- Reaction score
- 23.161
Πώς είχα την εντύπωση ότι έμενες δω γύρω ...
Τι α καης , α μαλωης...
Τι α καης , α μαλωης...
Πάρε το Σώτο και πααίνε συ βόλτα κει σακάτ, θα αναλάβω γω τον κρόκο γω δω σαπάν.Δυσκολάκι να πάμε μαζί γιατί πρέπει να πάρεις βαπόρι να βρεθούμε...
Ευχαριστώ πάρα πολύ όμως για την πρόσκληση θα ήταν εξαιρετική βόλτα...
Χανιά είσαι κι εσύ βρε;Δυσκολάκι να πάμε μαζί γιατί πρέπει να πάρεις βαπόρι να βρεθούμε...
Ευχαριστώ πάρα πολύ όμως για την πρόσκληση θα ήταν εξαιρετική βόλτα...
τον Βερυκάαααααααακη ηντονεχεις ;Χανιά είσαι κι εσύ βρε;
Εγώ είμαι ματ, άντε λιγουλάκι σατινέ!Στις αγγελίες θα ήταν καλύτερο, εδώ είμαστε όλοι γυαλιστεροί (εκτός από μένα)
Γνωστό που τον στείλατε στην Κορέα! Τι θα γίνει, θα έρθει πίσω;νοτιαδάκι αύριο θα επιστρέφουμε με βοήθεια δηλαδή.
τον Βερυκάαααααααακη ηντονεχεις ;
Να!! Αυτά δεν μπορώ!!νοτιαδάκι αύριο θα επιστρέφουμε με βοήθεια δηλαδή.
Και με αυτά που γράφεις θέλεις και ζώνη 2δεν τα ξέρω γω αυτά, δεν είμαι ποδηλάτης, κάνω παρέα με τέτχιους
τηχ!Στις αγγελίες θα ήταν καλύτερο, εδώ είμαστε όλοι γυαλιστεροί (εκτός από μένα)
Το κάνει. Το δοκίμασα.αν μπορεί να το αφήνεις στο μπαλκόνι και να φορτίζει μαναχοτ που νομίζω δεν γίνεται.
Αμα ειναι σίδερο μόνο εμένα θα ενδιαφέρει....σε περίπου 2 εβδομάδες θα πάω εξοχικό να πάρω ένα παλιό ποδήλατο να το φέρω Αθήνα να το βγάλω για χάρισμα. να το ποστάρω εδώ ή στις αγγελίες;
ρε λες να ξαναφέρω το koga που σαπίζει εκεί στα Ναύπλια? (δε θα μου κάνουν ούτε τα ρούχα ρε γμτ)Πάμε, θα κεράσεις καφέ μένα και φαΐ για να έρθει και η Μήτσους!!
Έλα να βοηθήσεις Μήτσου, ο άλλος έχει ξεφύγει σε λέω, θέλω βοήθεια!!ρε λες να ξαναφέρω το koga που σαπίζει εκεί στα Ναύπλια? (δε θα μου κάνουν ούτε τα ρούχα ρε γμτ)
Εεεε πες μας και μας, κρυφό είναι?@bretsos Ευχαριστώ για τις προτάσεις, όμως "ο κύβος ερρίφθη". Θα ενημερώσω αργότερα.
Όχι. Είναι δώρο και θα πάω να το πάρω αργότερα.Εεεε πες μας και μας, κρυφό είναι?