Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.200
Μιά χαρά φαίνεται για τις παράδες που στοίχησε το νέο μου rocker plate, full motion με ρύθμιση στη αντίσταση και επιπλέον ελατήρια σιλικόνης για ποδηλάτες που τρώνε όλο το φαΐ τους, 130kg λέει ότι αντέχει, υποθέτω με το βάρος του trainer και εξοπλισμό αναβάτη. Δεν εχω κανει ακόμα προπόνηση, μόνο δοκιμαστικό με παντόφλες, φαίνεται πως δεν είναι δύσκολο να κρατήσεις ισορροπία, δεν ξέρω μόνο σε συνδυασμό με τη κούραση πως θα είναι, μπορεί να παίξουν ζαλάδες και τέτοια.
IMG_20241126_165232.jpg
IMG_20241126_165154.jpg

IMG_20241126_165126.jpg

IMG_20241126_165547.jpg

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.487
Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα ισορροπίας, επειδή θα είσαι "κουμπωμένος" στο ποδήλατο κι αυτό "κουμπωμένο" στο trainer και το τελευταίο "κουμπωμένο" στο rocker plate - δεν θα είσαι σε roller. :) Το rocker plate θα σου δώσει την πλάγια κίνηση (δεξιά - αριστερά), ιδιαίτερα στα sprints.;)

Τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψεις στην πρώτη προπόνηση και θα μας τα πεις αμέσως μετά!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.200
20:00 έχω βάλει έναν αγώνα, μετά από αυτό θα γράψω εντυπώσεις. Έχει κίνηση μπρός - πίσω Γιώργη εκτός από τη πλάγια κίνηση.
Η κίνηση μπρός-πίσω δίνει επιπλέον ελευθερία στα σπρίντ και αυτό ίσως είναι που θέλει εξοικείωση

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.200
Έχω καλά και κακά νέα.
Θα ξεκινήσω από τα αρνητικά, αν το trainer έχει σκληρά ποδαράκια, όπως το direto XR από σκληρό καουτσούκ, ο θόρυβος αυξάνεται πολύ, όλη η κίνηση από τη μετάδοση του ποδηλάτου, οι αλλαγές ταχυτήτων και οι κραδασμοι από το trainer περνάνε στο κόντρα πλακέ, θα έλεγα ότι ο θόρυβος διπλασιάζει σε σχέση με πριν.
Ειδικά οι αλλαγές ταχυτήτων κοπανάνε τόσο πολύ που τις ακούει όλη η γειτονιά, αυτό πολύ με χάλασε...
Το δεύτερο είναι τα σπρίντ, θέλει όντως συνήθεια, όταν σηκώνεσαι όλη η πλατφόρμα έρχετε εμπρός γύρω στα 10cm και στη επαναφορά στη σέλα έχεις μια απότομη αδράνεια από τα ελατήρια και τρως μια στιγμιαία σκοτοδίνη, συνηθίζεται όμως, ήδη προς το τέλος έτεινα να το συνηθίσω όλο αυτό.
Στα θετικά έχουμε τη κίνηση προς όλες τις κατευθύνσεις χωρίς περιορισμούς, επιτέλους κίνηση, σηκώνεσαι από τη τη σέλα με τη ίδια άνεση όπως θα έκανες στο δρόμο, το ποδήλατο κινείται κάτω από τα πόδια με αποτέλεσμα να συμμετέχει και ο κορμός στο πάτημα. Η εμπειρία σαφώς αναβαθμίζεται όπως και η άνεση, δεν παρατήρησα κάποια απώλεια στα βάτ από τη εγκάρσια κίνηση, ίσα ίσα ήταν η πρώτη φορά που κράτησα για 5 λεπτά πάνω από 360 watt, έτσι με ενημέρωσε στο τέλος το Rouvy.
Φαντάς ότι από τη χαράμ ξέχασα να ενεργοποιήσω τους καρδιακούς παλμούς και ξέχασα να πιώ νερό :roflmao:

Reaction score
16.044
Τώρα δηλαδή πρέπει να βάλεις και φύλλα απόσβεσης κραδασμών στο rocker plate... πολύ περιπλέκονται τα πράγματα! :geek:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.576