Ποδήλατο

Reaction score
16.157
Είδα το βίντεο της διαδρομής και έχει πολλά τέτοια Σώτο, είμαι μαθημενος όμως, είναι σαν τα θκάμας τα κάρα που έχουμε στη Λάρσα :lolsign:
Τα baobab, σαν κάρα; Δέντρα είναι... :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.554
Νόμιζα έτσι λένε αυτά τα μικρά οχήματα που πάνε βόλτα τους τουρίστες
Τη ξυλεία από αυτά τα δέντρα που λες τα δλέυω στη δλειάμ, το λέμε αζομπέ Αφρικανού τύπου.

Reaction score
16.157
Νόμιζα έτσι λένε αυτά τα μικρά οχήματα που πάνε βόλτα τους τουρίστες
Τη ξυλεία από αυτά τα δέντρα που λες τα δλέυω στη δλειάμ, το λέμε αζομπέ Αφρικανού τύπου.
Αυτά νομίζω είναι τα tuk tuk, ίσως έχουν και κάποια άλλη ονομασία στην Μαγαδασκάρη. Ta baobab είναι πάντως πολύ εντυπωσιακά!

baobab-tree-800x800.jpg

Σώτο, δες εδώ:

κι εδώ:

Μάλιστα, πρώτη φορά βλέπω τον όρο αυτό! Thanks! Κάπου θυμάμαι σε μαθήματα οδήγησης μια τέτοια κίνηση, αλλά τέτοιο όρο όχι! :geek: 8-)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.568
Θεωρητικά, ονομάστηκε έτσι επειδή "εφευρέθηκε" στην Ολλανδία και μείωσε τα ατυχήματα σαν αυτό του Remco.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια ούτε εγώ γνώριζα περί αυτού. Όταν έμαθα κι είδα το video, δεν βγαίνω αλλιώς από το αυτοκίνητο όταν παρκάρω παράλληλα σε δρόμο.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.373
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Remco Evenepoel έκανε προπόνηση στο Βέλγιο όταν ο οδηγός ενός σταματημένου βαν άνοιξε την πόρτα χωρίς να δει και τον έριξε κάτω. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υποψία για σπασμένο ώμο και καρπό.

Το ποδήλατό του κόπηκε στη μέση.

View attachment 351379
Η επίσημη διάγνωση:

Έσπασε ωμοπλάτη, πλευρό και χέρι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.554
Δες παλμούς και βγάλε συμπέρασμα τι έγινε στη ανηφόρα πριν τη γραμμή τερματισμού...
1000002111.jpg

Η επίσημη διάγνωση:

Έσπασε ωμοπλάτη, πλευρό και χέρι.
Τα ίδια με μένα + μια κλείδα εγώ. 1,5 χρόνος αποθεραπεία ο Remco... Κρίμα.

Reaction score
1.119
Μωρέ παλικάρια τι είναι αυτό το εσωτερικού χώρου...έλιωσα. Είπα να πάω 20χλμ έτσι για δοκιμή και σούρωσα στο πάτωμα. Δεν έβαλα και χαλάκι γιατί θα ήταν απλή δοκιμή :lolsign: και καλά. Ευτυχώς έλειπε η γυναικά...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.554
Να δεις το έχεις να πάθεις όταν πιάσουν οι ζέστες...
Νερό μπόλικο να πίνεις και βάλε ανεμιστήρες

Reaction score
1.119
Έχουμε σημαντικά θέματα κιάλια με το Elitw. Έχουμε αποσυνδέσεις και δυσκολίες σύνδεσης. Εχθές όλα οκ. Σήμερα δεν...Προσπάθησα να συνδεθεί με κινητό και 2 υπολογιστές. Κάποια στιγμή συνδέθηκε αλλά μετά αποσυνδέσεις συνεχώς. Καμία ιδέα... γιατί με εκνεύρισε φοβερά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.554
Ψάχτο λιγάκι, κάπου το έχω διαβάσει όλο αυτό, αν θυμάμαι καλά έχει να κάνει με το πρωτόκολλο σύνδεσης , δώσε προτεραιότητα μέσω ant+ και συνδέσου στο router στη μπάντα των 5GHz

Λοιπόν έχω καλά και κακά νέα.
Θα ξεκινήσω όπως πάντα από τα καλά, το rocker plate έχει αποδειχθεί χρυσός. Για ανθρώπους σαν εμένα είναι απίστευτη ταλαιπωρία να είσαι ακίνητος και να φοβάσαι να πατήσεις μη ξεκουμπωσει το ποδήλατο ή γίνει κάποια ζημιά. Απορώ πως δεν το αγόρασα πολύ νωρίτερα, θα είχα γλυτώσει πολύ κούραση.
Τώρα πάμε στα κακά νέα, τα κακά νέα έχουν να κάνουν ότι κάποια στιγμή θα μείνω κουμπωμένο πάνω στο ποδήλατο από ανακοπή καρδιάς. :roflmao:
Στο rouvy οι συνδρομητές δεν είναι τόσο ψηλομύτες όπως στο zwift, άπαξ και σε δούνε λίγο δυνατό σε κάνουν άμεσα αίτημα φιλίας, εγώ σαν καλό παιδί με αγνή καρδιά τους αποδέχομαι και κάπως έτσι μπλέξαμε... με κακές παρέες :lolsign:
Κάθε βράδυ ένας από αυτούς θα κανονίσει έναν επίσημο αγώνα και θα μου στείλει να συμμετάσχω, έχω γεμίσει με αιτήματα αγώνων μέχρι το Φεβρουάριο του 2025.
Επειδή τώρα ο θκόσμ ο κ@λος τα θέλει και τα τραβά, Εεεε και επειδή δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, κάθε βράδυ τρέχω αγώνες σαν τον ζουρλό :roflmao:
Πλέον έχω συνηθίσει και το rocker plate και ενώ βρίσκομαι πάντα μέσα στο πρώτο γκρουπ από τη αρχή ως το τέλος, στα τελευταία 200 μέτρα ξεκινά το πάτημα δίχως αύριο με sprint από τα drops, δεν κοιτάς οθόνη, κοιτάς κάτω το δισκοβραχίονα και όπχιον πάρει ο χάρος... έχοντας και τη ελευθερία κινήσεων σκαρφαλωνω σε πρωτόγνωρα για μένα νούμερα watt και hr...
Οπότε αποφάσισα να ανεβάζω κάθε βράδυ τις προπονήσεις, αν κάποια μέρα περάσει από 22:00 το βράδυ και δεν έχω ανεβάσει κάτι, στείλτε κάνα ΕΚΑΒ κατά δω μεριά :lolsign:

1000002119.jpg
1000002115.jpg
1000002117.jpg

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.568
@Drioannis Μαλακία... Όταν το είχα πάρει εγώ (03/2022) δεν συνδεόταν με τίποτα με το tablet. Μια, δυο, τρεις, το έστειλα πίσω και πήρα Elite smart rollers.

O @bretsos δεν έχει προβλήματα με το Diretto, εσύ έχεις - περίεργο. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ασυμβατότητα με τον ANT+ USB adaptor. Εάν θέλεις, μπορώ να σου στείλω έναν που μου περισσεύει για να δοκιμάσεις. Με Boxnow, σε 3-4 ημέρες θα είναι εκεί.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.554
@Drioannis Μαλακία... Όταν το είχα πάρει εγώ (03/2022) δεν συνδεόταν με τίποτα με το tablet. Μια, δυο, τρεις, το έστειλα πίσω και πήρα Elite smart rollers.
Μη φέρνεις αρέ συ τη καταστροφή, δεν είναι τίποτα, είναι θέμα ρύθμισης, μέσω app της elite λύνονται όλα τα πρόβλημα.
Κάνε αρχικά έναν έλεγχο
IMG_20241205_212113.jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.719
Members
38.230
Νεότερο μέλος
doageorge