wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.474
Αλλάζουν οι μπαταρίες στα Garmin;
Θα σας πω σύντομα...αλλά μάλλον εύκολο είναι.Αλλάζουν οι μπαταρίες στα Garmin;
@bretsos να ξέρεις, ε, ψώνισα βάσει της πρότασης σου. Ήταν ένα τελευταίο κομμάτι και το πήρα, έχοντας δείξει εμπιστοσύνη στο λόγο σου και στην εμπειρία σου. Ελπίζω να μην το μετανιώσω!@bretsos Σε ευχαριστώ για την πρόταση.
πες μου διαστάσεις να ξέρω αν θα κλείσω εισιτήριο για ΛευκωσίαΣε άλλα νέα,
@bretsos να ξέρεις, ε, ψώνισα βάσει της πρότασης σου. Ήταν ένα τελευταίο κομμάτι και το πήρα, έχοντας δείξει εμπιστοσύνη στο λόγο σου και στην εμπειρία σου. Ελπίζω να μην το μετανιώσω!
Το τιμόνι που έχω τώρα και αντικατέστησε το προηγούμενο σάπιο/τρυπημένο θα βγει προς πώληση - εάν το θέλει κάποιος από εδώ ή κάποιος γνωστός σας, ενημερώστε με.
Μη ξηγιέσαι ετσά σκουλικιάρικα, άμα τα ρουλεμάν πάρουν τζόγο πρέπει να τα μαζέψεις άμεσα, αλλιώς ξεκινάνε και τσατσαλίζονται οι κεραμικές μπίλιες και το κόστος είναι μεγάλο. Έχοντας δουλέψει για πάνω από 60.000χλμ τροχούς της εν'λογο εταιρίας έμαθα ότι έτσι και είσαι τυπικός με τη συντήρηση θα σε βγάλουν ως τα βαθειά γεράματα. Μια αναζήτηση θα σε πείσει, όσοι δεν το γνωρίζουν τη πατάνε, πληρώνουν αδρά τη ζημιά και πλέκουν άσχημα."Αχρείαστη συντήρηση" το λένε!
πες μου διαστάσεις να ξέρω αν θα κλείσω εισιτήριο για Λευκωσία
42 εκατοστά, ρε καθάρματα! Όσα ήταν και το προηγούμενο (το σάπιο) και 2 εκατοστά μικρότερο απο αυτό που έβαλα προς αντικατάσταση του προηγούμενου.Και γω θα ήθελα να μάθω τις διαστάσεις του τιμονιού παρακαλώ!!
Θα ενημερώσω μετά την πρώτη βόλτα με το νέο τιμόνι. Προς το παρόν, το αναμένω από τη Γερμανία.Γιώργη θα πάθεις σοκ από το συγκεκριμένο τιμόνι, περιμένω εντυπώσεις όταν το τοποθετήσεις με το καλό.
Κι εγώ σ' αγαπάω Παναγιώτη μου!έτσι και έχεις κάνει μλκ, θα θα ρθούμε μαζί , αυτός θα σε τεντώσει στο ποδήλατο και εγώ στο τρέξιμο, μιλάμε θα ψάχνεις θάλασσα να κρυφτείς