα να το κρατήσω, πάντως στα "ελαφάκια" που έκανα στάση για να περιμένω τους άλλους δεν ένιωθα κάποια ιδιαίτερη κούραση.
Δεν είμαι ο τύπος που βάζει στόχους. Μου άρεσε όμως πως και τα δύο κομμάτια τα έκανα με την ίδια ταχύτητα, που μου λέει πως είχα τον ίδιο ουσιαστικά ρυθμό για 9.5 χλμ ανάβασης. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα μπορούσα να το κρατήσω, πάντως στα "ελαφάκια" που έκανα στάση για να περιμένω τους άλλους δεν ένιωθα κάποια ιδιαίτερη κούραση.